Koti Uutisia Taliban-johtaja hakee turvapaikkaa Euroopasta

Taliban-johtaja hakee turvapaikkaa Euroopasta

3
Abdul Rauf Mohammad.

Muutama viikko takaperin afgaanimies lensi Frankfurtiin perheensä kanssa ja haki turvapaikkaa Saksasta. Der Spiegel -lehden mukaan tutkimus paljasti, että mies oli Taliban-järjestön pitkäaikainen jäsen.

Mies lensi Saksaan Saudi-Arabian pääkaupungista Riadista ja yritti päästä tullin läpi väärennetyllä passilla. Kun liittovaltion poliisi huomasi, että henkilötiedot olivat väärennetyt, mies anoi välittömästi turvapaikkaa itselleen ja perheelleen.

Kun Saksan maahanmuuttovirasto BAMF tarkisti miehen tiedot, hänet tunnistettiin Abdul Rauf Mohammadiksi. Mohammad toimi terveysministerinä sunnalaisessa ääriliike Talibanissa, joka hallitsi Afganistania 1990-luvulla. Hänen on raportoitu tavanneen Osama Bin Ladenin useasti.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Mohammad on hakenut turvapaikkaa Euroopasta. Vuonna 2000 hän matkusti Norjaan perheensä kanssa, mistä hän haki ja sai turvapaikan väittäen olevansa kriittinen Kabulin hallintoa kohtaan. Tämän lisäksi hän sai neljä sukulaistaan Norjaan perheenyhdistämisen avulla huolimatta siitä, ettei kukaan heistä edes täyttänyt kriteereitä.

Mohammad piti ilmeisesti kiinni uskomuksistaan, sillä vuonna 2014 hänet heitettiin ulos Norjasta “turvariskinä”; häntä epäiltiin musliminuorison radikalisoinnista pääkaupungissa Oslossa. Saksassa hän koki vastaavan kohtalon. Maahanmuuttovirasto oli kieltänyt Mohammadia poistumasta Frankfurtin lentoasemalta, minkä jälkeen viranomaiset hylkäsivät hänen turvapaikkahakemuksensa ja palauttivat hänet takaisin Saudi-Arabiaan. Sieltä hän matkusti edelleen Afganistaniin.

Saksan sisäministeriön tiedottajan mukaan yhä useammat Afganistanista lähtöisin olevat turvapaikanhakijat väittävät taistelleensa Talibanin joukoissa välttääksee karkotuksen, kertoo Die Welt. Sisäministeriöstä kerrottiin, että tekeytymällä entiseksi Taliban-taistelijaksi karkotuksen välttämiseksi turvapaikanhakijat saattavat saada oikeudellisia seuraamuksia. “Tällainen väite saattaa johtaa tutkimuksiin ja epäilyyn ulkomaisen terroristijärjestön tukemisesta”, sisäministeriöstä kerrottiin.

Die Weltin mukaan tutkinta kuitenkin keskeyttäisi karkotusprosessin toistaiseksi.

Lähteet: Kansalainen.fi, RT

3 KOMMENTIT

 1. Aivan varmasti hakee. Lähi-itä on niin pahasti paskottu ja taloudellisesti sekä infrastuktuurillisesti tuhottu että nyt kun vielä murhasivat Venäjän lähettilään niin voi olla varma että Venäjä-karhu talloo pian kylä kylältä kaikki islaminuskoiset.

  Enkä pitäisi mahdottomana jos kevään Kaaban-kivi kierrokseen sataisi valkoista fosforia.

  • – Saudien kuningashuone polveutuu Irakin juutalaisesta
   -> Syy miksi Usrael ja muut sionistit tukevat avoimen massiivisesti Saudi-Arabiaa ja sunniterrorismia mm. shiioja vastaan
   – Sunnalaisuus kehitettiin Saudien Arabian hallinnon aikana
   (shiialaisuus ja sufilaisuus ovat lähimpänä alkuperäistä Muhammedin islamia)
   -> Sunnalaisuus on talmudisoitua islamia (eli kerettiläistä islamia)
   -> Kaikki länsimaissa iskeneet islamistitettoristit ovat aina olleet sunnalaisia siis de facto goyimeita vihaavia talmudisteja.

Comments are closed.