Koti Uutisia Syyte 10-vuotiaan tytön raiskauksesta hylättiin, koska uhrin vastustelusta ei ollut näyttöä

Syyte 10-vuotiaan tytön raiskauksesta hylättiin, koska uhrin vastustelusta ei ollut näyttöä

18

Tekoaikaan 23-vuotiasta Juusuf Muhamed Abbudinia syytettiin törkeästä raiskauksesta, joka kohdistui 10-vuotiaaseen tyttöön. Syyttäjän mukaan tekijä oli pakottanut uhrinsa tekoon väkivalloin. Uhrin asianajajan mukaan uhri ei pelkotilastaan johtuen kyennyt puolustamaan itseään. Syyte kuitenkin hylättiin sekä Pirkanmaan käräjäoikeudessa että Turun hovioikeudessa, koska uhrin vastustelusta ei ollut näyttöä. Tekijä tuomittiin sen sijaan törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä kolmeksi vuodeksi vankeuteen.

Tekijä oli tutustunut uhriinsa Internetissä. Abbudini myönsikin lähettäneensä tytölle yhden seksuaalissävytteisen viestin, mutta kiisti itse rikoksen.

Turun hovioikeuden mukaan ainoana näyttönä käytetystä väkivallasta oli tytön kertomus, eikä 10-vuotiaan pelkotilastakaan löytynyt näyttöä, jolloin kyse ei ollut raiskauksesta vaan törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Hovioikeuden mukaan pelkotila tarkoittaa sellaista pelon aiheuttamaa tilaa, jossa uhattu pitää puolustautumista liian vaarallisena. Hovioikeus siis päättelee, että 10-vuotias tyttö 23-vuotiaan pedofiilin edessä voisi osata toimia järkevästi tai rohkeasti raiskaustilanteessa.

Kolmen vuoden vankeuden lisäksi tekijä tuomittiin maksamaan 3 000 euroa korvauksia. Uhri oli vaatinut 17 000 euron summaa. Tuomiosta voi vielä valittaa korkeimpaan oikeuteen, mutta ainakaan syyttäjä ei ole sitä tekemässä.

 

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös: 10-vuotiaan lapsen raiskannut turvapaikanhakija sai syytteen

18 KOMMENTIT

 1. Ähly kastroitava kirurgisesti mieluiten tylsällä ruosteisella Morapuukolla.

 2. Haluan vielä nähdä sen päivän, kun nämä raiskaripedofiilit saavat oikeudessa ihan oikean tuomion teoistaan… ei mitään armoa

 3. Sionistit suojelevat pedofiilejä aina Hollywoodista huippupoliitikkojen ja pankkiirien sisäpiireihin. Finanssieliitin lonkerot ovat vahvasti juurikin oikeuslaitoksessa ja se näkyy poliittisissa ajojahdeissa ja käsittämättömin argumentein perustelluissa alhaisissa tuomioissa pedofiliatuomioissa. Red Ice TV uutisoi eliitin pedofiiliringeistä hiljattain. On tarvittu paljon rahaa ja uhkailua, jotta tämä on pystytty pitämään salassa. Valtamedia on yksi eliitin täysin kontrolloimista pedofilian tyrkyttämiskanavista.

  Viranomaiset ovat raportoineet kymmenistäTUHANSISTA kadonneista orpolapsista mm. Romaniasta joiden uskotaan olevan maailmaneliitin pedofiilirinkien käytössä. Tästä on tulossa vielä iso juttu kunhan paska osuu ns. kunnolla tuulettimeen.

  • On pedofiliaa tyrkyttää lapsille sukupuolettoman ihmisen mallia ja antaa ymmärtää hienovaraisesti, että lapsi saa parhaan hyväksynnän sateenkaarivanhemmiltaan kun hän pukeutuu ja käyttäytyy kuten vastakkaisen sukupuolen edustaja. Tämän lisäksi nämä vanhemmat keräävät sosiaalisessa mediassa piireiltään ‘suvaitsevaisuuspisteitä’ lastensa kautta.

   Lasten rohkaisu homoseksuaalisuuten tai androgyniaan jatkuu kouluissa ja roskaviihteen idolien kautta, jolle lapsi on erityisen altis sosiaalisen paineen vuoksi. Media puolestaan markkinoi valkoisten lapsettomuuden olevan ympäristöteko ja kohtunsa poistaneet nuoret naiset kehuvat tekoaan avoimesti(HS). Ellei aikuinen ihminen huomaa tässä valkoiseen kulttuuriin suunnatussa propagandassa mitään epänormaalia, hänen on oltava täysin kykenemätön kriittiseen ajatteluun.

   KUN tämä kaikki päättyy, me tulemme saamaan kiitosta siitä, että taistelimme yhdessä tätä hulluutta vastaan silloin kun moni halusi tarrautua entiseen, ydintään myöten sairaaseen käsitykseen ihmisyydestä ja vapaudesta.

   • Juuri näin. Tämä tapaus on avannut monien tuntemieni ihmisten silmät. Kaikki vihaavat näitä kulttuurimarxistien ja sionistien huoria, jotka korkean virkansa takaa heittävät viattomat lapset pedofiileille.

    Tärkeintä on aina muistaa kertoa, että jussuf on vain pikkupaska. VIHOLLINEN ja KANSANMURHAAJA asuu niissä virastoissa ja laitoksissa ja niiden pöytien äärellä, joissa siunataan jussufien läsnäolo. Hovioikeuden tuomari on SYYLLINEN. Hän katsoo vierestä, kun viattomia raiskataan ja tanssii viattomien haudoilla, pankkitilinsä pullistellessa verirahoista.

    Vihan keihäs pitää osoittaa toimittajiin, tuomareihin, virkamiehiin, huoraaviin päättäjiin.

    Kansassa kytee syvä viha ja nämä eliitin huorat saavat vielä palkkansa. Se maksetaan heille aivan varmasti.

 4. Saatanan sika. Tahkoomalla tommonen pitää tappaa ja kantapäistä alotetaan. Tämä maa on menny niin kummalliseksi etten minä enää mukana pysy. Jos ei kohta muutosta tule niin minä teen “mustan pekan”!

 5. Mitä noiden tuomarien päässä oikeen liikkuu? Nuo paskiaiset pitäisi viedä samalle montulle tuon ählämin kanssa.

 6. Näitä uutisia lukiessa tulee vääjäämättä mieleen, että joku voisi tehdä kansalaisaloite.fi-sivulle ehdotuksen kuolemantuomiosta. Harmi vain että nämä ehdotukset esitarkastetaan, joten on turha odottaa minkään järkevän koskaan pääsevän läpi.

  Soinikin sanoi EU-äänestysaloitteesta, että aivan sama vaikka keräisitte miljoona nimeä, niin siitä ei äänestetä. Heh, aikamoista. Ensin siis luodaan tämänkaltainen “vaikutusmahdollisuus”, joka paljastuukin vain valedemokratiaksi – aivan kuten Perussuomalaisetkin. Saadaanpahan nurisevan kansan äänet Ö-mappiin.

  Mitä kuuluu Reformille tai SE-puolueelle? Huhtasaaresta presidentti – siis sionistista?

  Milloin Vastarinta tekee jotakin muuta, kuin jakaa lehtiä ja liimaa tarroja?

 7. Seksi oli siis “vapaaehtoista”. Kuinka ja miten 10-vuotias lapsi voi “vastustella” aikuista miestä (siis kooltaan)?
  Tässä taas seinälle raameihin laitettava esimerkki Demlan “linjasta”. Olisi nyt vielä perustellut, että sählämin kulttuurissa 10-vuotias jo lähentelee “rupsahtanutta” vaimo -ainesta.

 8. Tässä kirkastuu nykyinen kammottava kulttuurimarxistinen helvetti, johon sionismi on meidät ajanut.

  Jussuf, raiskaaja, on vain rikollinen, kaikesta huolimatta. Hän on mitätön pikkupaska, jollaisia täynnä on tulevaisuuden sionistinen kultturimarxismi. Kulttuurimarxismi suosii hänen kaltaisiaan, koska heidän tehtävänsä on panna toimeen sionistien unelma: valkoisten yhteiskuntien totaalinen nöyryyttäminen ja tuhoaminen.

  Silti, jussufit ovat vain surkeita rikollisia ja heihin on turha liikaa keksittyä, sillä heidät voidaan helposti poistaa terveestä yhteiskunnasta. Heille luetaan lakia, ankarasti.

  VIHOLLINEN, kansakunnan kuolettavan vaarallinen vihollinen ja uhka, on tässä tarinassa Hovioikeudessa. Siellä asuvat nämä sionistien huorat, joille maksetaan siitä, runsaasti ja hyvillä eläkkeillä, että he alistavat viattomat lapset sairaiden pedofiilien leikkikaluksi. Nämä huorat ovat ihmisiä, jotka ansaitsevat vain ceaucescut: lähimmän seinän ja surkean lopun.

  Jussufit eivät ole mitään.

  Kaiken takana on valtamedia, joka hyväksyy, puolustaa, suojelee kulttuurimarxistihuoria. Jussufit ovat vain näiden Petojen nappuloita, mitättömiä nollia.

  Oikea vihollinen ei ansaitse sääliä, ei armoa, ei dialogia. Heille on vain yksi rangaistus. Kovin mahdollinen. Siinä kaikki.

  • Juuri näin. Vielä tarkennettuna, ketkä ovat ne lobbaajat ja välikädet Suomen ministeriöiden suuntaan, jotka ohjaavat päättäjiä? Keitä ovat ne henkilöt, jotka päättävät kuka Suomessa etenee urallaan ja saa ulkomaisilta rahastoilta lahjuksia?

   Siinä ovat ensimmäiset viholliset, jotka on tuotava päivänvaloon rahoittajineen ja verkostoineen. Se on ihan julkinen salaisuus, että rahastoissa pyörivät juutalaisten säätiöiden ja yhdistyksien kanavoimat ja politisoimat varat.

   • Aivan oikein. Raaputa pintaa, ja aina, siis aina, pinnan alta paljastuu sionisti.

    “Jews for Refugees” on aina esillä ja pinnalla, kun valkoisiin maihin ajetaan jussufeja. Mutta samaan aikaan juutalaisvaltio sulkee rajansa. Maailman vastenmielisin ja surkein etninen ryhmä valehtelee kaikesta, ja aina.

    Raaputa pintaa. Aina tulee sama naama vastaan.

 9. Ihan normaalia käyttäytymistä näiltä epäsikiöiltä. Näiden kotimaassa (missä niiden kuuluisi asua ja kuolla ja varsinkin kuolla ja pian!) on aivan normaalia raiskailla kymmenvuotiaita ja mennä niiden kanssa naimisiin. Jos joku vaatii ihmisarvoa näille alikehittyneille hiekka-painoilla,niin voi vaatia sitä samaa myös iilimadoille ja muille hyönteisille.

 10. Toisaalta jos on missään tekemisissä näiden ali-ihmisten kanssa, niin sitähän saa mitä tilaa! Olkaa tekemisissä ihmisten, oikeiden ihmisten kanssa,niin vältytty tällistalta teoilta.

 11. Demla noudattaa Talmudin oppeja “tuomioissaan”. 10v on vääräuskoinen “shiksa” joten sellaisen raiskaamisesta ei pidä tuomita ei-valkoista.

Comments are closed.