Koti Uutisia Kotimaa Syytettynä oleva Keskusrikospoliisin päällikkö sai sairauskohtauksen

Syytettynä oleva Keskusrikospoliisin päällikkö sai sairauskohtauksen

8

Virkarikoksesta syytetty Keskusrikospoliisin päällikkö Robin Lardot on saanut äkillisen sairaskohtauksen. Kohtaus sattui perjantaina, jolloin hänet kyyditettiin lähimpään sairaalaan. Sieltä hänet toimitettiin viikonlopun aikana Meilahden sairaalaan.

Tarkkaa tietoa kohtauksen luonteesta ei ole. Lääkärit selvittävät tilannetta parhaillaan. Lardotin oikeudenkäynti on tarkoitus alkaa syyskuun kolmantena päivänä.

Lähde: Yle

8 KOMMENTIT

 1. Taas mennään “Vuonna 1984” mädätystä kielen osalta. Nykymuodossaan “sairaus” ei ole suomenkielellisesti oikein. Nimittäin henkilö saattaa olla kykenemätön tekemään työtä koska on sairas, vaikka hänellä ei ole sairautta. Jos esim. jokun raaja on poikki, se ei ole sairaus. Mutta henkilö ei kykene tekemään sairaana töitä. Sanojen merkitykseen tulee kiinnittää huomitoa.

  Aivan samoin kuin sotu:n kanssa. Hetu (henkilötunnus) ei sisällä sosialiturvaa kansalaiselle. Mutta sotu-sisältää sosialiturvan. Aina kun minulta kysytään hetu:a niin sanon ettei minulla ole sellaista. Mutta että sotu on. Hetulla kun ei tarvitse maksaa edes työttömyyskorvausta eikä vuokratukea tulevaisuudessa. Yhteiskunnallisesta sairaanhoidosta puhumattakaan.

  Mutta asoiaan… Epäilen suuresti että tämä sairastuminen on silkkaa teatteria. Jos muka lääkärit eivät löydä vikaa eivätkä osaa sanoa mistä mikäkin johtuu, niin näin saadaan kätevästi siirrettyä henklö virkatehtävistä sairaseläkkeelle. Jolloin eläke ja maine säilyy puhtaana. Ja syytekkin saatetan hylätä koska henkilö ei ole enää virkatehtävissä vaan sairaseläkkeellä. Eikä sairasta miestä tule rasittaa turhaan.

 2. Jännää….kun “oikeuden jumalattaren” pitäisi punnita poliitikkoja, tai poliisijohtajia, niin kummasti sairauskohtaukset yllättävät..

  En omaa lääketieteellistä pätevyyttä, mutta valistunut arvaukseni on ISKIAS

  • Vai olisiko tämä perinteinen paskahalvaus, kun joutuu tilanteeseen jossa itse pitäisi kertoa “totuus” ja ottaa vastuu tekemisistään kantaakseen.

   • Näin vanhana pakanakaukoparantajana olen tarkkojen tutkimusten jälkeen päätynyt diagnoosiin nimeltä “super succrevit facultatem ad vitare quaestiones”, ylikehittynyt kyky vältellä kysymyksiä.

 3. Stressi aiheutti paskahalvauksen? Tietenkin nämä poliisijohtajat ovat “syyttömiä” ja kyseessä on ajojahti. 🙂

 4. Ilja Janitskinin lääkärin hoitoon saanta oli kiven takana, vaikka mies sairastaa syöpää.
  Jos olisimme maassa, jossa vallitsee laki ja järjestys, joka tosin sulkee pois jutussa ilmenevän tapauksen – koko poliisikunta puhdistettaisiin kokonaan yksistään jo sen julkisuuskuvan ja uskottavuuden vuoksi suhteessa lainvalvontaan ja kansalaisiin, joiden parissa se työtään harjoittaa. Keskusrikospoliisin päällikkö Robin Lardot vain noudatti presidentti kummisetä Sauli Niinistön presidentinvaalikampanjassa antamaa lausuntoa, että “lakia saa rikkoa kunhan ei jää siitä kiinni!!!”
  Niin, toki tämähän on linjassa vallitsevan “arvopohjan” kanssa, jossa Eduskunta ja hallitus valehtelee kansalle päin naamaa niin kuin EU:n mallioppilaan pitää tehdäkin.

Comments are closed.