Koti Uutisia Tätä videota The New York Times ei tahdo sinun näkevän

Tätä videota The New York Times ei tahdo sinun näkevän

3

The New York Timesin toimittaja Max Blumenthal tuotti yhdessä israelilaisen David Sheenin kanssa 11 minuutin pituisen dokumentin lisääntyvästä afrikkalaisiin maahanmuuttajiin kohdistuvasta rasismista Israelissa. The New York Times kuitenkin kieltäytyi esittämästä videota – mahdollisesti sen aran sisällön vuoksi.

Kuvakaappaus videosta. Juutalaistyttö villitsee yleisöä rasistisilla solvauksilla.
Kuvakaappaus videosta. Juutalaistyttö villitsee yleisöä rasistisilla solvauksilla.

Videolla esitetään useiden tavallisten israelilaisten rasistisia solvauksia, joille he saavat tukea Israelin valtion korkeimmilta johtajilta. Benjamin Netanjahu toteaa myös, että ei-juutalainen maahanmuutto uhkaa juutalaisten etnisyyttä, valtiorakennetta ja demokratiaa.

Rasismi on arkipäiväistynyt Israelissa ja siitä on tullut entistä hyväksyttävämpi poliittinen vaikuttaja maassa. Huolimatta siitä, että juutalaiset vaikuttajat Euroopassa ja Yhdysvalloissa rummuttavat monikulttuurisuutta, ei Israel ole vielä oppinut elämään monikulttuurisuudessa vaan on taantunut synkälle vihan ja rasismin aikakaudelle.

On selvää, etteivät The New York Times ja Helsingin Sanomat halua kenenkään näkevän tätä videota. Mieluummin esitellään Suomesta Israelin armeijaan värväytyneitä juutalaisnaisia, jotka opettavat varusmiehille sionismia – ikään kuin maassa ei olisi meneillään mitään synkkää.

3 KOMMENTIT

  1. Juutalaisten tekopyhyys ja kaksinaismoralismi naurattaa. Totta kai ne haluaa säilyttää juutalaisten kansallisen identiteetin puhtaana. Monet juutalaisethan koulutetaan korkeaan virkaan ja lähetetään jenkkeihin ja Eurooppaan höpöttämään multikultipaskaa ja huijaamaan kansaa muka toimivalla liberalismilla.

  2. Tätä Afrikkalaisten maahanmuuttoa Israeliin ei voi kuin ihmetellä. Mitä hyväähe luulevat sieltä löytävänsä? Parempaa toimeentuloa? Parempaa elämää? Videolla näkyvät ihmiset ovat kohtuullisen hyvin vaatetettuja ja heillä on ihan hyväkuntoiset kassit ja laukut. Miten he kokevat että heidän elämänsä muuttuisi paremmaksi Israelissa? Toimiiko Afrikassa Legioonan tapaan värväreitä, jotka värväävät ihmisiä?

    Palestiina tarvitsee kyllä apuvoimia maanviljelyksensä. Mutta heillä ei ole samalla tavalla varallisuutta. Heidän satonsa on tuhoutunut ja maatilojen elinkeino on romahtanut, usein heistä riippumattomista syistä.

    Mitä tulee videolla näkyviin ihmismassoihin, niin suurin osa heistä ja varsinkin puhujat tuntuvat psykoottisilta. Joukkohurmos on suuri, viha, katkeruus ja agressio kasvaa. Eikä siihen tarvita kuin mikrofoniin joko perästtömiä väittämiä tai tarkoituksettomia lauseita huutavia ihmisiä, joilta räkä roiskuu suusta. Tämä on nähty ennenkin ja tullaan näkemää vastakin.

    Ei tarvita kuin yksi sosiopaatti, hänen ympärilleen hännystelijöiksi narsisteja ja despootteja sekä suuri joukko psykoottisia ja/tai maanisia ihmisiä. Ja isompikin selkkaus on valmis.

  3. “Pata kattilaa soimaa, musta kylki molemmilla!” (Suomalainen sananlasku)

Comments are closed.