Koti Uutisia Kotimaa Taksikuski-Reijolla autossaan KKK-merkki

Taksikuski-Reijolla autossaan KKK-merkki

7

Ilta-Sanomien lukija oli nähnyt Helsingissä taksin perässä Ku Klux Klanin symbolin. Lukija oli syvästi loukkaantunut merkin nähtyään.

IS tavoitti taksiyrittäjä Reijon kommentoimaan tilannetta. Reijo myönsi, että kyseessä on hänen autonsa ja että merkki on kiinnitetty autoon mielenilmauksena. Hän on kyllästynyt kokemaansa hyväksikäyttöön epäpäteviltä somalikuljettajilta. Reijolla on aiempaa kokemusta kolmesta somalista hänen kuljettajinaan. Yksi ei saapunut töihin, ja tilityksissä on ollut ongelmia.

Reijo kuitenkin kieltää syrjivänsä ketään. Hän ei vain halua somaleja töihin alaisikseen. Kerran eräs somalikuljettaja oli todennut merkin olevan “hieman rasistinen”. Asiakkaat taas ovat kysyneet, mistä mahtaisi saada kyseisen KKK-merkin itselleen. Reijo ei aio poistaa merkkiä, sillä se on ollut autossa viitisen vuotta.

Taksiliitto on järkyttynyt Reijon taksista. Myös Lähitaksin toimitusjohtaja tuomitsee jyrkästi Reijon oikeutta osoittaa mielipiteensä. Lähitaksi vaatii Reijoa poistamaan merkin ja he käyvät keskustelun, onko Reijon ja Lähitaksin sopivaa jatkaa yhteistyötään. Poliisin mukaan tapauksessa ei ole syytä epäillä rikosta.

Lähde: Ilta-Sanomat

7 KOMMENTIT

 1. Tämä oli hulvaton uutinen. Merkki on ollut taksin takapaksissa viitisen vuotta ja nyt vasta siihen joku kiinnittää huomiota. Onko se liian lähellä Temppeliritareiden ristiä? Värin on vain väärinpäin. Muistuttaa myös tietyllä tavalla Maltan ristiä. No, niin tai näin, suvakkejakin on kuskattu varmasti ko. autolla niin ettei ne pääse häpeästään vaikka ne “harjattaisiin puhtaiksi”.

 2. Vaadinkin, että taksikuski-Reijolle annetaan vähintään 10-vuoden vankeusrangaistus “terrorismirikoksista” ja “rikoksista ihmisyyttä vastaan”. Valmisteleeko Reijo rotusotaa? Tämän pahempaa “rikollisuutta” ei ole olemassakaan. Pedofilia, raiskaukset ja murhat eivät ole tämän rinnalla mitään.

  • MIstähän noita saisi. Niitä voisi liimailla kansanedustajien autoihin ja vaikka linja-autoihin. Juniinkin ne sopisivat hyvin. Liiman pitäisi vain olla niin kovaa että maalit lähtis mukana.

   • Jos hiukankin on tehnyt raksahommia tai autojen parissa touhunnut, tietää kyllä oikeat moiveet tarkoitukseen.
    Saman homman voisi toteuttaa imukuppidildoilla ja liimata niitä poliisiautojen vilkkujen väliin, osoittaisivat polpon arvopohjan. ;D

Comments are closed.