Koti Uutisia Pohjoismaat Tanskassa järjestettiin näyttävää aktivismia rappiotaidetta vastaan

Tanskassa järjestettiin näyttävää aktivismia rappiotaidetta vastaan

0

“Taiteilija” Per Arnoldi on tunnettu punaisesta, keltaisesta ja sinisestä väristä koostuvasta “taiteestaan”. Näillä kolmella värillä hän tekee mitäänsanomattomia, hajanaisia ja lähestulkoon lapsellisia “taideteoksia”. Arnoldi on tunnettu ja äänekäs antifasisti, ja hänellä on tiiviit siteet juutalaisiin piireihin.

Vuonna 1993 Arnoldi muotoili julisteen “Murrettu hakaristi”, joka oli tanskalaisten kansanpettureiden, toisen maailmansodan aikaisen niin kutsutun vastarintaliikkeen 50-vuotispäivien logo. Arnoldin “taidetta” esittelevät “kulttuuriteltat” avattiin 25. toukokuuta, ja Vastarintaliike hyödynsi tätä protestoidakseen pohjoismaisen kansan kulttuuriin kohdistuvaa kulttuurimarxistista hyökkäystä vastaan. Perjantain vastaisena yönä aktivistit asettivat banderollit kulttuuriteltoille Tarmin ja Skjernin kaupungeissa, ja lisäksi levitettiin julisteita, joissa oli seuraava teksti:

“Taide on ollut ihmisen seuralainen aikojen alusta asti. Peilaamme itseämme taiteeseen, ja taide voi muuttaa käsitystämme ja ymmärrystämme maailmasta. Laadukas taide nostaa ihmisen henkistä tasoa, tekee meistä parempia ihmisiä sekä avartaa näkemyksiämme.


Tasokkaan taiteen tulee olla idealistinen muotokuva siitä, minkä eteen tulisi ponnistella ja mihin pyrkiä. Laadukkaalla taiteella on tukevat juuret siinä kulttuurissa, jota sen katsoja edustaa. Pohjoismaista taidetta ja kulttuuria on puolestaan loattu jo pitkän aikaa. Sitä ovat vuosikymmeniä tärvelleet ja raiskanneet kulttuurimarxistiset tahot – ja tämä tehdään tarkoituksena hävittää pohjoismainen kulttuuri kokonaan.

Tämä ‘kulttuuriteltta’ ei ole mikään lahja kaupungillesi. Tämä on kulttuurillista myrkkyä! Kuten useimmat taiteilijat miehitetyssä Tanskassa, Per Arnoldi on juutalaisen kulttuurimarxismin aivopesemä. Hänen ‘taiteensa’ on hyökkäys pohjoisen kansan sielua ja pohjoismaista kulttuuria vastaan!

Me Pohjoismaisessa Vastarintaliikkeessä kieltäydymme unohtamasta menneisyyttämme ja kulttuurillista taustaamme. Pidämme kiinni kulttuurimme juurista ja torjumme pohjoisen kansan sieluun kohdistuvat kulttuurimarxilaiset hyökkäykset!”

Valtamedia ei viivytellyt tapahtumasta raportoimisessa; he ovat kutsuneet yön protestiaktivismia “vandalismiksi” yrityksissään mustamaalata Vastarintaliikettä ja sen korkeampia päämääriä.

Lähde: Nordfront