Koti Uutisia Pohjoismaat Tanskalaiselta leikkipaikalta löydettiin partateriä

Tanskalaiselta leikkipaikalta löydettiin partateriä

7

Tanskan Frederiksværkissä löydettiin lasten leikkipaikalta partateriä. Teriä oli kiinnitetty liukumäen reunoille niin, että mäkeä laskevat lapset saattaisivat saada vakavia vammoja käsiinsä. Terät oli kiinnitetty silikonilla.

Terät huomannut henkilö ilmoitti asiasta poliisille. Poliisin tietoon ei ole tullut muita ilmoituksia siitä, että samankaltaisia vastenmielisiä tekoja lapsia kohtaan olisi tapahtunut muualla lähistöllä.

Lähde: Nordfront

7 KOMMENTIT

  • Tai vammauttaa, jopa pysyvästi. Mitähän joku ranteensa avannut tai sormensa menettävä lapsi mielestäsi oppii..?

   • Vammautuneen ja sen tuttavapiirin tulee oppia, että matut, kulttuurimarxilaiset, punapersepaviaanit yms. rahavallan työkalut – on vaarallinen aines jota tulee tehdä vaarattomaksi. Että menossa on rotusota. Että tämän taustalla on biologia. Että kaikki juutalaisten goyimille kehittämät opit – tappavat tavalla tai toisella.

    • Tällaisen sairaan teon on voinut tehdä vain henkisesti häiriintynyt ja sinä sotket sen rotusotaan, onko Olgino tiedottanut kyseessä olleen juutalaisen tai matun? Se, että ne ovat kuonaa, ei silti merkitse, että maailmanlaajuinen salaliitto on tämän takana.

     Vaikutat myös suorastaan pettyneeltä, että uutisessa ei kerrotakaan ranteensa avanneesta ja verenvuotoon kuolleesta kolmivuotiaasta. Sinulla ei lapsia, arvaan.

 1. Sairas maailma. Todella sairas. Enpä nyt edes viitsi kertoa mitä tekijöille pitäisi tehdä.

 2. Kuvan terä ei ole partakoneesta vaan katkoteräveitsestä, yhtä kaikki pahaa jälkeä tekee silti.

Comments are closed.