Koti Uutisia Ulkomaat Tanskalaiskaupunki tarjoaa rahaa rikollisille ghetoista pois muuttamisesta

Tanskalaiskaupunki tarjoaa rahaa rikollisille ghetoista pois muuttamisesta

16
Vollsmose on Odensen lähiö Tanskassa 3 km Odensen keskustasta koilliseen.

Odensen kaupunki on päättänyt yrittää taistella maahanmuuttajarikollisuutta vastaan vähintään yhtä typerin keinoin kuin ruotsalaiset: kaupunki on luvannut ilmaisen muuton ja 15 500 kruunua tuomituille rikollisille, jotka asuvat “vaikeaksi ghetoksi” luokitelluilla aluilla.

Alue luokitellaan “vaikeaksi ghetoksi” kun alueen asukkaat ovat yli 50% ei-länsimaalaista alkuperää, työttömyysprosentti vähintään 40 ja tuomittuja rikollisia asuu alueella ainakin 3 kertaa enemmän kuin mitä maan keskiverto on.

Odensen kaupungin toiminta on osa lakisäädäntöä nimeltä “ghettopaketti”, jolla yritetään väkisin saada maahanmuuttajat “kotoutumaan” tanskalaiseen yhteiskuntaan ja estää Ruotsistakin tuttujen rinnakkaisyhteiskuntien syntyminen Tanskaan.

Tanskan 29 ghetosta jo 15 on luokiteltu vaikeaksi ghetoksi.

Lähde: rt

16 KOMMENTIT

 1. On väärin antaa se raha ulkomaalaistaustaisille rikollisille, jotka muuttavat pois. Ilmainen muutto ja korvaus vuosikymmenten epäonnistuneesta maahanmuuttopolitiikasta pitäisi antaa syntyperäisille etnisille tanskalaisille, ja ainakin tuplana, että he pääsevät pois Odensen kunnan luomasta shariaslummista. Kuntahan sijoittaa maahanmuuttajat ja pakolaiset kunnan omistamiin asuntoihin, joissa asuvat myös tanskalaiset yksinhuoltajaäidit ja muut sosiaalisesti heikommassa asemassa olevat, joilla ei ole mitään mahdollisuutta muuttaa pois ilman rahallista tukea kunnalta tai valtiolta (eli siis veronmaksajien rahoittamana). Ja nyt ilmainen muutto + päälle €2.000.- palkkio/taskuraha annetaan rikollisille, että saadaan paperilla näyttämään tilastot paremmilta. Ongelmana näiden rikollisten siirtelyssä on rikollisuuden siirtäminen uusille asuntoalueille, joilla ei vielä ole ollut vastaavaa “rikastusta”.

  Nämä rikolliset ja yhteiskunnan loiseläimet pitäisi palauttaa kotimaihinsa Pakistaniin, arabimaihin, Afganistaniin ja Afrikkaan. Tanska tanskalaisille!

  • Onko siellä juutalais-hallinto? Eivät voi autta kristittyjä, koska Talmud kieltää sen suoraan? Antamalla rahat muslimeille, juutalaisvaltamedian propagandan tukemana, on kyse talmudistisesta imagon-parantamisoperaatiosta, ja tämä on sallittua.

 2. Odensen omalta kotisivulta löytyi tieto, että Vollsmosen 18-64-vuotiasta asukkaista 52,2% ei käy töissä eikä ole koulutuksessa. Eli elää käytännössä sosiaaliturvalla eli veronmaksajien kustannuksella, myy huumeita, tekee ryöstöjä, varkauksia, kiristyksiä, tuhopolttoja ja murhia, jos heille ei makseta suojelurahaa. Paljon kokonaisia arabiklaaneja ja Afrikasta taikaseinästä rahaa nostamaan saapuneita matalan IQ:n työntekijöitä, joille ei löydy työtä lammas tai lehmäpaimenena eikä kameli-tai hevoskuskina Odensesta. Mainitsen nämä kaksi ammattia, sillä ne pystyy suorittamaan myös idiootiksi luokiteltavat matalan IQ:n maahanmuuttajat (maahantunkeutujat, pakoloiset yms.).

 3. Vihervasemmistolaisilta ja kaltaisiltaan koulutetuilta akoilta ja niidenkorkojen alla olevilta mies oletetuilta pitäisi ottaa kaikki luottamustoimet ja päätäntävaltaa harjoittavat virat pois kun päätökset ovat katastrofaalisia yhteiskuntamme kannalta järjestäin

 4. Ehdotus on järjettömyyden huippu. Sen sijaan, että se rauhoittaisi näitä muukalaislähiöitä, se levittää klaanihallinnon entistä nopeammin muihinkin kaupunkeihin.

  Ensimmäisenä ovat lähdössä toiseksi kovimmat gangsterit. Ne joilla on kyky ja taito hallita lähiyhteisöä väkivaltaa käyttäen, mutta joilla ei ole mahdollisuuksia nousta kingiksi kingin paikalle nykyisessä elinympäristössään.

  Onko hallituksen salaisena tavoitteen levittää kaanihallinto mahdollisimman nopealla aikataululla kaikkiin kaupunkeihin?

  • Ei tuo kovin salaiselta vaikuta. Mutta kommareilla on aina tavoite tuhoita nykyinen järjestys, ja tämä kansanvaihto pahuudessa rypeviin on historian valossa toiseksi tehokkain keino. Tehokkain tai noepin olisi gentilien massamurhaaminen, kuten Neuvostoliitossa, mutta toistaiseksi olosuhteet eivät riitä siihen.

   PS. Socialist International, Vastarintaliikkeen pahin kulisseissa toimiva vihollis-organisaatio ottakaa selvää tuosta järjestöstä. Sen laaja toiminta on saatava julkiseksi:

   https://www.thenewamerican.com/world-news/europe/item/8527-socialist-international-in-copenhagen-birth-of-global-governance

   “At its 1962 Congress in Oslo, Norway, the Socialist International plainly declared:

   The ultimate objective of the parties of the Socialist International is nothing less than world government…. Membership of the United Nations must be made universal.

   The SI has never wavered from that goal, though it has softened its rhetoric, adopting the mushier, less threatening term, “global governance,” to replace its earlier appeals to “world government.” This is important to keep in mind, since current and former prime ministers and presidents who are members of the SI comprise a large and influential contingent of world leaders that figure prominently at global and regional summits. Currently, the Socialist International boasts 170 political parties and organizations worldwide, including many that are currently in power running national governments..”

 5. Jos minä olisin gangsteri, saattaisin kuitatakin tuon 15 tuhannen taskurahan. Luultavasti en tosin muuttaisi mihinkään ja vaikka muuttaisinkin, voisinhan sitten aina autoilla ökymaasturillani työmaalleni. Sinänsä minulle ei hirveästi olisi merkitystä tuolla 15 tuhannella, koska sen verran tienaisin rikollisilla bisneksilläni päivässä.

 6. Summa summarum:

  Rikolliset ovat jo tottuneet kaikenlaiseen rikollisuuteen elämäntapanaan. Myös raiskailemaan ja joukkoraiskailemaan tyttäriämme. Nyt heille maksetaan siitä että levittäytyvät kaikkialle kantiksien asuinkortteleihin etsimään uusia uhreja.

 7. Hieno veto!

  “Alue luokitellaan “vaikeaksi ghetoksi” kun alueen asukkaat ovat yli 50% ei-länsimaalaista alkuperää, työttömyysprosentti vähintään 40 ja tuomittuja rikollisia asuu alueella ainakin 3 kertaa enemmän kuin mitä maan keskiverto on.”

  Tässä siis nostetaan muiden alueiden tuomittujen rikollisten määrää, jotta seuraavissa vaaleissa voidaan “rehellisesti” kertoa että “vaikeiden ghettojen määrä on laskenut muutamassa vuodessa”.

  • Loistava huomio.

   Suomessakin on rukattu esim. vaalipiirejä, niin että julkkikset ja vanhat ammattipoliitikot menevät varmemmin läpi.

   Aina löytyy joku motiivi agendan takaa. Mielivaltaisesti ei tehdä edes niitä kaikkein hulluimmilta tuntuvia ajatuksia. Siis juuri kuten tässä uutisen tapauksessa.

   Apropoo, ainakin Briteissä ja Jenkeissä on ollut sellaista muuttoliikettä tässä 2000-luvulla että keski- ja hyvätuloiset keskiluokkaiset ovat ikään kuin vallanneet köyhemmän työläistön asuinalueita, kun kiinteistökeinottelijat ynnä muut rotat ovat tehneet tietyistä alueista trendikkäitä. Vähempivaraisempi työläistö joutuu tietenkin muuttamaan tuolloin pois alueelta rikkaammaan (tai ainakin helpommin ja enemmän pankkilainaa saavan) väen tieltä. Mutta ghettorottienhan on hyvä porskuttaa sillä me veronmaksajat maksamme niiden elämän 100 %:sesti, kävi mitä kävi.

   • Keinottelua, kyllä.

    “keskiluokkaiset ovat ikään kuin vallanneet köyhemmän työläistön asuinalueita, kun kiinteistökeinottelijat ynnä muut rotat ovat tehneet tietyistä alueista trendikkäitä. ”

    Osa köyhemmistä ovat toki ilahtuneet kun ovat myyneet asuntonsa kovaan hintaan, ja ostettuaan halvemman asunnon muualta, saaneet rahaa jemmaankin.

    Pankkiireille on erittäin tärkeää että ihmiset muuttavat paikasta toiseen mahdollisimman paljon, sillä asunto on kallein yksittäinen “kulutustavara”, ja pankkiiri saa usein 20 – 80% asunnon hinnasta itselleen korkotuloina.

    Välillä ongitaan, eli aiheutetaan synteettinen lama, tai asuntomarkkinoiden kuihtumista. Kun velaksi ostetun asunnon arvo romahtaa, ei sen arvo enää riitä takaamaan lainaa, ja asunto siirtyy pankille. Asunto myydään mahdollisesti seuraavassa nousukaudessa, tai otetaan vuokralainen lypsettäväksi.

    • Vuokralainen lypsettäväksi, tämä toimii jos kansakunnan väestö kasvaa, eli pankkiireilla on valtava motiivi massamaahanmuutolle.

     Paras ja turvallisin keino tähän on aivopestä valtamedian avulla ihmiset luulemaan että sosialismi, toisin sanojen verovarojen käyttö asumisen kustannuksiin, on se ainoa oikea tapa miten yhteiskunta pyörii.

    • Kyllä ne ovat grynderit ja muut pökäleet kun ostavat nykyisin melkein kaikki uudet asunnot ja sitten vuokraavat niitä eteenpäin. Juuri oli rakennuslehdessä juttua uusista asunnoista. Siellä on sellaistakin touhua että rakennusfirmat ja valmiin talon omistajat ovat oikeasti samaa konsernia eli myyvät itselleen niitä kämppiä! Täten voidaan täydellisesti hallita markkinoita (kysyntä-tarjonta) ynnä suhdanteita.

     Lamat ovat keinotekoisesti luotuja, se on aivan täyttä faktaa! Laitetaan tähän vielä muistin virkistämiseksi hyvä ja napakka tietopaketti…

     Yksinkertaisia pointteja rahataloudesta ja rahan syntymekanismista:

     • MIKÄÄN MÄÄRÄ kulutusta TAI toisaalta säästöjä ja leikkauksia EI pelasta meitä tuholta tässä korolliseen velkaan perustuvassa huijaussysteemissä. Olemme aina lopulta saman ongelman äärellä: meillä ei ole tarpeeksi rahaa. Toki pärjäämme nyt luottokortteinemme ja pikavippeinemme, mutta mitä sitten, kun juutalainen kiristää hinnat niin ettei enää ole varaa ruokaan eikä puhtaaseen veteen?

     • Ennen jokaista palkan-, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu. Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne.

     • Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN. Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE, VOITTOATAVOITTELEMATTOMALLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä!

     • Se jolla raha on (se joka rahan luo) laatii säännöt, ja se joka laatii säännöt, saa lopulta kaikki rahat. (Kaikki omaisuus ulosmitataan pilkkahintaan/ryöstetään perintöveroilla ym. kestämättömillä maksuilla ja ihmiset päätyvät orjatyövoimaksi juutalaisille. Verorahoillamme maksetaan sionistisille yksityispankeille lainojemme korkomenoja!)

     • Kaikki talouskriisit ja sodat luodaan keinotekoisesti. Markkinoita ohjataan täysin kulloinkin haluttuun suuntaan eli ne eivät ole mikään ihmisen tahdosta riippumaton, itsenäinen entiteetti! Sisäpiiri so. juutalainen, kansainvälinen pankkimafia tietää etukäteen kaikki pörssikurssien muutokset ymv. sillä he omistavat pörssit, luottoluokittajat jne. – ja nekin ovat itsessään YRITYKSIÄ.

     • Uusi, pankista lainattu raha tehdään KIRJANPITOTEMPULLA TYHJÄSTÄ. Sitä ei ole siihen hetkeen asti ollut olemassa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankki missään nimessä lainaa siellä jo olevia eli sinne asiakkaiden tallettamia rahoja, sillä niistä rahoista pankki maksaa talletuskorot asiakkailleen!

     • Esim. Jyväskylässä kerrostaloasuntojen hinnat nousivat 14,9 % vuodessa. “Hyppäys selittyy tarjonnan muuttumisella.”

      Mitäs peliä siellä sitten pelataan? Uusien asuntojen rakentamisen on ennustettu romahtavan jo parin vuoden ajan, mutta kova tahti senkuin jatkuu. Eli mistä tämä pääkaupunkiseudunkin ulkopuolinen rakennusbuumi johtuu? No, ensin YIT keksi myydä asuntojaan osittain itse omistamilleen(!) sijoitusyhtiöille. Muut rakentajat seurasivat perässä ja tyhjensivät varastojaan myymällä valmiita tai valmistuvia asuntoja nippuina sijoittajille. Se loi erittäin paljon uudisrakentamista.

      Perversseillä markkinoilla on runsaasti rottia, jotka etsivät miinuskorkojen avulla tuottoa kiinteistöistä ja asuntomarkkinoilta. Ulkomaista pääomaa virtaa valtavasti Suomeen myös kiihdyttämään kauppaa ja rahantekoa. Asumistuki helpottaa voitontuottoa entisestään.

      Se on kiva, että me veronmaksajat olemme tukemassa lihavien herrojen lihottamista ja maahantunkeutuja-aaltoa. Tämä on kuin itsemurhaa tekisi koko kansa.

    • “Osa köyhemmistä ovat toki ilahtuneet kun ovat myyneet asuntonsa kovaan hintaan, ja ostettuaan halvemman asunnon muualta, saaneet rahaa jemmaankin.”

     Inflaatio. Kun myyt asuntosi, autosi ja vaikkapa kaiken muunkin vanhan omaisuutesi, niin sillä rahalla et saakaan enää ostettua edes takaisin noita juuri myymiäsi tavaroita. Se on on inflaatio, ystäväiseni.

     Suomessa tällä hetkellä reilut 30 % takaisinmaksetun asuntolainan korko-osuudesta on aikalailla totuus.

 8. Päinvastoin kaikki muslimit pitäisi saada tungettua noihin ghettoihin, joka sekin on niille liian hyvä ja sen jälkeen napalmia perään. Ei tyhmät muuten tajua että kohta joutuu oikeasti kantamaan kättä pidempää mukana joka puolella ellei halua tulla raiskatuksi tai tapetuksi. Haittamaahanmuutto on täysin järjetöntä.

Comments are closed.