Koti Uutisia Pohjoismaat Talousnobelisti tahtoo Ruotsiin “pakolaisten miljoonakaupungin”

Talousnobelisti tahtoo Ruotsiin “pakolaisten miljoonakaupungin”

4

Taloustieteen Nobelin hiljattain voittanut Paul Romer osoittaa ulostulollaan, ettei hänen saamansa palkinto liity voittajan tieteellisiin ansioihin vaan “poliittisesti korrekteihin” mielipiteisiin. Nobelien on jo kauan tiedetty olevan statussymboleja, joita globalistit myöntävät toisilleen pönkittääkseen yhteiskunnallista valtaansa.

Maahanmuuttokriittinen PT-media uutisoi Romerin kahden vuoden takaisesta haastattelusta, jossa tämä ehdotti, että Ruotsi voisi ottaa vastaan miljoonia uusia maahantunkeutujia ja perustaa näille Hong Kongin kaltaisen vapaakaupungin. PT-media kirjoittaa, että Ruotsin eliitti ihastui Romerin ajatukseen.

Romerin mukaan Ruotsi voisi saavuttaa “suurvalta-aseman” avaamalla rajojaan entisestään. Vaikka tilastot osoittavat, että merkittävien afrikkalais- ja arabimaahanmuuttajaryhmien nettovaikutus talouteen on negatiivinen, uskoo nobelisti, että tarpeeksi suuri määrä monikulttuurisuutta voi maagisesti muuttaa siirtolaisuudesta kultakaivoksen.

Romerin outoja fantasioita selittää se, että hän vertaa Ruotsiin saapuvia siirtolaisia kiinalaisiin, jotka muuttavat maansa mannerosista Hong Kongiin luomaan talouskasvua.

Keskimääräisesti erittäin älykkään rodun muuttoliike oman maan sisällä on vähintään kummallinen vertailupari sille, että Eurooppaan saapuu elintasopakolaisia mustasta Afrikasta ja arabimaista.

Lähde: PT-media

4 KOMMENTIT

 1. Ja tämänkin aivopirun tulos varmasti konkretisoituu Ruotissa, sillä sieläkin on yhtälailla vinksahtaneita ihmisiä.

  Tuo vapaakaupungin perustaminen Ruotsiin ja vertaaminen Hong Kongiin ontuu pahasti. Hong Kongissa asuvilla ihmisillä ei ole taipumusta rikollisuuteen, he ovat ahkeria, eivätkä elä sosialituilla. Hei eivät myöskään lähetä rahaa maasta pois. He opiskelevat läpi elämänsä ja pitävät terveydestään huolta. Siis poikeuksetta. Työllään ja vaatimattomalla elämäntyylillään he ovat luoneet vapaakupungistaan yhden maailman vauraimmista.

  Kun nyt katsotaan vaikka Malmötä joka olisi helppo muuttaa “vapakaupungiksi” niin nähdään selvä ero utopian ja konkretian kanssa. Aivan samalla tavalla kuin Malmön ja Hong Kongin.

  Itse olen ollut sitä mieltä jo pitkään että Nobelin palkinnot ovat sekä globalistien oman egon pönkittämistä mutta myös veronkiertoa/rahanpesua. Miten muuten voidaan palkita julkisesti globalistien agendaa ajaneet tahot kuin Nobelin palkinnolla? Johan tuosta rahamäärästä muuten pitäisi poliisinkin kiinnostua. Mutta kun te tulee “komitealta” niin se on OK. Palkkio vuoden tai pidemmän aikajankson agendan toteuttamisesta.

 2. Tämä “nerokas idea” sisältää myös ajatuksen siitä, että pakolaiset
  — pitää eristää omalle alueelleen ja
  — sosiaaliturva lopettaa,
  koska heidän loistavat ekonomiset kyvyt ja ahkeruus kääntyvät Ruotsin hyväksi. He alkavat maksamaan veroa ruotsille. Näiden pakolaisen miljoonakaupungeista virtaavien verojen ansiosta oikeat ruotsalaiset saavat sitten lokoisan elämän sadoiksi vuosisksi eteenpäin.

 3. Rajat auki! Avatkaa sydämenne ja menkää syleileen vastaantulevia pakolaisia. Rakkautta, ei vihaa.

  • Mutta laittakaa vähintään kakkostason pistosuojaliivit päälle ennen halausta. Myös jääkiekossa käytettävä kaulasuojus on suositeltava, sillä joukossa saattaa olla joku kirkkovaltuustoehdokas.

Comments are closed.