Koti Uutisia Pohjoismaat Tanskalaispoliisi tutkinnan kohteena – halasi huntukasvoista naista

Tanskalaispoliisi tutkinnan kohteena – halasi huntukasvoista naista

3

Naispoliisi Kööpenhaminasta on tutkinnan kohteena. Lehdissä levinnyt “rauhaa ja rakkautta” ylistävä kuva johti poliisin tutkintaan. Kuva on otettu 1.8.2018, kun Tanskassa astui voimaan huntukielto ja sadat musliminaiset ja tukijat olivat kasvot peitettyinä kaduilla osoittamassa mieltään huntukieltoa vastaan. Naispoliisin nimeä ei ole julkisuudessa, mutta Reutersin mukaan nainen on “tanskalainen ja valkoinen”.

Liberaalipuolueen Marcus Knuth kommentoi poliisin tutkintaa sanoen, että poliisin tulisi ylläpitää lakia eikä halata lakia rikkovia. Knuth ei ollut varma, halasiko poliisi musliminaista sympatian vuoksi vai naisen sairastumisen takia. Naispoliisin asianajaja Torben Koch kommentoi tapausta: “Asiakkaani sanoin, vaikka tilanteessa olisi ollut kuka, asiakkaani olisi toiminut samalla tavalla. Ei ole mitään merkitystä, oliko naisella huntu (niqab) päällä vai ei.”

Jos huntukieltoa rikkoo Tanskassa, saa 1 000 kruunun (135 €) sakon. Jos poliisi toistuvasti sakottaa samasta syystä, lainrikkojaa odottaa jopa 10 000 kruunun (n. 1 350 €) sakko tai vankeusaika. Samankaltainen laki on voimassa Ranskassa, Belgiassa ja Itävallassa.

Lähde: RT

3 KOMMENTIT

  1. Ilmiselvästi huntukasvoinen nainen on syyllistynyt rikokseen: Hän esiintyy julkisella paikalla ilman miespuolista saattajaa! — Ja poliisi vain halailee!

    Mihin on maailma mennyt!

    • Kyllä. Kivittää pitäisi tuo itsensä ja sukunsa häpäissyt nainen, Sharia-lakien mukaan. Allahu Akbar!

  2. Loppu tämän naisen poliisiuralle, jos ei pysty edes juuri voimaan astunutta lakia noudattamaan.

Comments are closed.