Koti Taistele vastaan!

Taistele vastaan!

 
[box] Tervetuloa Suomen Vastarintaliikkeen Taistele Vastaan! -kampanjasivulle! Taistele Vastaan! on SVL:n käynnistämä kampanja, jonka tarkoituksena on tuoda ihmisten tietoisuuteen Vastarintaliikkeen toimintaa ja erilaisia tapoja ja keinoja, kuinka juuri sinä voit olla mukana Suomen Vastarintaliikkeen toiminnassa parhaimmalla katsomallasi tavalla! [/box]

Lokakuussa järjestettiin seminaari, jossa puhujavieraina olivat edustettuina Ruotsin Vastarintaliike, Freie Nationale Strukturen Saksasta ja CasaPound Italia.

 

M ikä tai millainen on kansallissosialistisen taistelijan henki? Miten taistelija voi yhteensovittaa elämäänsä kansallissosialistisen aktivismin ja kansallissosialistina elämisen, perhe- ja työelämän, muiden odotukset ja stressin? Mitä häneltä odotetaan kansallissosialistisessa liikkeessä? Lue lisää Henrik Holapan artikkelista täältä.

 

V astarintaliike tarjoaa useita vaikuttamiskeinoja katuaktivismin lisäksi. Artikkeli selvittää, mitä tarkoittavat tukijäsenen, jäsenen ja aktivistin roolit. Vastaamme myös siihen, miksi mielestämme jokaisen suomalaisen olisi aktivoiduttava toimimaan kansansa puolesta juuri nyt! Lue lisää Juuso Tahvanaisen artikkelista täältä.