Koti Uutisia Taideyliopiston rehtori: “Biologia on puolifasismia”

Taideyliopiston rehtori: “Biologia on puolifasismia”

15

UK_Tiina_RosenbergYlen aamu-tv haastatteli tiistaina 16.9. nykyistä taideyliopiston rehtoria Tiina Rosenbergia hänen juuri julkaistusta kirjastaan Arvot mekin ansaitsemme, joka käsittelee oikeistopopulismin nousua Euroopassa. Haastattelu nivoutui kysymykseen “Kenellä on oikeus olla suomalainen?”, ja lisäksi käytiin läpi Ruotsin poliittista tilannetta vaalien jälkeen.

Rosenberg sanoi haastattelussa olevan “todella ikävää”, että uusisänmaallisuus on alkanut “nostaa päätään jostakin pelkotilasta” koko Euroopan alueella. Hänen mielestään Eurooppa “ei ole meidän omamme vaan satumme nyt vain asumaan siellä”. Erityisesti Rosenberg kauhisteli “kulttuuribiologismin ylösnousua” ja ajatusta, että “ihmiset olisivat jotenkin hyvin erilaisia”.

Rosenbergin mukaan yhteiskunnallisten ongelmien selittäminen biologialla tai geenien avulla on jopa niin hävytöntä, että “aletaan liikkumaan puolifasistisella alueella”. Hän ei kykene kuitenkaan perustelemaan, mikä tekee biologisesta perustasta tutkia ihmistä ja yhteiskuntaa niin kauhistuttavan ja tieteellisesti hyväksymättömän. Rosenbergin mielestä rotubiologismin uusi tuleminen on “pahinta, mitä Euroopalle voi tällä hetkellä tapahtua”.

Taideyliopiston rehtori myös syytti haastattelussa Suomen henkistä ilmapiiriä Ruotsiin verrattuna “hirveän ahdistavaksi” ja suomalaista perinnettä “suljetuksi”. “Meillä on hyvin voimakkaat liikkeet, jotka puhuvat valkoihoisuuden, heteroseksuaalisuuden ja maskuliinisuuden puolesta”, Rosenberg luonnehti suomalaista ilmapiiriä.

Rosenberg on itse asunut pitkään Ruotsissa ja ollut siellä mukana perustamassa Feministinen vaihtoehto -puoluetta kymmenisen vuotta sitten. Jopa muiden puolueen kärkinimien mielestä Rosenbergin mielipiteet olivat liian radikaaleja, ja hänet siirrettiin sivuun. Rosenberg on tunnettu “sukupuolentutkimuksen” tutkija ja opettaja ja opiskellut 1970-luvun lopussa Karl Marx -yliopistossa DDR:ssä.

Vuonna 2000 Rosenbergiä syytettiin kahden muun tutkijan tekstin plagioinnista teoksessaan Byxbegär. Rosenberg ei kuitenkaan korjannut asiaa kirjan seuraavassa painoksessa. Tästä huolimatta hänet palkittiin professorin arvonimellä.

Tiina Rosenbergin haastattelun voi katsoa kokonaisuudessaan Yle Areenasta.

15 KOMMENTIT

 1. Mun mielestä tämä tapaus on kuin Dan Koivulaakso. Molemmille pitäisi antaa enemmän medianäkyvyyttä, koska se niin sanotusti “sataa laariin”, muttei suinkaan vasemmiston laariin.

 2. Eikös tämä ollut tässä kuluvalla viikolla Ylen puoli yhdeksän uutisissa kertomassa juurikin tuosta omasta roskakirjastaan. Mainitsi siinä samalla, että Ruotsistakin tuli vasta silloin mielenkiintoinen paikka, kun sinne oli saatu “kotoutettua” 1,5 miljoonaa ulkomaalaista.

  Ihmetyttää tuo Ylen pääuutisen antama mainostila tuollaiselle roskakirjallisuudella… tai ei se nyt enää niin ihmetytä… Onneksi YT:t niittää viljaa nyt myös lehtitaloissa ja julkisella puolella. 🙂

 3. Lähettäkää tuo otus Afrikkaan tai Palestiinaan selittämään paikallisille, että “nämä maat eivät ole teidän, te vain satutte asumaan täällä”.

  Oikeasti näille höyrypäille pitäisi saada jonnekin oma valtio, jossa saisivat toteuttaa unelmaansa ilman, että muut joutuvat kärsimään. Miksei hän mene Ruotsiin, vaan paskoo meidän pesään?

 4. Kenellä on oikeus olla suomalainen? Luonto luo ja tuhoaa. Pohjoismaalainen kansa, kasvillisuuden ja muun kansallismaiseman tavoin, on luonnon valitsema, ja tässä me vaan nyt satumme olemaan. Onko tämä loppupeleissä nyt niin vaikeaa ymmärtää, te suomalaisvastaiset fasistikauhistelijat? Olemme osa Pohjoismaita ja Pohjoismaat ovat osa meitä.

 5. Rosenberg on sinänsä oikeassa, koska pelko on se joka synnyttää toimintaa. Pelko omansa häviämisestä, kulttuurinsa ja elämäntapansa kuolemasta. Miksi James Ray painoi liipaisinta? Entäpä miksi Joseph Tommasi perusti NSLF:n? Bob Matthews ja Arjalainen vastarintaliike?

  • On entisen aviomiehen kautta. Tietenkin. Kuka muu moisia suustaan päästää?

 6. “Rosenberg sanoi haastattelussa olevan ”todella ikävää”, että uusisänmaallisuus on alkanut ”nostaa päätään jostakin pelkotilasta” koko Euroopan alueella. Hänen mielestään Eurooppa ”ei ole meidän omamme vaan satumme nyt vain asumaan siellä”

  Kykeneekö Rosenberg sanomaan tämän saman myös kiinalaisille, gambialaisille tai Israelin juutalaille? Ei, tämä koskee vain eurooppalaisia, joten hän kohtelee kansoja ja maanosia eriarvoisesti ja syrjivästi. Toisin sanoen rasistisesti.

  Yle Watchin tuoreita juttuja Rosenbergista:
  http://ylewatch.blogspot.fi/2014/09/puna-yle-sai-haluamansa.html
  http://ylewatch.blogspot.fi/2014/09/yle-tekemassa-maolaisfeministi-tiina.html
  http://ylewatch.blogspot.fi/2014/09/ikuista-syyllisyytta-luuppina-josta.html
  http://ylewatch.blogspot.fi/2014/09/kommunisti-feministi-rosenbergin.html

 7. Hyvä julistaa feminismiä ja muita tuhoisia aatteita muille, kun ensin on itse jatkanut omaa sukuaan. Pikaisen googletuksen perusteella:

  “Ruotsista löytyi myös aviomies, jonka juutalainen isä oli paennut Saksasta natsien vainoja. Tiinasta tuli Rosenberg ja kahden lapsen äiti.”

  http://www.hs.fi/kuukausiliite/a1305623820011

  Selvä krypto.

 8. Kertoo jo jotain Suomen tilasta, että tällainen suomalaisvihamielinen aivopiereskelijä pääsee niinkin korkeaan virkaan kuin taideyliopiston rehtori. Ja oikein yleissivistykseen kuuluvat tosiasiat ovat fasismia? Eihän tuo akka edes tiedä mitä fasismi on, kunhan vain viljelee voimakkaita tunteita aiheuttavaa sanaa siellä täällä.
  Pitäisi joku adressi tai kansalaisaloite tehdä, jossa vaaditaan tuon naisen erottamista virastaan, johtuen hänen soveltumattomuudestaan ja muista itsestäänselvistä syistä.

 9. Maatamme vuosikymmenet johtanut EU/NWO-politrukki-klikki on jo aikaisemmin valinnut YLE-propagandakoneen toimintaa johtamaan bilderbergit, päätoimittaja Jääskeläisen ja trilatelaristi-toimitusjohtaja Kivisen. Nämä ovat ovat äskettäin vahvistaneet talon propagandaosaamista: he mm. ovat suorittaneet rekrytoinnin Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdan propagandakoulusta. Sitä kommentoi tämän tärkeimpiin kuuluvan aivopesulaitoksemme suoltamista tuotoksista ansiokkaasti raportoinut YleWatch seuraavasti:

  ”PUNA-YLE JA HYYSÄRI NE YHTEEN SOPPII.
  Helsingin Sanomien toinen päätoimittaja, pahamaineinen feministiänkyrä, mamuttaja ja punaliberaali, Riikka Venäläinen, siirtyy Ylen uuden Yhteiskunta-toimituksen päälliköksi, kertoo Yle tv-uutiset ja Ylen verkkosivut jutussaan Helsingin Sanomien päätoimittaja Riikka Venäläinen siirtyy Yleen. Mainio valinta kun halutaan tehostaa entisestään Ylen poliittisesti korrektia propaganda-linjaa! Lienee vain ajan kysymys, milloin yhtiöt fuusioituvat keskenään, sillä siitä ne saisivat selvää synergia-etua mädätykselleen. Vuonna 2011 HS:n päätoimittajaksi nimitetty Riikka Venäläinen kertoi Etelä-Suomen Sanomien jutussa, että

  Venäläisen mukaan Helsingin Sanomat on tietoisesti pyrkinyt nostamaan maahanmuuttoa, rasismia ja suvaitsevaisuutta koskevia asioita vahvasti esiin, koska kyseessä on merkittävä yhteiskunnallinen aihe ja koska poliittinen ilmapiiri Suomessa on muuttunut.

  On selvää, että tämä monikultturismia palvova poliittinen linja tulee korostumaan Ylessä entisestään Venäläisen nimitysvalinnan seurauksena.” – http://ylewatch.blogspot.fi/2014/08/puna-yle-ja-hyysari-ne-yhteen-soppii.html

  Toinen näistä YLE:n kulttuurimarxistisen propagandatuotannon vahvistuksista on juuri Tiina Rosenberg.

 10. Jatkoa edelliseen kommenttiini:
  Kulttuurimarxismihan perustuu kommunistisen Frankfurt-koulukunnan 1920-30 luvuilla laatimiin subversio-(eli tuhoamis-, moraalinrappeutus-)tekniikoihin. Päämääränä on moraalisesti rappeuttaa koko läntinen maailma “NIIN ETTÄ LÖYHKÄÄ”, jolloin heidän otaksumansa mukaan kommunismiin siirtyminen olisi helppoa. – Eräs Vesa-Ilkka Laurion sensuroiduista artikkeleista oli otsikoitu “EU – juutalaiskommunistinen diktatuuri”!

  Seuraavissa artikkeleissa on tietoa Frankfurt-subversiotekniikoista:
  ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”, http://isovimma.blogspot.fi/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html
  ”Frankfurtin koulukunnan kulttuurimarxismi ja sen yhteys suomalaiseen kulttuuriin”, http://rauta-aika.blogspot.fi/2012/04/frankfurtin-koulukunnan.html
  ”Repressiivinen toleranssi eli kuinka kansakunta tuhotaan”, http://takkirauta.blogspot.fi/2011/03/repressiivinen-toleranssi-eli-kuinka.html

  Britti-patriootti David Noakesin mukaan(www.eutruth.org.uk) Euroopan Unioni soveltaa näitä KOMMUNISTISEN Frankfurt-koulukunnan kehittämiä subversiotekniikoita hämmästyttävän tehokkaasti ja menestyksellisesti – sen voi vähänkin yhteiskunnallista ympäristöään tarkkaileva ja omilla aivoillaan ajatteleva myös Suomessa todeta!

 11. Sisällöltäänhän tuo haastattelu oli silkkaa vihapuhetta patriootteja (ja luontoa(eli totuutta)) kohtaan.

  Oikeisto ajaa NWO:n talousjärjestelmää, ja sitten pitäisi valita vaihtoehdoksi NWO:n kulttuurijärjestelmä. Klassista feikkidualismia massojen hallitsemiseksi (vertaa demokraatti-republikaani hoaxiin)

  Onko tuo täti täysi idiootti kun ei tajua esittelemiensä “vastakohtien” (oikeisto-vasemmisto) olevan yhtä ja samaa ällötystä vai onko hyvin tietoinen asoiden todellisesta tilasta ja tekee myyräntyötään tarkan suunnitelman mukaisesti. Kumpi tahansa, ei rehtorin paikka ei ole hänelaisiaan varten.

  -mvk
  ps.
  The Roots of Violence: Wealth without work, Pleasure without conscience, Knowledge without character, Commerce without morality, Science without humanity, Worship without sacrifice, Politics without principles.
  -Mahatma Gandhi

Comments are closed.