Koti Uutisia Tanska vastaa raiskausongelmaan opetuksella

Tanska vastaa raiskausongelmaan opetuksella

3
UK_kiinniottotilanne
(Kuvituskuva)

Yrittäessään taistella maahanmuuttajien ja heidän jälkeläistensä seksuaalirikollisuutta vastaan, Tanska on aloittanut projektin, jonka tarkoituksena on opettaa maahanmuuttajia olemaan raiskaamatta.

Projekti ottaa mallia Norjasta, jossa maahanmuuttajille tarjotaan vapaaehtoista viiden tunnin ohjelmaa, jonka tarkoitus on ehkäistä raiskauksia. Projekti aloitettiin sen jälkeen, kun vastaanottokeskusten ympärillä tapahtui sarja seksuaalirikoksia.

“Meillä Stavangerissa oli ongelmia, kun jotkut pakolaiset käyttivät seksuaalista väkivaltaa norjalaistyttöjä kohtaan keskustassa. Joten poliisi, maahanmuuttokeskus ja Hero Norge alkoivat opettaa pakolaisia norjalaisesta käyttäytymisestä”, kommentoi Linda Hagen, joka pyörittää vastaanottokeskusta Hero Norge -yritykselle.

Pakolaisilla on usein ongelmia ymmärtää skandinaavisten naisten käyttäytymistä. “Kun nainen sanoo ei, tarkoittaa se ei.”

Vuosien 2013 ja 2014 välillä maahanmuuttajat olivat vastuussa 34,5 prosentista raiskauksista Tanskassa pienemmästä määrästään huolimatta.

Lähde: The Local

3 KOMMENTIT

  1. Luulen kuitenkin että apinat ei opi – ei halua oppia. Nainen otetaan väkisin jos siltä tuntuu ja pimeällähän Allahkaan ei näe partalasten rikollisia tekoja. Suomessa ei muuten jatkossa julkaista näitä tilastoja matujen prosenttiosuuksista rikoksiin, koska se on lainvastaista.

  2. Katsoin kerran dokumentin Egyptin naistenahdistelukulttuurista. Siinä haastateltu mies sanoi, että jos nainen tiuskaisee tai kieltää, kun tätä kiskoo vaatteista tm, niin miehet ottavat sen flirttailuna.

Comments are closed.