Koti Uutisia Tapanilassa vammaisen uhrin kimppuun käynyt raiskaaja paljastui turvapaikanhakijaksi

Tapanilassa vammaisen uhrin kimppuun käynyt raiskaaja paljastui turvapaikanhakijaksi

3

UK_pakolaisraiskaus

Äskettäin raiskauksesta vangittu 26-vuotias ulkomaalaismies on Suomen Uutisten tietojen mukaan irakilainen turvapaikanhakija.

Iltalehti uutisoi lokakuussa Tapanilassa tapahtuneesta raiskaustapauksesta. Tekijän taustaksi Iltalehti ilmoitti: “26-vuotiaan ulkomaalainen mies”. Tuolloin ei ollut vielä tiedossa, että kyseessä on Irakista saapunut turvapaikanhakija.

Keski-ikäinen nainen ja raiskaaja poistuivat N-junasta yhtä matkaa Falkullantien suuntaan. Läheisen metsikön kohdalla mies raahasi naisen sivuun ja raiskasi tämän.

Iltalehden tietojen mukaan uhri oli sekä kuulo- että näkövammainen. Vammaisuudestaan huolimatta nainen pystyi ilmoittamaan raiskaajasta niin tarkat tuntomerkit, että lähistöllä ollut poliisipartio sai epäillyn nopeasti kiinni.

Poliisi on ollut vaitonainen asioiden kulusta, mutta tutkintaa johtavan rikoskomisario Teija Koskenmäki-Karaharjun mukaan poliisilla on suurin piirtein selkeä näkemys tapahtumien kulusta.

Lähde: Suomen Uutiset

3 KOMMENTIT

 1. Itsensä nurkkaan maalanneet “hyvät ihmiset” joutuvat nykyään koko ajan puolustelemaan pahaa ja valehtelemaan.

  Tämä on historiasta tuttua: “Rabies theologorum”. Farisealaiset istuvat vallassa ja saarnaavat kansalaisille…

 2. Tämän miehen kohdalta turvapaikkahakemukset onkin sitten käsitelty:vankilaan ja sen jälkeen ULOS maasta!

 3. Viime päivien aikana valtaeliitti ja valhemedia yhtäkkiä aktivoitui jostakin syystä “informoimaan” pakolaisten tekemistä raiskauksista.

  Nyt syy selvisi: Poliisi on tänään julkistanut tiedon, että myös Pietarsaaressa tutkitaan törkeää raiskausta, jossa 14-vuotias tyttö raiskattiin hänen ulkoillessaan kotinsa lähistöllä.

  Olikin outoa, että kuinka johtava valhemedia YLE ja polvillaan eliitin edessä oleva poliisi sekä körttiläinen pääministeri yhtäkkiä päästivät julkisuuteen tietoja pakolaisten rikoksista jne.

  Syy on siis, että lyhyessä ajassa on raiskattu ainakin kaksi 14-vuotiasta tyttöä julmasti (ja kuinka monta on pimitetty?. Oli siis pakko tulla ulos ja tällä ulostulolla yritetään luoda kuva, että uhreista välitetään.

  Ei välitetä. Eliitti ei välitä. Eliitille suomalainen, kantasuomalainen, tyttö ei ole minkään arvoinen. Hän on kollateraalista vahinkoa ja meillekin on jo rantautunut sionistien hallitsemista maista esim. Facebook-sivustot, joissa uhreja avoimesti PILKATAAN ja VÄHÄTELLÄÄN.

  Eliittimme ei ole pelkästään tyhmä ja ahne, vaan se on myös julma ja välinpitämätön. Se uhraa lapsia monikulttuurisuuden alttarille ja se tanssii irvokasta “oikeassaolemisen” tanssia uhrin ympärillä.

  Eliitti pettää oman maansa. Se myy meidät kolmestakymmenestä hopearahasta ja nauraa meille.

Comments are closed.