Koti Uutisia Pohjoismaat Tanskassa kohu koulun islamopetuksesta

Tanskassa kohu koulun islamopetuksesta

10

Tanskassa kansa kauhistelee maan nykytilaa koulusta levinneen videon jälkeen. Videolla voidaan nähdä kuinka koulun opettaja ja rotumuukalainen opettaja opettaa kolmannella luokalla oleville lapsille, kuinka muslimit rukoilevat. Rotumuukalaispoika opettaa myös samalla luokalla olevia lapsia huutamaan ”Allāhu akbar” ennen kuin he menevät polvilleen rukoilemaan.

Videossa näkyvä sairas lapsien aviopesu tapahtui viime vuoden marraskuussa. Asia päätyi kuitenkin vasta nyt tanskalaisen median ja yleisön tietoon. Toisin kuin suomalainen media tekisi samanlaisessa tilanteessa, tanskan media vaatii opettajalle potkuja ja kutsuu tapahtunutta aivopesuksi.

Lähde: Nordfront

10 KOMMENTIT

 1. Mitä vittua euroopassa oikee tapahtuu ei jumalauta nyt on aika alkaa pistää hommiin vauhtia ja lopettaa tällänen

  • Niin, kuka tekisi jotakin? Mitä sinä olet valmis tekemään? Miksi et toimi jo?

  • YLE kirjoitti jutun gambialaisista juhannusherkuista, joita kannattaa suomalaisten valmistaa. Ihanan värisevää!

   • Islam on erittäin helppo debunkata, ei tarvita edes koraanin säkeiden suurten virheiden esiin tuomista. Vaikka se kyllä auttaa.

    Jos itse olisit Kaikkitietävä Jumala, järjestäisitkö niin että “Ainoa lopullinen Julistus Pyhän Armollisen Jumalan Tahdosta Ihmiskunnalle” ilmestyisi jonkun aavikossa asuvan hepun toimesta, jonka ainoat menetelmät levittää tällaista oppia mitä Islam on seuraavat:

    1. Verinen valloittaminen ja oman näkemyksen pakottaminen kuoleman uhalla? (Murhattuja tähän mennessä on jo yli 250 000 000)

    2. Kohdun kautta, eli koska tarkoitus on tuottaa mahdollisimman paljon muslimeja, pitää käyttää lapsipornoa tähän. Lapsilta kielletään nuket ja kaverit, sensijaan (profeetta muhammadin tapauksessa 9-vuotiaana) lapsi naitetaan partaniekalle islamin levittämisen työkaluksi eli lapsitehtaaksi, sekä hellan, nyrkin ja siivouskomeron väliin pakotetuksi kodinkoneeksi.

    3. Islamista eroamisesta seuraa kuolemantuomio (Yusuf al-Qaradawi, MUSLIM BROTHERHOOD -terroristijärjestön johtaja, sanoikin että tämä sääntö on ainoa mikä estää islamia häviämästä maan päältä).
    https://www.gatestoneinstitute.org/3572/islam-apostasy-death

    Ei hätää, tämähän on rajattoman armollisen ja rakkauden henkilöitymän järjestämä asianlaita?

 2. Sairasta. Karma tulee puremaan vielä näitä “opettajia”, kuten tässä tapauksessa:
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006161004.html
  Lukuisia esimerkkejä on myös Suomesta, kuten se kun vastaanottokeskuksen työntekijä murhattiin tai se porilaisen rotupetturinaisen kohtalo, missä irakilainen poikaystävä murhasi ja leikkasi tämän pään irti. Tapauksia on äärimmäisen paljon.

 3. Lehmät eivät ymmärrä mistään mitään. Lehmillä tarkoitan naisopettajia, jotka ovat omaksuneet kulttuurimarxilaisuuden, ja luulevat olevansa kilttejä suvaikkeja levittäessään islamia lapsille. Erotus virasta ainoa ratkaisu!

 4. Pikkuneekeri mölisee Saatanallahista ja jengi pomppii. Legendaarista.

  Miksei vanhempia enää kiinnosta mitä niiden lapset tekevät? Kuka perkeleen IHMISHIRVIÖ antaa lastensa pyöriä rotumuukalaisten kanssa?!

 5. Länsimaat ovat läpeensä sairaita. Siinä ei mitään uutta, mutta petoksen laajuus se jaksaa aina vain hätkähdyttää. Jokaisen länsimaan julkinen sektori ja mediatalot ovat täysin (((niiden))) taskussa ja mukana petoksessa. Iso osa kansasta on orjuuttajien tietoisia rikoskumppaneita ja tuhoaa lastemme tulevaisuutta omaa hyötyä tavoitellen.

  Lisäksi näiden mädätysaloitteiden tekijät lymyävät aina kaikenlaisten täti moonika-säätiöiden ja käsienheiluttelulautakuntien kätköissä, eikä nimiä saada julkisuuteen, kuten niiden saastojen, jotka työntävät karvaisia sotarikollisia päiväkoteihin lapsia kopeloimaan. Tilintarkastus tulee olemaan massiivinen kun tämä matoja kuhiseva mätäpesäke puhkeaa.

Comments are closed.