Koti Uutisia Kotimaa Tampereen Keskustorilla pahoinpidelty mies on kuollut

Tampereen Keskustorilla pahoinpidelty mies on kuollut

6

Yöllä lokakuun 6. päivä Tampereen Keskustorilla pahoinpidelty mies on menehtynyt vammoihinsa. Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä ja törkeänä kuolemantuottamuksena.

Poliisin mukaan epäillyt ovat karkuteillä, vaikka tapahtumalle oli useita silminnäkijöitä. Suuresta silminnäkijämäärästä huolimatta poliisilla on ollut vaikeuksia tavoittaa henkilöitä, jotka todistivat tapahtuneen.

Lähde: Yle

6 KOMMENTIT

 1. Tuo huumeita käyttänyt piripää ei ymmärtänyt kenen päälle kävi ja kenet tappoi. Henkilö oli Suomen akatemian professori. Jonka kuoleman johdosta Suomi menetti paljon aivokapasiteettia.

  Aikoinaan jos joku tappoi toisen, joutui hän huolehtimaan tämän perheestä ja tehtävistä. Arvatkaapa pystyykö tuollainen piripää tekemään samoja töitä kuin uhri? Kun ei edes pysty pitämään huolta itsestään.

  Kun ei nyt saatuis mitään vankilassa.

 2. Kuvien perusteella ihan täysin elämämkoulunarkki, Karl kanin neekeritakki päällä.

  • Jep. Näitä valkoisia neekereitä on Turun kadutkin täynnä. Roskasakkia joiden elämää määrää biletys, hauis- rintatreenit, pillu ja kaman vetäminen.

   Tarvitaan muutos ja sitä kautta muutama sukupolven vaihdos, että näistä päästään eroon. Onneksi kansallissosialismilla ei ole kiire työssään tehdä valkoisista taas täyspäisiä kansalaisia.

   • Niimpä. Tarvitaan samanlainen arjalaisten ryhtiliike, mikä tapahtui Saksassa 30-luvulla ja levisi koko Eurooppaan.

 3. Olisko Suomen poliisilla pienen ryhtiliikkeen aika? Tai selkärangan etsimisen/ostamisen? Nimittäin ettei vastaavaa enää tapahtuisi.

  Poliisilla riittää voimia ja rahaa “viharikosten” ja “vihapuheen” etsimiseen ja rekisteröimiseen. Myös “nettipoliiseja” palkataan ennätysmäärä. Mutta huumeille, niiden myyjille tai käyttäjille, niille poliisi ei pysty eikä voi mitään. Pelkkää valittelua “resurssien puutteesta”. Kuinka moni poliisi jää jokaiselta valmistuneelta kurssilta työttömäksi? Ja se kurssikeskushan on Tampereella, Hervannassa.

  Kurssiin voisi sisällyttää “työharjoittelun” joka suoritetaan kahden vuoden ajan vikonloppuisin keskustassa. Sielä otettaisiin kiinni huumeiden käyttäjät ja myyjät. Koirat olisivat koko ajan mukana ja liuskat taskussa. Ja rekisterikilvet ratsattaisiin säännöllisesti.

  Tämä oli niin suuri ja turha menetys yhteiskunannalle että siinä parin vuoden puhdistusoperaatio esim. Kauppahallin huume-veikkojen osalta maksaa vaivan.

  Ovatko tarranliimaajat suurempi ongelma hteiskunnalle kuin huumebusiness? Nykypriorisoinnin mukaan on.

  • Niimpä. Kansallismielisyys on nykyään “pahempaa” kuin murhat, raiskaukset ja huumeet. Tuokin nilviäinen vapautettiin heti kuulustelujen jälkeen.

Comments are closed.