Koti Uutisia Tapanilan joukkoraiskauksesta epäiltyjen nimet

Tapanilan joukkoraiskauksesta epäiltyjen nimet

71

Prison-Blacks

Helsingin Tapanilassa joukkoraiskattiin maanantai-iltana nuori nainen. Teosta on nyt vangittu viisi ulkomaalaismiestä, joita epäillään törkeästä raiskauksesta. Nimet viittaavat vahvasti Afrikkaan päin, kuten moni on sosiaalisessa mediassa veikannutkin heti kun selvisi, että kyseessä on ulkomaalaisporukka.

Vangittujen nimet on Mustafa Nur Mohamed, Mohamed Ahmed, Saiid Said Aweis, Mahamed Nur Gutale sekä Abdijamiib Abdi Jama. Epäillyt raiskaajat ovat syntyneet vuosina 1997–1999.

tapanilan raiskaajat

Aiheeseen liittyen:

Ulkomaalaiset joukkoraiskasivat naisen Helsingissä
HS jatkaa tutulla linjalla

71 KOMMENTIT

 1. karkotus suomesta tollasille. ja voin vaik veikata ettei noi saa rikoksen vakavuutee nähden kovinkaa tuntuvaa rangaistusta mut niinhän se aina menee tääl koto suomes

  • Tuomioista tulee vitsejä. Perusteluina uhrin “olemattomat” fyysiset vammat ja tekijöiden ikä.

   Raiskaus on pahin fyysinen loukkaus mitä voi tehdä mutilaation tai hengenriistämisen jälkeen. Vielä kun tekijöinä on porukka nuoria somaleita.

 2. Noi eläimet pitäis potkia mereen! Pysykööt meistä ihmisistä kaukana! Suomen itsenäisyyden isoin virhe oli ottaa lauma värillisiä maahamme. Toivottavasti näemme tulevaisuudessa 100%:sesti valkoisen Suomen ilman värillisiä vähemmistöjä.

  • Tekeekö mustakin eläimen se, että oon syntynyt suomessa, elänyt koko ikäni täällä ja äitini on suomalainen? Ainoan “ulkomaalaisen” piirteen mulle antaa isäni, joka on ghanalainen. Itse käsitän itseni täysin suomalaiseksi miinus tietenkin vaaleanruskea ihoni. Mä toivon että sunlaiset rasisitis potkittaisiin myös pois täältä ja että tulevaisuudessa täällä tulis elämään vaan 100% muut ihmkset hyväksyviä ihmisiä. Aivan yhtä typerä ja hullu unelma kuin toi sun. Ps. Isäni on asunut täällä 26 vuotta ja oli itellalla kehityspäällikkönä ennenkuin jäi eläkkeelle. Se on tehnyt jokaikinen päivä töitä täällä asuessaan varmaan toisin kuin sä. Ainiin ja voitko kuvitella että sen “neekerin” palkka oli 3900e? Varmaan reilusti yli puolet kun sun. Vielä jotain valitettavaa?

   • Ja ennenkuin joku välkky tulee tänne huutelemaan tosta palkasta, niin lisättäköön että 3900e/kk. Im done ->

    • Kyseinen kommentti kertoo kaiken olennaisen…
     Asioista puhutaan totuuden mukaisesti ja nämä kulttuurin “rikastajat”
     Suuttuvat siitä, sekä sysäävät kaiken meidän syyksemme…

     “im done” :D:D

    • Ketään ei kiinnosta paljonko sinun isäsi saa palkkaa kuukaudessa, se ei tee ihmisestä millään tasolla parempaa ihmistä. Kirjoittamasi lause “mä toivon että sunlaiset rasistit potkittaisiin myös pois täältä ja että tulevaisuudessa täällä tulis elämään vaan 100% muut ihmiset hyväksyviä ihmisiä”, on todellinen ongelman ydin. Jos näin ajateltaisiin, niin suomi ei olisi suomalainen. Meidän kulttuuri, tavat ja historia jäisi unohduksiin. Joukkomaahanmuutto on ongelma, jonka seuraus nähtiin maanantaina. En itse halua tukea tai romantisoida tätä asiaa, koska jos tälle ongelmalle ei tehdä mitään niin nämä Afrikasta tulleet kulttuurinrikastajat tekevät tekonsa aivan varmasti uudelleen.

   • Impulsiivisuus, joka sinunkin viestistäsi paistaa läpi, on yksi mustan rodun näkyvimmistä ominaisuuksista.

    Kyse ei myöskään ole menetetyistä tai tienatuista veroeuroista, vaan valkoisen rodun kuolemasta, joka tulee jos valkoisia maita pakkomonikulttuuristetaan loputtomiin.

   • Hei Olivia, oletko nyt saanut koko itkupotkuraivarisi purettua? Jos isäsi on ghanalainen, niin et sinä suomalainen ole, et rodullisesti, etkä perimältäsi, et lähellekään. Kehtaat vielä puolustella noita raiskaajia. No, mihin sitä juuristaan pääsisi…

    • No huhhuh 😀 en kyllä todellakaan ole puolustellut ketään! Mun mielestä toi teko oli oksettava ja noi penskat ansaitsis lentää takasin sinne mistä tulivat. Luulis että aikuiset ihmiset osaisivat lukea. Luulin väärin. Idiootit

     • Et ole puolustellut? Eräs nimimerkki tuossa ylempänä arvosteli tekijöitä ja sanoi, että ne pitäis potkia mereen (se on täysin totta). Mitä sinä vastaat siihen? “Mä toivon että sunlaiset rasistit myös potkittaisiin pois täältä”. Sinun mielestäsi on siis hyväksyttävämpää suojella ennemmin tekijöitä kuin uhria?? Olet tainnut periä sieltä Ghanasta sentään jotain…tyhmyyden!

   • Et ole suomalainen etkä ghanalainen. Kohtalosi on olla väliinputoajana. Teki isäsi kuinka suuren panoksen Suomen eteen tahansa, ei hän ole todellisuudessa suomalainen. Hänellä voi olla Suomen kansalaisuus, hän voi tuntea kulttuurin ja osata kielen, mutta hänen perimänsä on Afrikasta.
    Koska sinulla ei ole omaa kansaa, on sinun varmasti vaikea samaistua meihin ketkä haluamme pitää perimämme puhtaana (tai parantaa sitä hallitusti).

    Sataprosenttinen toisten hyväksyntä on itsetuhoista. Siihen ei MIKÄÄN itsensä säilymiseen tähtäävä luontokappale sorru luonnostaan. Siksi sen ei tulisi olla mikään ihannekaan.

   • Näin ulkopuolisena totean että Itellan henkilöstöpolitiikka on hyvin tunnettua. Ei millään pahalla mutta isäsi hienoon karriääriin ko “yrityksessä” mitä todennäköisimmin vaikutti eniten se että hän on neekeri eikä niinkään se millainen “kehittäjä” hän on. Ryhmässään epäilemättä kuohukermaa ja jos hän ollut äitisi kanssa naimissa sinun aikasi niin jonkinlainen suomenennätys sarjassaan sekin 🙂 Vai tiedätkö Olivia montakin suomi-afro- paria jotka ovat olleet yhdessä yli 10 vuotta? (Minä tiedän yhden)

   • Meiltä suomalaisilta ei ole koskaan kysytty suostumusta maahanmuuttoon. Sitä on pakotettu tänne viimeiset 25 vuotta ilman lupaamme, mutta viimein olemme saaneet organisoidun vastarinnan rakennettua. Me aiomme vastustaa monikulttuurisuutta ja teemme kaikkemme jotta se saadaan lakkautettua MEIDÄN maassamme. Olivia, joukkomme kasvaa.

   • Rodunsekoitus on loukkaus Suomen maata kohtaan. Etkä sinä ole “suomalainen”, sama asia kuin sanoisi hiiren olevan hevonen sen takia koska hiiri on syntyt tallissa.

   • @olivia, jos faijas olisi jättänyt tulematta Suomeen olisi sen kehitysjohtajan duunin tehnyt joku originaalihärmäläinen. Että kaikki nigit saavat jäädä tulematta ja jo Suomessa olevat saavat mennä takaisin sinne mistä ovat tulleet. Elukat!

 3. Kuukauden päästä viimeistään ovat jo kadulla ahdistelemassa muita tyttöjä.
  Suomessa kun koneinsinöörilupaukset ja muut työvoimapulan paikkaajat ynnä vanhusten hoitajat selviää mistä tahansa rangaistuksetta. Lisää vaan rahaa pojille..

 4. Jos ei karkoteta, niin ovat Suomessa loppuelämänsä veronmaksajien lompakoilla. Saavat toimeentulotuet, asumistuet, täyshoidot vankilassa ym. ym. ym. Kukaan ei heitä koskaan palkkaa töihin. Eikä kebab-paikoissakaan kaikille ole työtä.

 5. Suomi täytetään SOLIDAARISUUDEN nimissä RIKOLLISILLA, Herrojen ja Rouvien mielestä MEIDÄN ON TÄMÄ HYVÄKSYTTÄVÄ, JOKAISESSA MAASSA ON OMAT RIKKOLLISENSA, ei niitä tänne TARVI LISÄÄ RAHATA Afrikasta. KUOLEMANTUOMIO olisi OIKEA TUOMIO näissä tapauksissa.

 6. MIKSI? MIKSI? Mikai näitä mamuja otetaan Suomeen vaikka kansasta 90% vastustaa ja me emme oikeasti tarvitse heitä mihinkään?
  Jututtakaa hyvät ihmiset kovaan sävyyn nyt poliitikoita ja antakaa viesti että tuon sakin rahtaaminen Suomeen on loputtava ja nyt maassa olevat on kotoutettava omiin kotimaihinsa !!

  • Kaikki perustuu monikulttuurisuusideologiaan. Se on ihan sama mitä kansa sanoo. Lopputulos on aina sama. Eli kansaa sortava demokraattinen sekasikiö!

   • Kansa äänestää niitä joita media käskee äänestämään. Siksi mokumädättäjien äänisaalis on luokkaa 80-90% vaikka talous romahtaa ja taviksetkin käsittävät että se mitä me ei ainakaan tarvita on satoja tuhansia neekereitä ja ählämeitä “paikkaamaan työvoimapulaa”.

 7. Muistakaa äänestää Perussuomalaisia, jotta saadaan rikoslakia tiukennettua! Ainut puolue joka yrittää estää ruotsin tapaan ulkomaalaisten ghettoutumisen.

  • Mitä he ovat mielestäsi saaneet aikaan? Kun vaalit ovat ohi, he tekevät saman tempun joka kerta, vaikenevat ja muuttuvat yhä enemmän poliittisesti korrektimmaksi. Ei ole oikein luottamusta heihin. Ainoastaan Halla-aho sentään osaa esittää asiansa fiksusti ja ammattitaidolla.

  • Persut haluavat tiukentaa lähinnä ajatusrikosten tuomioita. Ja joka tapauksessa kaikkki mahdolliset kiristykset sovelletaan vain kantasuomalaisiin.

  • PS on valeoppositio jonka ainut tehtävä on kerätä sionisti ideologian vastaiset äänet ja kipata edustajat oppositioon, jossa möykkäävät tyhjänpanttina.

  • Suomi tarvitsee oman Kultaisen Aamunkoittonsa, eikä mitään pehmopuoluetta. 🙂

 8. Joskus naureskelin näille 20 vuotta sitten kaduilla marssiville kiljupönikästä hörppiville, bodaileville nahkakuulille. Nyt en panisi pahakseni vaikka olisi sellainen jengi useammassakin kadunkulmassa!

  • Matalan sosiaaliluokan nuoret saivat yhteisen kuuluvuuden tunteen ja yhteisen vihollisen mamuista. Mitä itse näin niin nämä kuulapäät olivat porukalla heiveröisten kantasuomalaisten kimpussa ja ryyppäsivät viinaa. Epäilen ,että nämä kiusaaja porukat katosivat, kun alkoi mustia miehiä tulemaan enempi Suomeen ihan turpaan tulon pelon takia.:)

   • Jos mustat miehet olisivat kovia niin he jäisivät rakentamaan kotimaataan. Tänne näyttää tulevan se aines joka haluaa leikkiä ghettoräppäriä, nostaa ilmaista rahaa ja heiluttaa rasismikorttia joka toisessa käänteessä. Ja porukalla ne aina hyökkäävät toisten kimppuun, kuten nähtiin Tapanilassa.

 9. Milloin tämä kansa herää, että nämä Yhteiskuntamme elättinä olevat Raiskaavat Eläimet, jotka nauttivat 100% sosiaaliturvaa kantaväestön varoilla, pitää välittömästi palauttaa kotimaahansa. Kantaväestö kärsii leipäjonoissa, osa nukkuu kaduilla, ei ole varaa hammashoitoon tai muuhunkaan terveydenhoitoon, vanhukset, ketkä ovat olleet rakentamassa tätä hyvinvointi yhteiskuntaa, kuolevat kotonaan hoidon puutteessa, saavat kärsiä siitä, että maahamme tulevat kaiken maailman kielitaidottomat ja ilman työpaikkaa ja mitään yhteiskunnan velvollisuukia olevat karvakädet ja apinanpaskat tulevat nauttimaan meidän sosiaaliturvastamme ja elämään täällä kuin maailmanvaltiaat.JOs kaikki tämä paska palautettaisiin takaisin sinne mistä on tänne tullut, vapautuisi meiltä kymmeniätuhansia asuntoja kantaväestön asunnontarpeisiin, terveyskeskuksiin pääsisi kohtuullisella ajalla, koulujen luokkakoot olisivat inhimilliset, Yhteiskuntamme säästäisiä miljariluokkaa vuodessa pelkästään tällä, kaikki yhteiskunnan varoilla elävät onnenonkijat verorahoillamme elävät paskat palutetaan välittömästi takaisin sinne apinanleipäpuunalle jatkamaan elämäänsä polttavan auringon alle. Suomi on nykyään Maailman Sosiaalivirasto, jonne tullaan milloin mistäkin ja miksi ei tultaisi, täällä voi elää kuin kuningas, saa kaiken mitä tahtoo ja haluaa ja mistään ei ole puutetta. Olisiko meidän Suomalaisten aika jo tehdä jotakin, kohta on liian myöhäistä. Tiedän mistä puhun työni puolesta, valitettavasti “ns” tavallinen 8-16 työssäkäyvä ei ole vielä asiasta perillä, kansanedustajista puhumattakaan, kyllä mieli muuttuisi kun OIKEASTI tietäsisitte. Jos tietäisitte mistä kaikesta Suomalainen maksaa näille “pelleille” olisimme jo kadulla.

  • Nyt on kyllä uskomattoman oksettava kommentti. Häpeän valkoihoisena suomalaisena isänmaallisena ihmisenä tätä lähestymistapaa. Et ole sinäkään kyllä tervetullut 2015 vuoden Suomeen. Et ole tämän maan arvoinen ihminen.

 10. Nääkö nyt sitten edustaa sitä hyvää työvoimaa mitä suomessa tarvitaan tulevaisuudessa, hyi helvata, ei muuta ku seinää vasten ja…..

 11. Rangaistus joukkoraiskauksesta kovennettuna. Tässä pitää antaa viesti toisen kulttuurin eläjille, että suomessa eletään suomen lakien mukaan, ei banaaninvaltioiden lakien mukaan. Täällä saa olla ja elää ulkomaalaisetkin mutta ehdottomasti suomen lakia, kulttuuria ja tapoja noudattaen. Koska suomen vankilat ovat ylibuukattuja ja vangin ylläpitokustannukset korkeat, ehdotan että ostamme näille rikollisille venäjältä vankilapaikat. Hinta on varmasti edullisempi ja “herrat” varmasti muistavat ikänsä tuon tuomion. Raiskaajat eivät venäjänkään vankiloissa ole kovin suosittuja rikollisia. Kymmenen vuotta “SERGEIN” huomassa ja hoidossa opettaa ulkomaaneläjiä sivistysvaltion tavoille.

 12. Nämä nuoret ovat jättäneet suuren haavan meihin suomalaisiin, mutta kuitenkin en ajattele että itse somalit ovat tyytyväisiä niiden tekosistaan. En usko että missään kulttuurissa hyväksytään tämmöistä ja luulisin että heidän kotimaassaan olisivat nämä nuoret jo haudassa. Lisäksi nämä kaikki tekijät ovat vielä penskoja. Ja kyllä me kantasuomalaisetkin tämmöisiä rikoksia teemme, sillä samalla viikolla milloin tämä tapahtui niin suomalainen mies oli raiskannut 80-vuotiaan vanhaintalossa että eipäs paisuteta asiaa näin pahasti. Tärkeintä tässä on että saavat kunnon tuomiot tekosistaan.

  • No nyt on kyllä sen luokan puolustelua, että ei huh huh… Oletko ihan tosissasi? Kuljetko vielä näiden kaikkien tapahtumien jälkeen laput silmillä ja huudat “monikulttuurisuus toimii”?? Siis oikeasti, näinkö vähän välität omasta maastasi, sekä kansastasi?
   “Kyllä me kantasuomalaisetkin tällaisia rikoksia teemme”? Niin, mites se rikoksien tekijöiden suhteuttaminen väkilukuun? Mitenkäs mielestäsi Ruotsissa menee? 90% raiskauksista on ulkomaalaisten tekemiä! Eikö raiskausrikokset silloin putoa n.90%, jos ne ulkomaalaiset häädettäisiin sieltä? Oletko oikeasti noin tyhmä vai haluatko edelleen elää jossain omassa illuusiossasi?

 13. Mitä meidän pitäisi tehdä mielestänne? Mennä kaduille ja raiskata niiden naisia takaisin kuten he tekevät tai pahoinpidellä ne kaduilla. Itse ylpeänä isånmaallisena en näe sitä järkevänä ratkaisuna vaan pikemminkin pudotamme itsemmesamalle tasolle kuin he. Ensimmäinen askel tämän ongelman ratkaisemiseen on mielestäni ankara rangaistus näille nuorille ja tulevissa vaaleissa pitäisi mennä äänet oikeisin osoitteisiin. Ja mm maahanmuuttopolitiikkaan pitäisi tulla tuntuvia muutoksia ja siihen ei kykene kuin yksi puolue tässä maassa.

  • *Siihen ei kykene yksikään puolue.
   *Äänestämällä et vaikuta edustuksellisessa näennäis demokratiassa
   Korjasin pienet virheet viestissäsi.

   Miksi kukaan haluaisi raiskata mustaa naista? Ja olen kanssasi samaa mieltä eo random lakun hakkaaminen ole kenenkään edun mukaista.

 14. Hei!

  Tämän pitää nyt loppua.
  Suvaitsevuuskin loppuu johonkin pisteeseen.

  Ei en ole rasisti enkä ole sitä ikinä ollut, mutta nyt on kyseessä jo Realismi.
  Kyseiset nuoret eivät tunne mitään empatiaa uhriaan kohtaan, vaan pitävät itseään uhrin yläpuolella. Sama luonteenpiirre ei ole mikään yksittäistapaus vaan hyvinkin yleinen maahanmuuttajien teini ikäisissä ryhmissä ja tämä ominaisuus tulee vain lisääntymään väestön ikääntyessä.

  Suomi on yrittänyt sopeuttaa parhaansa mukaan näitä nuoria, mutta heillä ei ole kunnioitusta tätä yhteiskuntaa kohtaan. Ja sama ajattelutapa kulkee muidenkin maahanmuuttaja porukoiden sisällä. On vain ajan kysymys milloin taas seuraava sadoista yksittäistapauksista tapahtuu.

  Annammeko vain elämän jatkua ilman muutoksia. Annammeko seuraavan yksittäistapauksen sattua ja taas todeta olevamme samassa pisteessä.

  Nyt tarvitaan tekoja!

 15. Totuus on se ettei tänne tuodut Afrikkalaisista kulttuureista tulleet ” ihmiset ” eivätkä heidän jälkeläisensä sopeudu tänne! Heillä ei ole minkäänlaista moraalia ja he ovat tottuneet siihen että naiset passaavat heitä kotimaissaan eikä heidän itse tarvi tehdä mitään! Täällä kun heitä ei kukaan passaakaan ja pitäisi itse elättää itsensä niin pää sekoo ja sitten aletaan hakkaamaan / raiskaamaan viattomia kun minkaanlaista itsehillintää tai järjellistä ajattelua ei heidän pääkopassaan ole! Allahia vaan huudetaan päivät pitkät sosiaalitoimen hankkimissa asunnoissa ja vielä on kanttia tulla meille kantasuomalaisille aukomaan päätään vaikka saa asunnon ja ruuat meiltä veronmaksajilta!

 16. Suomen maahanmuuttopolitiikka on ihan munatonta touhua. Kyllä tänne minun mielestäni saa muuttaa ja täällä asua, kun opettelee paikallisen kielen, hankkii duunipaikan ja elättää itsensä. Maahanmuuttajan on kuitenkin syytä muistaa että tämä EI ole islamilainen valtio, eikä tästä koskaan tule islamilaista valtiota. Jos Länsimainen hyvinvointi kiehtoo Afrikan maita, niin pitäisi löytyä myös niitä harmaita aivosoluja päästä, että ymmärtäisi että Afrikkalaisilla otteilla ei ole olemassa Länsimaalaista hyvinvointia.
  Kun on tullut tänne pakolaisena tai muusta syystä niin ei kannattaisi olla tuollainen idiootti kuin Tapanilan Somalipojat. Rasismi ei ole vain joku mustien oikeus laistaa vastuusta. Somalipojat ovat itse Rasisteja ja kun ei älliä ole päässä niin jälki on tätä. Suosionne ei todellakaan kasva tällä. Raiskatkaa niitä oman maanne tyttöjä ja äitejä, niitä joilta on silpaistu ulkosynnyttimen tonnikalapurkin kannella taivaan tuuliin. Ja kun ette kerran halua sopeutua Suomen lainsäädäntöön niin eiköhän oteta teidän kohdallanne tuo Sharia käyttöön. Raiskauksestahan napsahtaa muslimivaltiossa kuolemantuomio hirttämällä. Tai jos kerran Somaliassa voi lomailla Suomen valtion turvin, niin kai siellä voi sitten asuakin, Somalia valtion hyvällä sosiaaliturvalla…

 17. Olivialle sen verran että ymmärrän loukkaantumisesi siitä että kaikki mustat yleistetään. Faktahan on se että kyllä heistäkin löytyy ne hyvät ihmiset ja mätämunat niinkuin meistä suomalaisista. Kusipäisyys ja mielenterveysongelmat ei ole vain mustien tai valkoisten ihmisten piirre. Kuten ei rasismikaan. Siitä saat noottia että toivotit rasistit ties minne. Anteeksi nyt, jos meidän tulee suvaita näiden raiskareiden kaltaiset paskiaiset maassamme niin sun tulee suvaita se että osaa ihmisiä sattuu raivostuttamaan suunnattomasti se, että tälläistä tapahtuu ihan vain siksi että “muutama pojanviikari näytti kuka on mies ja kuka määrää” samaan sävyyn kirjoitettuna kun Iltalehti asiasta kirjoitti.

  Olen allekirjoittanut kansalaisaloitteen siitä että vakavia rikoksia tehtailevat ulkomaalaiset poistetaan suomesta välittömästi ja rikoksesta ilmoitetaan heidän oman maansa tuomioistuimelle. Me suomalaiset emme todellakaan halua elättää oman maamme mätämunien lisäksi myös muiden maiden mätämunia vankiloissamme.

  Raiskaus on rikos mikä ei tapahdu tietämättä. Varmasti ovat “ilkikuriset vintiöt” kuulleet että Suomessa raiskaus on rikos ja vakava sellainen.

  Sitten hieman noottia myös palstan kommentoijille, te ketkä kirjoittelette törkeyksiä ulkomaalaisista, laskeudutte täysin samalle tasolle näiden ulkomaalaisten paskiaisten tasolle ketkä kirjoittelee törkeyksiä meistä suomalaisista. Jos me todella aijotaan olla parempia niin näytetään se teoin eikä sanoin.

  Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että suomen ei tulisi tukea humanitääristä maahanmuuttoa. Asia erikseen ovat maahanmuuttajat, ketkä pärjäävät täällä itse ja tulevat suomeen siksi että täällä mahdollisuudet ovat paremmat. Annetaan rehellisten ja hyvien maahanmuuttajien olla rauhassa. Nämä mätämunat sitten, annetaan heille se mikä heille kuuluu, eli maastakarkoitus.

 18. Eläimellistä touhua. Vastaavissa tapauksissa usein huudetaan, että karkoitus noille apinoille. Olisin muuten samaa mieltä mutta minne? Apinoiden ikää kun katsoo niin ovat luultavasti syntyneet Suomessa…

  • Vanhempien kotimaahaan?
   Geneettisesti ja perimältään ovat Somalialaisia, paperin pala tekee ihmisestä kansalaisen, ei perimältään Suomalaista!

   Loisi mielestäni hyvän pelotteen, jos karkoitus koskisi myös toisen sukupolven mamuja ja rotupettureiden lapsia… Ainoastaan Suomalaiset (ei kansalaisuus vaan perimä) rikolliset kuuluvat valtiomme huoleksi, kovemmat tuomiot ns. Vakavista rikoksista!

   Karkoituslakiin sopisi esim. Kahden hudin taktiikka: “Kaksi ns. Vakavaa rikosta (Henki, seksuaali ja väkivalta) ja ei-suomalainen ulos… maasta!”

   • Kuulostaa hyvältä ja suosin sitä. Ikävä kyllä tämänhetkinen pullamössöyhteiskunta ja päähän taputtavat “yritetään ymmärtää” kansamme edustajat pitävät tällaista käytäntöä brutaalina. Toivotaan että muutos tapahtuu ja pian. Ennenkuin Suomen poliisi antaa samanlaisen lausunnon kuin Ruotsin poliisi viidestäkymmenestäviidestä alueesta, joita hallitsee maahanmuuttajajengit. Tosin noista alueista on alunperin puhuttu muslimijengeistä. Oli miten oli, alueet ovat niin levottomia, että ambulanssi ei suostu sinne menemään ilman poliisia.

 19. Nämä kultamunat™ ovat jo vapaalla jalalla, tutkintavankeudesta pois. Nähty kuljeksivan kotiseudullaan samassa porukassa ja naisille huudellen.

 20. Nuoret tytöt raiskataan ja nuoret pojat hakataan. Olen jo muutaman tapauksen meidän pihoilla todistanut missä lauma “värikkäitä” poikia käy yhden valkoisen pojan kimppuun. Rikosilmoituskaan ei hirveesti auta (poliisilla olen käynyt todistamassa) kun ovat alaikäisiä niin poliisi ei mahda asialle mitään.

  Ja tämä heidän asennevika alkaa jo ihan lapsesta asti. Ekalauokkalaiseni (tyttö) kimppuun käytiin koulunpihalla kun hänen luokkatoverinsa oli kiivastuessaan sanonut että “mene takas kotimaahas”. Tulivat sitten koulun jälkeen laumana kostamaan vaikka oma tyttöni ei ollut edes suutansa avannut. Löivät ja potkivat kolmea ekaluokkalaista tyttöä.

  Entä oletteko miettineet mitä nämä saavat aikaan luokkahuoneissa kun eivät osaa kunnolla suomenkieltä, heillä ei ole halua oppia, eivätkä kunnioita NAISopettajia. Koulun käynnistä ei tule kenelläkään mitään kun he vetävät omaa sirkusta päivästä toiseen. Tämä on siis niin ala-asteella, yläasteella kuin ammattikouluissakin (kysykää vaikka oppilailta ja opettajilta!!). Lukioista en tiedä onko heitä siellä.

  Että saavat kyllä oikeasti koko pakan sekaisin. Ja mitä tekee Suomen valtio?? Suojelee ja tukee heitä, ja rakentaa lisää moskeijoita. Mielenkiintoista nähdä millainen maa Suomikin on 10, 20, 30 vuoden päästä… Ei ainakaan mikään hyvinvointivaltio.

 21. Olen tehnyt maahanmuuttajatyötä toistakymmentä vuotta ja ymmärrän jotain siitä millä tavalla näistä kulttuureista tulevat ajattelevat. Tuomarit eivät ymmärtäneet. Nyt saadut tuomiot ihmetyttävät kavereita itseään varmasti vielä enemmän kuin kansaa. Ehdonalainen kun tarkoittaa heille sitä, ettei mitään rangaistusta tullutkaan. Lisäksi tulee päälle uhrin ja tämän omaisten huorittelu ja pilkkaaminen, sekä omien “valkopesu”. Tätä kun yhteisössä hoetaan riittävästi nämä nuoret eivät tunne sitäkään vähää syyllisyyttä teoistaan mikäli olisi terveellistä. Tarvittaisiin kiireen vilkkaa muutoksia lakiin nuorisorangaistusten osalta jos halutaan ettei näistä henkilöistä koidu pysyvää taakkaa yhteiskunnalle. Suosittelisin oikeusoppineita tarttumaan asiaan. Seksuaalirikollisiin sovelletaan jenkeissä kuntouttavia ohjelmia joista voisi muokata meidän oloihimme sopivan kotouttavan mallin, esim. osallistuttaisiin 2-3 vuotta monimuotoiseen sosiaalistamisohjelmaan, sen sijaan että nyt kaverit jäävät vinoutuneine maailmankuvineen juhlimaan vapautumistaan oikeuden katsottua heidät omasta mielestään syyttömiksi.

 22. Herrajumala nää nee*erit pääsi helpolla.. En ole rasisti vaan tämä tapaus ottaa kaaliin että tuon ikäisillä nuorilla miehenalulla ei ole ***** mitään käsitystä moraalista ja ihmisarvosta,oli ihminen kumpaa sukupuolta. Jotain täytyy tehdä että tällainen farssi ei toistu enään IKINÄ.

 23. Nämä jätteet tulisi käyttää hiilivoimalassa polttoaineena, edustivat mitä hyvänsä etnistä vähemmistöä taikka enemmistöä

 24. Saaid Aweisin sekä Mohamed Ahmedin tämänhetkinen olinpaikka sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla. Jos tarkka osoite kiinnostaa niin laita sähköpostia:
  [email protected]

  • Kun liikutte pohjoisen junissa, niin siellähän nämä kulkevat “lomailemassa”. Erityisesti kannattaa katsoa lemmikkieläinvaunun (yleensä vaunu 6) hytit!
   Härskiä porukkaa. Yhteiskunta maksaa matkat ja meno sen mukaista…

 25. Eihän tämä voi olla sivistysvaltiossa mahdollista, että jätetään tällainen teko rankaisematta??? Tällaisia tuomioita jakamassa olleet täytyy saada pois virasta tekemästä enempää järjettömyyksiä. Tämä tuomio on jo rikos ihmisyyttä vastaan.

 26. Kyllä on taas käräjäoikeus tehnyt mallikkaan päätöksen tässä Tapanilan
  raisausjutussa. Kusipää raiskaajat eivät saaneet yhtään mitään rangaistuksia.
  Mitä ne paskaläjät rikollisenalut välittää jostain ehdollisista tuomioista!
  Hieno signaali oikeudelta näille “kulttuurimme rikastuttajille”. Tervetuloa
  Suomeen ja nyt kaikki joukolla raiskaamaan!
  Heti kun mulkku vähänkin alkaa seisomaan, naisten päälle vaan.
  Kun edes joukkoraiskaus molempiin aukkoihin ole törkeä, oikeuden mielestä,
  niin mikä sitä on?
  Toivottavasti päätöksen tehneiden tyttäret raiskataan myös oikein suurella
  joukolla, ja huolella kaikkiin aukkoihin.
  Muuttuuko ääni kellossa, MITÄ!!!

 27. Joo samaa mieltä mitenköhän kävisi jos joku raiskaisi tuomarin vaimon tai tyttären olisikohan tuomio sama vai ei kyllä vituttaa noi saatanan mangnustit soutakaa takaisin sinne somaliaan

 28. Näin vanhempana naisena ihmetytää tämä keskustelu:
  Raiskaus onn aina raiskaus, ei siinä tarvitse katsoa etnistä taustaa.
  Ei ketään kuulu “potkia mereen” missään tapauksessa, ei raiskauksenkaan kohdalla.
  Tuomiosta voi sanoa sen että “lainoppineet” eivät ole aikansa tasalla. Mikä on raiskaus tai törkeä raiskaus? Eihän ole kuin törkeä raiskaus tai erittäin törkeä raiskaus.Raiskaus on aina nöyryyttävä tai erittäin nöyryyttävä, tapahtuu se sitten naiselle tai miehelle.
  Kantasuomalaisetkin osaavat raiskata, jopa myös avioliitossa.

  • Han-kortti käytetty. Haluatko luetella kaikki suomalaisten suorittamat joukkoraiskaukset?

 29. -käräjäoikeus kohtuullisti kaikkia rangaistuksia tapauksen saaman “poikkeuksellisen julkisuuden” takia-

  Omasta mielestäni heidän saamaa julkisuutta on kaikin keinoin yritetty estellä ja peitellä. Esimerkiksi en ole missään nähnyt julkaistavan heidän tai heidän vanhempiensa kuvia. Ei ole sukulaisten haastatteluja tai paparazzeja väijymässä kotitalojen lähistöllä, EI OLE EI???

  Poikkeukselliseksi julkisuudeksi itse katsoisin heidän naamataulujen julkaisemista lehdistössä ja internetissä koko maailman nähtäväksi, julkista nöyryyttämistä, heidän perheidensä asuntojen polttamista ja vaatimista maastakarkoitettaviksi, tai jotain muuta vastaavanlaista, jota ehkä heidän kulttuurissaan tulisi tapahtumaan.

  En voi kuin hävetä olla suomalainen ja olla yksi tätä yhteiskuntaa, joka on menossa kovaa vauhtia alamäkeen…

  p.s. pitäisikö tuomion langettaneet henkilöt vetää vastuuseen tuomioista ja julkisesti nöyryyttää tekonsa johdosta???

Comments are closed.