Koti Uutisia Kotimaa Syyttäjä suojelee lakia rikkonutta poliisia

Syyttäjä suojelee lakia rikkonutta poliisia

6

Kiuruvedellä tapahtui toukokuussa vuonna 2017 tilanne, jossa poliisi kaasutti mopolla kulkenutta kuskia vauhdissa kaasulla naamaan. Syyttäjän mukaan kyseessä oli rikos, mutta viranomaiskoneisto kuitenkin suojelee rikoksen tehnyttä poliisia eikä nosta syytettä.

Nuori mopolla ajanut kuski ei ajolasien ansiosta menettänyt moponsa hallintaa, vaikka kasvoilla ja hengityksessä kaasu tuntuikin. Poliisin aiheuttama vaaratilanne olisi kuitenkin voinut päättyä aivan toisin.

Aluesyyttäjä Minna Salosen mukaan poliisin tekemä rikos on niin vähäinen, ettei asiassa ole syytä nostaa syytettä.

Lähde: Iltalehti

6 KOMMENTIT

 1. Korkeammat tahot ja jalommat aatteet vaativat.

  Kuinka voimme palkata valtion leipiin ensimmäistäkään monikulttuurista poliisia, jos poliisilla ei ei ole vapautusta lainsäädännöstä. Seurauksena olisi vain se, että halukkaat hakeutuvat poliiseiksi omiin heimoihinsa ja omiin lähiöihinsä.

  Jotta monikulttuurisia poliiseja saadaan palkattua, on sen edellytyksenä, että nämä henkilöt voivat lisätä ansaintamahdollisuuksiaan. Nyt valtion suojeluksessa. – Näin ainakin Englannissa on tehty. Siellä monikulttuurisen poliisin virka on samalla vapautus laista.

 2. Äidinmaito ja päätäntävalta eivät taaskaan sopineet yhteen.

 3. ATON KULTTI eli Suomen poliisi eli eliitin palvelija/suojelija! Perehtykää poliisin symboleihin niin ymmärrätte! Maailmaa hallitsevat symbolit ja logot eivät sanat eivätkä lait!

 4. Törkeää kun tuollaista viatonta mopoilijaa noin kaasutetaan! Tulikohan pipi, ja kuinka pitkästi tarvitsikaan yhteiskunnan kustantamaa terapiaa? Taitaa nyt jäädä sairaseläkkeelle viimeistään kolmekymppisenä tämän trauman takia. Varmaan Amnestyn paikallisosaston vuoden sankari.

  • No mitä tyttö teki? Siviiliautolla jahtaaminen noin pienestä rikkeestä on todella arvelluttavaa.
   Aiemmin sama juttu ja tyttö ajoi metsään puuta päin katkaisten reisiluun. Kytillä on noussut kusi päähän!

Comments are closed.