Koti Uutisia Ulkomaat Syyrian talous alkaa elpyä sionistien ruokkimasta sisällissodasta

Syyrian talous alkaa elpyä sionistien ruokkimasta sisällissodasta

3

Syyrian talous alkaa elpyä raa’asta sisällissodasta, jota Israel ja Yhdysvallat lietsoivat tukemalla ääri-islamistiterroristeja. Sodan voittajana on selviytynyt arabinationalistijohtaja Bašar al-Assad, jonka seuraava tehtävä on saattaa Syyrian elinkeinoelämä kukoistukseen.

Syyrialaisen SANA-uutistoimiston mukaan maan teollisuuskeskus Aleppo on alkanut jo näyttää uuden nousukauden merkkejä. Sota ja terrorismi tuhosivat merkittävän osan kaupungin tehtaista, energiatarjonnasta, raaka-aineista ja työvoimasta, mutta terroristien häätämisen jälkeen tulevaisuus on alkanut näyttää jälleen valoisalta.

Teollinen tuotanto Aleppossa ei lakannut kokonaan edes sodan ajaksi. Tilanteen tasoittuminen on parantanut olosuhteita jo merkittävästi, vaikka jälleenrakennus on vasta alkutekijöissä. Mahdottomalta vaikuttanut uuden talouskasvun aika on paikallisten yrittäjien mukaan viimein käynnistymässä.

Aleppon tekstiiliteollisuutta johtavan Monir Malhisin mukaan sota johti kymmenien tuhansien tehtaiden sulkemiseen. “Tehtaita on kuitenkin avattu nyt uudelleen, sillä vakaat oltavat alueella on turvattu”, SANA:n haastattelema Malhis iloitsi.

Lähde: SANA News

3 KOMMENTIT

  1. Tästä taitaa suomaölaienn korruptiomedia pysyä kohtalaisen hiljaa, koska uutinen söisi pohjaa tänne otettavien “pakolaisten” mandaatilta ja käännytyksetkin voisivat saada nosteen.
    Ei kun pitää olla vain käsi ojossa ja kerätä lambeilta rahaa avustuksiin, Syyrian hädässä oleville ihmisille, jotka ovat kärsineet kauhistuttavan hirvittävän äärioikeistolaisen diktaattorin aiheuttamsta sodasta sekä sen raunioittamasta maasta.

    • Eipä joo löydy mainitaa moisesta valtavirran uutisannista. Rikkoisi ikävästi koomalampaille luodun kuvan pikkulapsia grillaavasta despootista kätyreineen.

  2. Al-Assad on vaaleilla valittu presidentti, jota Suomi vastusti.

Comments are closed.