Koti Uutisia Kotimaa Teemu Lahtinen tuomittiin kansanryhmää vastaan kiihottamisesta

Teemu Lahtinen tuomittiin kansanryhmää vastaan kiihottamisesta

8

Perussuomalaisten Espoon valtuustoryhmän puheenjohtaja Teemu Lahtinen tuomittiin perjantaina sakkoihin uskonrauhan rikkomisesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Mielivaltaiseen tuomioon johti kaksi twiittiä, joissa yhdistettiin islam, profeetta Muhammed ja pedofilia. Koraanin mukaan Muhammedin kolmas vaimo Aisha oli kuusivuotias joutuessaan naimisiin, ja yhdeksänvuotiaana hän siirtyi profeetan vuoteeseen.

Lisäksi hän jakoi kesäkuussa 2017 Twitter-tilillään Jussi Halla-ahon kirjoituksen, joka käsitteli somaleja. Kirjoituksessa verrattiin valtamedian kirjoittelua suomalaisista ja sitä, onko suomalaisilla vastaavasti oikeus kirjoittaa samaan tyyliin somaleista. Halla-aho sai aikanaan kirjoituksesta tuomion ja nyt Lahtinen sai tuomion sen uudelleen jakamisesta.

Vielä lokakuussa 2017 Lahtisen Suomen Sisu järjestö painotti, että he luottavat täysin politisoituneeseen oikeuslaitokseemme hyökätessään Vastarintaliikettä vastaan. Ilmeisesti mielivaltaisen kiihotustuomion sattuminen omalle kohdalle on saanut Lahtisen arvioimaan uudelleen mielipidettään Suomen politisoituneesta oikeusjärjestelmästä. Maahanmuuttokriittisen Hommaforumin keskustelussa Lahtinen totesi helmikuussa asiaan liittyen, että laki ei todellakaan ole kaikille sama ja se on tärkeää korjata.

Lähde: MTV

8 KOMMENTIT

 1. Itselleni tällaiset tuomiot ovat vaaliehdokkaiden merkkauksia:

  Vain tuomitut ehdokkaat ovat valmiit seisomaan asiansa takana ja sen arvoisia, että Heitä olen valmis äänestämään.

  • Äänestäpä sinä, Tiina-tyttönen, Perussionisteja aivan vapaasti, niin saadaan 100 000 irakilaista/afgaania/somalia jatkossakin vuosittain maatamme rikastuttamaan.

   (((PS))), (((Suomen Sisu))), (((Homma-forum))) – tarvitseeko tähän muuta nyt enää lisätä? Ei.

  • Paitsi tämä yksilö on varsin kaksinaamainen. Järjestönsä sanoi, että polpolla on oikeus kieltää PVL, mutta valittaa sitten kun sama mielivalta osuu omaan nilkkaan. Moni “natsit” tuomitseva maahanmuuttokriitikko ei ymmärrä, että he ovat itse seuraavana listalla.

   • Homo-Tynkkynen neekeripoikaystävänsä kanssa, Matias Turkkila ja mikä se Sisun vitsi olikaan nimeltään – tässä Suomen pelastajat. Sitten on Slunga-Poutsalo, Lulu Ranne, Ruohonen-Lerner jne. Kovin on ruskeaturpaista porukkaa puolue täynnä.

    Eiköhän uusi suunta löydy 7 tähden porukasta, Kansalaispuolueesta, SKE:stä, Reformista tai ehkä jopa Itsenäisyyspuolueesta.

 2. Kaikilla persuja äänestävillä on helvetin lyhyt muisti. Halla-aho tuomitsi jossain vaalikeskustelussa mm etnonationalismin. Persut ovat olleet myös ajamassa ajatusrikoslakeja yms epäisänmaallisia asioita.
  On 100%:n varma asia, etteivät sionistipuolueet ja “Israelin ystävät” tule rajoja sulkemaan matutulvalta koskaan.

 3. Eikö ole hirveää että 600 vuotta sitten elänyttä myyttistä/puoli myyttistä pikkulasten nussijaa kutsutaan pedofiiliksi? Joutuukohan kukaan oikeuteen Suomessa jos kutsuu vaikkapa Zeusta raiskariksi, kai sekin joidenkin uuspakanoiden uskonrauhaa rikkoo.
  Jos PVL rekisteröityisi uskonnoksi niin voisivatko he haastaa jokaisen suvakin oikeuteen uskonrauhanrikkomisesta? Eihän uuden uskonnon perustamiseen tarvita kuin jotain parikymmentä tyyppiä Suomessa.
  Tämä tietysti olettaen että meidän oikeusjärjestelmämme toimisi jonkin logiikan mukaan ja että laki olisi sama kaikille, mutta ainut logiikka mitä se noudattaa on että “jotkut ovat tasa-arvoisempia kuin toiset.”

 4. Juttelin äsken Kike Elomaan kanssa Turun vaalikadulla. Viesti oli hyvinkin selvä perussionisteilla.

  Ilmastopakolaisia pitää auttaa, koska muutakaan ei kuulemma voi, Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen lakkauttaminen oli hyvä juttu, koska eivät pelaa demokratian säännöin, ja naamasta oli luettavissa, että oppositiosta tulevat seuraavalla hallituskaudella räksyttämään. No, palkka siinäkin juoksee ja voi matkustella Israeliin lomalle – vai mitä Ville Tavio?

  Omaa rahaa nuo aivottomat persut yhdessä heidän kenttäväkensä kanssa eivät enää muista. Vielä vähemmän tajuavat sen tuomaa hyötyä Suomen talouteen. EU:sta kannattaa pitää kiinni, koska nyt sen sisällä on kuulemma hyvä kansallismielinen pöhinä käynnissä.

  Ihan oikeasti. Vittu mitä paskaa. Ymmärrän hyvin, että etenkin vihreät ja vasemmistolaiset äänestävät, koska yhteiskunta on täysin heidän taskussa. Heillä on vain hävittävää, jos jäävät kotiin. Sen sijaan halveksin jokaista joka käy näitä kansankusettaja-persuja äänestämässä, koska mikään ei tule muuttumaan.

Comments are closed.