Koti Uutisia Tärkeää tietoa Göteborgin mielenosoituksesta

Tärkeää tietoa Göteborgin mielenosoituksesta

2

Maanantaina Göteborgin hallinto-oikeus kielsi päätöksessään Vastarintaliikkeeltä oikeuden kokoontua suunnitellulla paikalla ennen mielenosoitusta. Hallinto-oikeus kieltäytyi lisäksi hyväksymästä kulkueen päätepaikkaa sekä lyhensi marssireittiä yli puolet sen alun perin suunnitellusta pituudesta.

Hallinto-oikeus antaa päätöksessään ymmärtää, että eräällä juutalaisjärjestöllä on oikeudet asettua perustuslailla suojatun kokoontumisvapauden eteen. Vastarintaliike ja järjestön juridisia asioita selvittelevä ryhmä on löytänyt vakavia puutteita hallinto-oikeuden ratkaisusta ja lähetti siksi hallinto-oikeudelle valituksen ja oikaisuvaatimuksen asiasta. Tämä tarkoittaa, että päätös valituksen hylkäämisestä tai hyväksymisestä tehdään kamarioikeudessa.

Koska vastausta valitukseen ja oikaisuvaatimukseen odotetaan vielä, tällä hetkellä ei ole varmaa, pysyvätkö aiemmin ilmoitetut kokoontumispaikka ja -aika samoina. Kaikkien osallistujien tulee kuitenkin varautua olemaan Göteborgissa jo turvallisuudenkin takia vähintään tuntia ennen mielenosoituksen alkua eli kello 11 Ruotsin aikaa.

Lisätietoa julkaistaan lähipäivinä Nordfrontissa, kampanjasivu Revoltera.nu:ssa sekä Kansallisessa Vastarinnassa. Mielenosoitukseen osallistuvien on äärimmäisen tärkeää olla ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu. Selvää on kuitenkin, että mielenosoitus tullaan ehdottomasti pitämään ja että siitä tulee yhtä massiivinen ja eeppinen kuin olemme luvanneet.

Kaikki Göteborgiin!

 

Lähde: Nordfront.se (1, 2)

2 KOMMENTIT

Comments are closed.