Koti Uutisia Kotimaa Tampereen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja levittää antifasistien valeuutista

Tampereen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja levittää antifasistien valeuutista

25

Tampereen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja, vihreiden Iiris Suomela, on Twitter-tilillään julkaissut varisverkosto.comissa julkaistun uutisen, jonka mukaan “uusnatsit suunnittelevat järjestävänsä toimintaa Tampereen kaupungin omistamassa kiinteistössä”.

Suomela otti myös itse kantaa aiheeseen:

– Valtuuston puheenjohtajiston jäsenenä totean, että tämä ei käy. Valtuusto päätti keväällä, että natsit eivät ole tervetulleita Tampereen tiloihin.

Nopeasti kuitenkin selvisi, että kiinteistö, jossa kyseinen toiminta järjestetään, ei ole Tampereen kaupungin omistuksessa. Aiheesta kertovassa uutisessaan Yle kuitenkin jakaa yksityisomisteisen kiinteistön tarkan osoitteen.

Suomela niin ikään myönsi, että hänen ensimmäinen twiittinsä aiheesta sisälsi virheellistä tietoa, mutta hän ei ole kuitenkaan poistanut sitä Twitter-tililtään. Suomela myös kehottaa tamperelaisia poliitikkoja ja Tampereen kaupunkia ottamaan vahvasti kantaa “natsismia” ja “äärioikeistoa” vastaan.

Lähde: Yle

25 KOMMENTIT

 1. Punikeilta näyttää unohtuneen, kuka Tampereen taistelun voitti.

  • Niin valkoiset voitti mutta olemme demokratia ja mennyt on mennyttä,te ette enään ikinä nouse uudestaan

 2. Aika hauska ristiriita. “Rohkeutta muuttaa maailmaa” ja sitten se haluaa evätä sen että maailmaa muutettaisiin paremmaksi. Miksi maailmaa pitäisi aina muuttaa kurjemmaksi? Sehän ei tarvitse rohkeutta. Se tarvitsee vain ahneutta ja narsismia.

  • Hän on kuullut, että afrikkalainen musta makkara on paree kuin alkuperäispaketissa oleva Tapola. Siksi sen maahantuloa vastustavat pitää leimata kaikilla mahdollisilla nimillä, jotka karjalauma mieltää negatiivisiksi. Totuus kera realismin on täysin toissijainen juttu.

   • Tuon neekerin nussijan kuplassa ei mitään muita “uhkakuvia” olekaan kuin “uusnazit” ja “äärioikeisto”. Ei hitto mikä vajakki.

  • Olen rohkeaa muuttaa maailmaa kun te vaan äärioikeisto konservatiiviset nazit haluatte vaan viedä sitä taakse päin ja paljon ja tappaa kaikki erillaiset

   VASEMMISTOLAINEN ANTIFASISTI JA YLPEÄ SIITÄ!!!!

   TE ETTE PÄÄSE TÄSTÄ!!!

   • Käytät ilmeisesti samaa käännösohjelmaa kuin pohjoisen Pietarin trollitehdas päätellen kielioppivihreitztä. Pyydä jotakuta lukutaitoista oikolukemaan seuraavat postauksesi, jotta suomenkielisetkin tajuaisivat säkenöivän älysi loistavat tuotokset, jookos? Voimahali.

   • “LEFTISH” 😀 😀 😀
    Sääli, ettei kielemme törkeästäkään raiskaamisesta joudu rikosoikeudelliseen vastuuseen

    • Tarkoittaa leftistifetismiä varmaan. Tahraa kalsarinsa, kun näkee sirpin ja vasaran tai punatähden.

 3. Tampereella tapahtuu lauantaina Keskustorilta Tammelan torille! Missä on voima ja kunnia?

   • Punikit marssii natseja vastaan ja joka kolmas vakosamettihousuinen marssii ryhdikkäästi samaan tahtiin…voi kun pääsisi katsoaan, tätä pinkkiä gloriaa 😀

     • Jaa, eipä ole tullut vielä liityttyä fakebookkiin. Mutta hyvä tietää.

      Pitänee ottaa videokamera olkapäälle ja valokuvakamera mukaan josko vaikka sään salliessa menisi sinne ottamaan valokuvia. Ei ne kuitenkaan marssi jos sataa. Saisi marssijoiden identiteetit julkistettua ja kuvattua historiaan sen kuka koskakin marssi missäkin porukassa. Ties vaikka tulevat sukupolvet naureskelis esi-isiensä tyhmyyksille.

      Ja johan ne kuvat kun levittää internettiin niin ne saavat kansainvälistä huomiota. Internetti kun ei unohda.

     • Nistit ja varisverkoston hintit, transut ja paskahousut valumassa. Täytyykin mennä heittelee banaaneja tai koiranpaskaa ton rupusakin päälle. 😄

 4. Brennerin- solassa Italian ja Itävallan rajalla järjestettiin väkivaltaisia mielenosoituksia 2 vuotta sitten. Osaa mielenosoitukseen otti myös viherfasisteja, mm. Katri Ylinen.

  Millainen liike on Euroopan vihreät nuoret?

  ”Se on hurjempi kuin suomalaiset poliittiset nuoriso­liikkeet. Yksi osa toimintaa on osoittaa kansalaistottelemattomuuden keinoin epäkohtia. Kaksi vuotta sitten johdin ryhmää, kun osoitimme mieltä raja-aidan rakentamista vastaan Itävallan ja Italian rajalla Brennerin solassa. Siinä oli suuria tunteita, adrenaliinia ja yhtenäisyydentunnetta.

  Nuorisopolitiikan tehtävä on ravistella aikuisia ja olla tiennäyttäjä. Perustulo yhdistää vihreitä nuoria kaikkialla Euroopassa. Siitä puhutaan tosi paljon.”

  Katri Ylinen valittiin Euroopan vihreiden nuorten toiseksi puheenjohtajaksi toukokuussa. Eurovaalit järjestetään toukokuussa 2019.

  Lähde: https://www.vihrealanka.fi/uutiset-kotimaa/katri-ylinen-ei-piittaa-suomesta-kansallisvaltiona

  • “Perustulo yhdistää vihreitä nuoria kaikkialla Euroopassa. Siitä puhutaan tosi paljon.”

   Epäilemättä. Jokaisen punarkin ja työtä vieroksuvan kulttuurimarxistin märkä päiväuni; saa maata kotona harrastamassa rodunvälisiä suhteita, tajunnanlaajennusta ja muita merkittäviä asioita ja palkka juoksee tilille suoraan töitä paiskivien selkänahasta.

   Minä olen sen verta patavanhoillinen pakana, että pidän palkanmaksun perusteena jonkin asteista vastapalvelusta, joka hyödyttää muitakin kuin omaa narsistista egoa.

 5. Pikainen kuvienkatselu tämän henkilö-oletetun blogiessa ja kuvahauissa keskitti huomioni pupilleihin. Mietin että minkähän aineen/aineiden vaikutuksena tuo oikein on kun suuressa osassa valokuvia pupillit ovat lautasen kokoiset ihan päivänvalossa ja salamoiden räiskeessä. Onko tämä sitä “vihreyttä”?
  Liekkö resepti- tai reseptivapaata?

 6. Kansanpetturi, marssii ylpeänä “Migrants welcome” -paita päällä ja megafoni kädessä kaduilla taluttaen maahantunkeutujia. Katselkaa vain tämän akan kuvia mm. instasta.

 7. Simola hoitaa hiipparikuvaamisen samalla kun ajaa fillarilla kommarien yli – Lehto morottelee . Onko muuten Kaupin metsässä näkynyt liikettä poikien leikeistä kurkistelemassa ikkunoista? Taitaa olla liian kova hommaa kun ei peppu kestä Näsijärven vettä kun satulaa rassaa – Itse hoitaisin asiat mutta on muuta menoa ja kovia vastuutehtäviä. Lauantaina sitten pispalanportailla jatkot ja siitä kujakolliin!

  • Anna Simolan olla – hyvä hengenmies! Meitä ei ole liikaa täällä Tampereella. Keskustassa fasismi jyllää myrskyn lailla! Kyllä me vanhat saadaan kuntoon! Tule esiin sieltä Sorsapuistosta kyttäilemästä!

   • Kuules nyt poika!!!! Tämä mies päästi paskat valloilleen ja haisemaan Koskenrannassa lokakuussa 2015 – Minä ja Peku hoidimme/järjestimme ensimmäisen RK miekkarin täällä. Nämä muut vastuulliset osoittautuivat vastuuttomiksi Tillikan vakkareiksi ja yläpubin risuiksi. Pelkkiä kaljatölkin kantajia. Eräs kuvaaja jätti hommat sikseen, otti ryyppyjä repusta ja yritti pölliä autostani suolilippua – Sain perskärpäsen kiikkiin ja vein Teiskon possutarhaan – toinen morottelija lensi Kuruun. Kyseisen fillaristin tiedetään riehuneen Pispalassa useita kertoja ja rikkoneen Sahalahden rauhan. Pirkanmaan Sisun mukaan käy Vastavirrassa. Rumpuja soittaa erään ruokalan vieressä.
    Simola1918

 8. Kunnallisvero 0% ja mitään palveluja / kiinteistöveroja ei kunnan taskuun.

Comments are closed.