Koti Uutisia Tanskalaisnaista pakotettiin suutelemaan – ruotsalaismedia pimitti tekijän tuntomerkit

Tanskalaisnaista pakotettiin suutelemaan – ruotsalaismedia pimitti tekijän tuntomerkit

0

Tanskalaisnainen oli pyöräilemässä työpaikalleen, kun hänet pysäytti tummaihoinen mies, joka pakotti naisen suutelemaan itseään. Ruotsalaislehti Expressen pimitti uutisoinnissaan miehestä annetut tuntomerkit.

22-vuotias nainen oli matkalla töihin kesäkuun alussa Tanskan Hvidovressä, kun tummaihoiseksi kuvailtu mies pysäytti tämän kesken pyöräilyn. Mies ajoi autonsa naisen eteen, otti tämän päästä molemmin käsin kiinni ja suuteli naista useita kertoja ennen poistumistaan paikalta. Kööpenhaminan poliisin mukaan naiselle ennalta tuntematon mies ajoi 90-luvun mallista henkilöautoa.

Tanskan poliisi kuvailee miestä pitkäksi ja tummaihoiseksi sekä kertoo, että hän puhui murtaen tanskaa. Tekijä oli “vankkarakenteinen, noin 180 cm pitkä, ihonväriltään keskitumma, neliskanttinen kasvoiltaan, sileäihoinen, tumma- ja lyhythiuksinen ja puhui murtaen tanskaa”. Lisäksi miehellä oli päällään “pitkähihainen, tummanharmaa paita”.

Tapauksesta myöhemmin uutisoinut ruotsalaislehti Expressen ohitti kaikki miehen tuntomerkit, mutta kertoi miehen ajaneen “punaista, vanhempaa ja tuntemattoman merkkistä 90-luvun sulavalinjaista henkilöautoa”.

 
Lähteet: Nordfront, Lokalavisen.dk