Koti Uutisia Tärkeä tiedote Fredrikstadin mielenosoituksesta

Tärkeä tiedote Fredrikstadin mielenosoituksesta

1

Vastarintaliikkeen Norjan-johtaja Haakon Forwald on kommentoinut norjankieliselle liikkeen julkaisulle Frihetskampille 29. päivälle heinäkuuta suunnitellusta homojen etujärjestöjen vastaisesta mielenosoituksesta seuraavaa:

“Fredrikstadiin 29. päivä heinäkuuta suunniteltu mielenosoitus on tuonut mukanaan monia tapahtumarikkaita vaiheita. Lupahakemus mielenosoitukselle jätettiin noin viikkoa ennen Falunin vappumielenosoitusta, ja tämän jälkeen poliisi antoikin meille melko nopeasti luvan osoittaa mieltämme. Mielenosoituksen suunnittelut olivat täydessä vauhdissa, ja sen eteen oli tehty paljon töitä. Sitten poliisi yhtäkkiä kääntyikin kannassaan ja kielsi mielenosoituksen.”

Forwald jatkaa:

“Otimme luonnollisesti heti yhteyttä asianajajaan ja valitimme päätöksestä kieltää mielenosoitus. Asianajaja teki kuitenkin selväksi heti alkuun, ettei valitus todennäköisesti tulisi muuttamaan yhtään mitään, sillä poliisi ilmoitti kieltämisestä ‘viime hetkellä’ ennen kuin poliisissa alkoivat lomat. Ei ole epäilystäkään siitä, ettei poliisi olisi tehnyt tätä tarkoituksella.”

“Poliisi on ehdottanut meille, että hakisimme lupaa mielenosoitukselle uudelle päivämäärälle myöhemmin tänä vuonna. Koska mielestämme on periaatteellisesti väärin antaa poliisin sanella, koska osoitamme mieltä tai emme, meille tämä ei ole mikään vaihtoehto. Siitä, tullaanko ensi kerralla edes hakemaan mitään mielenosoituslupia, tullaan keskustelemaan järjestön sisäisesti. Kantamme on, että meillä on, joko poliisin suostumuksella tai sitä ilman, perustuslaillinen oikeus takanamme levittää sanomaamme.”

“Tukijoita sekä muita, jotka olivat suunnitelleet tulevansa homojärjestöjen vastaiseen mielenosoitukseen, ohjeistamme olemaan matkustamatta Fredrikstadiin 29. päivä heinäkuuta, sillä poliisi tulee takuulla pidättämään heidät sen vuoksi. Sen sijaan haluamme kehottaa teitä kaikkia olemaan tavallistakin aktiivisempia omilla asuinpaikkakunnillanne tuona viikonloppuna. Näin osoitamme järjestelmälle, että sen yritykset hiljentää meidät johtavat vain vastarinnan vahvistumiseen!”

Forwald ilmoitti Norjassa olevan suunnitteilla useita jännittäviä aktiviteetteja vielä kuluvalle kesälle, ja hän lupasi aktivisteille, jäsenille sekä tukijoille kesän olevan kaikesta huolimatta toiminnantäyteinen. Koska liikkeen valinta mielenosoituksen teemalle on herättänyt suurta raivoa sen vastustajissa ja koska koko valtakoneisto on koonnut itsensä puolustamaan homojen etujärjestöjä, Norjassa on päätetty tehdä “Murskatkaa homojen etujärjestöt” -teemasta koko kesän kestävä teema.

Mitä mielenosoituksiin tulee, Forwald kommentoi tilaisuuksia kyllä tulevan ja kehotti lukijoita pitämään silmällä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen suomen-, ruotsin- ja norjankielisiä Internet-sivuja.

 

Lähde: Nordfront.se

1 KOMMENTTI

  1. Todella törkeää, ettei saisi sanoa mielenosoituksen kautta vastausetta homotukselle! Törkeää, muttei valitettavasti yllättävää. Ilmeisesti tässä osutaan johonkin kipupisteeseen, kun reaktio on ollut näin vahva. Se, jos mikä todistaa, että asiassa pitää jatkaa painostusta.

    “Koska mielestämme on periaatteellisesti väärin antaa poliisin sanella, koska osoitamme mieltä tai emme, meille tämä ei ole mikään vaihtoehto. Siitä, tullaanko ensi kerralla edes hakemaan mitään mielenosoituslupia, tullaan keskustelemaan järjestön sisäisesti. Kantamme on, että meillä on, joko poliisin suostumuksella tai sitä ilman, perustuslaillinen oikeus takanamme levittää sanomaamme.” — Tämä oli mahtavasti sanottu! Kyllä edelleenkin on niin, että poliisi ja muu virkakunta ovat täällä kansaa varten, eikä kansa niitä varten!

Comments are closed.