Koti Uutisia Taistelut Calais’ssa pahenevat edelleen

Taistelut Calais’ssa pahenevat edelleen

1

UK_Calais

Nykyään Ranskassa myös turistit ovat jatkuvasti Calais’n satamaan ja Englantiin vievän tunnelin ympärille kerääntyneiden tunkeutujien väkivaltaisten iskujen kohteena. Tunkeutujien taktiikka on jengien voimin tuhota ohi ajavien turistien ajoneuvoja, aiheuttaa onnettomuuksia ja kolareita päätiellä sekä tien tukkeuduttua hiipiä Englantiin suuntaavien rekkojen tai lauttojen kyytiin.

Runsaan kolmen kilometrin aita pystytettiin Calais’hen estämään tunkeutujia ryntäämästä ajoneuvojen, lauttojen ja junien kimppuun. Aita maksoi brittiläisille veronmaksajille 2,5 miljoonaa puntaa. Nyt sudanilaiset, etiopialaiset ja afgaanit ovat vain liikkuneet kolme kilometriä eteenpäin tien osuudelle, jolla aita loppuu, ja jatkaneet hyökkäyksiä tavalliseen tapaan.

Daily Mail -lehti lähetti toimittajiaan tekemään artikkelia vakavista ja jatkuvista hyökkäyksistä, mutta miehet joutuivat itsekin hyökkäyksen kohteeksi. Tunkeutujat heittivät suuren puuhalon tuulilasin läpi, jolloin toimittajia kuljettanut auto joutui 38-tonnisen rekan tielle ja murskaantui. Kaikki kolme toimittajaa sai vakavia vammoja ja he joutuivat sairaalaan.

Tällaiset hyökkäykset ovat jatkuvia Calais’ssa. Työntekijät joutuvat puhdistamaan tietä romusta, ja poliisi joutuu hajottamaan barrikadeja tielle pystyttäviä tunkeutujalaumoja kyynelkaasun avulla noin 30 kertaa yössä.

Paikallinen sairaala on kellon ympäri ylityöllistetty joko tunkeutujien tai näiden uhrien takia. Varsinkin afgaanit ja sudanilaiset ovat avoimessa jengisodassa keskenään, ja puukotettuja tunkeutujia tuodaan päivittäin useita hoidettaviksi.

Kuluvalla viikolla ranskalaiset rekkakuskit aikovat järjestää lakon protestoidakseen räjähdysmäisesti lisääntynyttä väkivaltaa ei-valkoisilta.

Lähde: The New Observer

1 KOMMENTTI

  1. “Hyvä”, että “toimittajat” saavat omakohtaisia “kokemuksia”, pakolaisinvaasion ihanuudesta ja kaikkivoipaisuudesta. Suomenkin valtamedian politrukit ja suvakit olisi syytä saada tämän kaltainen “kylpy” “korkeamman kulttuurin” edustajiin. Saisivat vähän “maistiaisia” siitä, mitä ovat tekemässä Suomalaiselle yhteiskunnalle ja sen yhteiskuntarauhalle sekä turvallisuudelle. Väheksymättä sitä suunnatonta taakkaa, jonka tämä asettaa Suomen taloudelle. Tämä ei todellakaan ole sitä vihreiden lanseeraamaa “kestävää kehitystä”. Lähinnä mieleen tulee silkka itsetuhoisuus ja kyltymätön viha Suomea ja sen kansaa kohtaan sivistyksen ja kaikkien elämänarvojen kannalta.
    “Busmanneja emme ole, emmekä muslimiksi tule. Olkaamme siis suomalaisia!!!!”

Comments are closed.