Koti Uutisia Tanskalaisyökerhot yrittävät karsia pakolaisia pois kielikokeella

Tanskalaisyökerhot yrittävät karsia pakolaisia pois kielikokeella

3

UK_diskopallot

Tanskassa yökerhot yrittävät karsia pakolaisia pois vaatimalla tanskan, englannin tai saksan taidon. Syynä tähän ovat pakolaisten aiheuttamat seksuaaliset häirinnät yökerhoissa.

Erään yökerhon omistaja kommentoi, että yökerhon illanvietto muuttui, kun läheinen sotilastukikohta muutettiin vastaanottokeskukseksi. Hän myös kertoi pakolaisilla olevan yökerhoissa ongelmia vastakkaisen sukupuolen kunnioittamisessa.

Lähde: Verkkouutiset

3 KOMMENTIT

  1. Ja kaikelta tältä paskalta mitä saamme lukea joka päivä lehdistä, kuulemme uutisista olisi vältytty sillä että joka maa olisi pitänyt rajat kiinni ja sanonut kylmästi. “Tämä on meidän maa, hoitakaa oman maanne sotkut itse.” No näin ei toimittu ja tässä me sitten jälleen luemme näitä globaalin maailman saavutuksia.

  2. Yökerhoissa noita matuja onkin ihan perkeleesti, hyvä että Tanskassa edes jotain tehdään, parasta olisi vaan että matuja ei päästettäisi ollenkaan valtion sisälle.

  3. Vastaanottokeskuksessa pitäisi tehdä selväksi että jos jäätte kiinni seksuaalisesta häirinnästä, lennätte HETI ulos maasta. Ja myös tehtävä tämä.

Comments are closed.