Koti Uutisia Pohjoismaat Tanskassa kohu koulun islamopetuksesta

Tanskassa kohu koulun islamopetuksesta

9

Tanskassa kansa kauhistelee maan nykytilaa koulusta levinneen videon jälkeen. Videolla voidaan nähdä kuinka koulun opettaja ja rotumuukalainen opettaja opettaa kolmannella luokalla oleville lapsille, kuinka muslimit rukoilevat. Rotumuukalaispoika opettaa myös samalla luokalla olevia lapsia huutamaan ”Allāhu akbar” ennen kuin he menevät polvilleen rukoilemaan.

Videossa näkyvä sairas lapsien aviopesu tapahtui viime vuoden marraskuussa. Asia päätyi kuitenkin vasta nyt tanskalaisen median ja yleisön tietoon. Toisin kuin suomalainen media tekisi samanlaisessa tilanteessa, tanskan media vaatii opettajalle potkuja ja kutsuu tapahtunutta aivopesuksi.

Lähde: Nordfront

9 KOMMENTIT

 1. Mitä vittua euroopassa oikee tapahtuu ei jumalauta nyt on aika alkaa pistää hommiin vauhtia ja lopettaa tällänen

  • YLE kirjoitti jutun gambialaisista juhannusherkuista, joita kannattaa suomalaisten valmistaa. Ihanan värisevää!

 2. Sairasta. Karma tulee puremaan vielä näitä ”opettajia”, kuten tässä tapauksessa:
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006161004.html
  Lukuisia esimerkkejä on myös Suomesta, kuten se kun vastaanottokeskuksen työntekijä murhattiin tai se porilaisen rotupetturinaisen kohtalo, missä irakilainen poikaystävä murhasi ja leikkasi tämän pään irti. Tapauksia on äärimmäisen paljon.

 3. Lehmät eivät ymmärrä mistään mitään. Lehmillä tarkoitan naisopettajia, jotka ovat omaksuneet kulttuurimarxilaisuuden, ja luulevat olevansa kilttejä suvaikkeja levittäessään islamia lapsille. Erotus virasta ainoa ratkaisu!

 4. Pikkuneekeri mölisee Saatanallahista ja jengi pomppii. Legendaarista.

  Miksei vanhempia enää kiinnosta mitä niiden lapset tekevät? Kuka perkeleen IHMISHIRVIÖ antaa lastensa pyöriä rotumuukalaisten kanssa?!

 5. Länsimaat ovat läpeensä sairaita. Siinä ei mitään uutta, mutta petoksen laajuus se jaksaa aina vain hätkähdyttää. Jokaisen länsimaan julkinen sektori ja mediatalot ovat täysin (((niiden))) taskussa ja mukana petoksessa. Iso osa kansasta on orjuuttajien tietoisia rikoskumppaneita ja tuhoaa lastemme tulevaisuutta omaa hyötyä tavoitellen.

  Lisäksi näiden mädätysaloitteiden tekijät lymyävät aina kaikenlaisten täti moonika-säätiöiden ja käsienheiluttelulautakuntien kätköissä, eikä nimiä saada julkisuuteen, kuten niiden saastojen, jotka työntävät karvaisia sotarikollisia päiväkoteihin lapsia kopeloimaan. Tilintarkastus tulee olemaan massiivinen kun tämä matoja kuhiseva mätäpesäke puhkeaa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here