Koti Uutisia Pohjoismaat Tanskalaistoverit polttivat vapaamuurareiden lipun – katso video

Tanskalaistoverit polttivat vapaamuurareiden lipun – katso video

3

Vastarintaliikkeen tanskalaisaktivistit polttivat haltuunsa saaman vapaamuurarilipun. Lipun lahjoitti aktivisteille joukko autonomisia kansallismielisiä aktivisteja, jotka takavarikoivat sen vapaamuurareilta itseltään.

Syyksi lipun poltolle aktivistit kertovat symbolisen vastalauseen esittämisen hallitsevalle eliitille, jota ei ole äänestetty niille paikoille, jonka kautta he kykenevät ohjaamaan esimerkiksi poliittista päätöksentekoa.

Rabbi Isaac Wise, pahamaineisen juutalaisjärjestö B’nai B’rithin Ohion puheenjohtaja, kertoi The Israelite of America-lehdelle elokuun 3. päivä vuonna 1866:

”Vapaamuurarius on juutalainen järjestelmä, jonka historia, henkilöt, viralliset tapaamiset, opit ja selitykset ovat juutalaisia alusta loppuun.”

Voit katsoa videon poltosta alla. Mikäli se ei näy, löytyy se osoitteesta https://vk.com/video-182236672_456239027

Lähde: Nordfront.dk

3 KOMMENTIT

  1. Töissä on yksi vapaamuurari, jonka tunnistin ekan kerran tämän kädessä olevan vapaamuurarisormuksen kautta. Tämän kanssa tulee käytyä aika mielenkiintoisia väittelyitä, kummasti vanha äijä haluaa tulla mun kanssa (osaston nuorin jätkä) aina keskustelemaan poliittisista aiheista, tottakai kaveri on myös sionisti.

  2. Hyvä muistutus seemiläisille, lapsia uhraaville Moolokin palvojille ja sabbadisteille, jotka Pyhää Aatetta ovat yrittäneet tuhota.

Comments are closed.