Koti Uutisia Ulkomaat Syyrian presidentti Bašar al-Assad aikoo vierailla Pohjois-Koreassa

Syyrian presidentti Bašar al-Assad aikoo vierailla Pohjois-Koreassa

21

Pohjois-Korea on viime aikoina avannut aktiivisesti kansainvälisiä diplomaattisuhteita. Pohjois-Korean presidentti Kim Jong-unin on määrä tavata Yhdysvaltain johtajia ensi tiistaina Singaporessa. Pohjois-Korea ilmoitti reilu viikko ennen tapaamista, että Syyrian presidentti Bašar al-Assad tulee vierailulle maan pääkaupunkiin Pjongjangiin. Maan virallinen uutistoimisto KCNA ei kertonut tarkkaa päivää al-Assadin vierailulle.

Syyrian presidentti al-Assadin vierailu Pohjois-Korean pääkaupunkiin olisi historiallinen valtionjohtajan vierailu maahan. Bašar al-Assad ja Kim Jong-un ovat molemmat olleet pitkään kansainvälisen järjestelmän painostuskampanjan kohteita, sillä kumpikaan maa ei ole taipunut globaalin finanssivallan ja sen rahoittaman median painostukseen vaan he ovat pitäneet tiukasti kiinni maidensa suvereniteetista. Syyria ei ole vielä vahvistanut ilmoitettua tapaamista. Bašar al-Assadin isä Hafez tapasi Pohjois-Korean perustajan Kim Il-sungin 1970-luvulla.

YK:n asiantuntijat ovat aiemmin väittäneet Pohjois-Korean lähettäneen Syyrian hallitukselle materiaaleja, joita voi käyttää kemiallisten aseiden kehittämiseen. Syyria on ollut sisällissodassa vuodesta 2011 asti. Israel ja Yhdysvallat ovat rikkoneet sotatoimillaan maan koskemattomuutta useita kertoja. Israel esimerkiksi teki vuonna 2007 ilmaiskun epäilemäänsä Syyrian ydinlaitokseen ja Yhdysvallat suoritti tänä vuonna kaksi ohjusiskujen sarjaa Syyriaan epäillyn kemiallisen aseen käytön vuoksi.

Heti ei ollut tiedossa, miten Yhdysvallat reagoi siihen, että Syyrian presidentti on saanut kutsun Pohjois-Koreaan juuri ennen Kim Jong-unin tapaamista presidentti Donald Trumpinkanssa. Yhdysvaltain sotapolitiikkaa tukeva Korea-tutkija Sue Mi Terry syytti tapaamisen johdosta heti tuoreeltaan al-Assadia “yhdeksi maailman pahimmista teurastajista”, jonka vierailu ensimmäisenä maailman johtajana ei ole Pohjois-Korealle hyvä PR-temppu.

Lähde: Turun Sanomat

Lue myös:
Juutalaislobbaajat: Syyriaa vastaan käynnistettävä “finanssisota”!
Saksalainen journalisti: “Kukaan ei usko Syyrian kaasuiskuihin”

21 KOMMENTIT

 1. Tämä uutinen oli paha kaikille Assadin faneille täällä. Kommunisteja ja anarkisteja vastustetaan, mutta arabisosialistinen Assad on jees. Nyt paljastuikin, että Assad veljeilee maailman suurimman kommunistin luona Pohjois-Koreassa! Ainiin. Kansallis-sosialismi.

   • Kansallissosialismi = valtio puolustaa kansaa yksityistä rahanvaltaa vastaa. Jos et tykkää, niin mene kiillottamaan Rothschildien kenkiä.

  • Pohjois-Korea ei ole ollut kommunistinen vuosiin. Junche on ollut maan virallinen ideologia pitkään. Kannattaisi opiskella vähän ennen kuin kommentoit. Se, että onko Junche yhtä paskaa kuin kommunismi on taas asia erikseen josta keskustella.

   • D.D:lle: Oli ideologia mikä tahansa niin Pohjois-Korea on äärimmäisen kurja paikka asua. Ruoho varmasti on ympäristöystävällistä syödä ja ilman valtionjohdon puhdistuksia talous ei mene eteenpäin. En olisi uskonut että täällä kukaan oikeasti puolustaa P-Koreaa 😀

    • Joo no P-Korea ei varmasti ole “työläisten paratiisi” 🙂 eikä mielestäni kukaan ole sitä mitenkää puolustellut. Assad on kumminkin hieno mies!

 2. Joo multa karkasi mopo kädestä noiden kommenttien kanssa. Edelleen en tykkää Kimistä, mutta turhaan liitin kansallissosialismin tohon yhtälöön. Sorry.

 3. Jutun pointti on myös siinä, että Assad ehtii tavata Kimin ennen Donald Trumppia. Näpäytys jenkkilän diplomatian suuntaan.

 4. Toivotaan, eettei satu “lento-onnettomuutta” tai muunlaiosta terrori-iskua Assadin matkalle, tuolle välille mahtuu varmasti kaikenlaisia mahdollisuuksiaMossadin ja Isiksen väliltä, jotka vain odottavat sopivaa mahdollisuutta aidon demokraattisen hallitsijan eliminoimiseen.

  • Varmasti CIA ja Mossad kehittelevät kokoajan Assadin päänmenoksi yhtä ja toista.

  • En välttämättä kutsuisi al-Assadia demokraattiseksi hallitsijaksi ainakaan siinä valossa miten demokratia nykyään nähdään. Mielestäni suoraselkäinen ja pätevä kävisi paremmin. Enivei ukko paikallaan.

   • Joo, en tarkoittanut demokratia sanalla tätä “länsimaista” demokratiaa, vaan juuri sellaista miksi ihmiset alunperin tämän suunnan mielsivät ja mihin se oli tarkoitettu.
    Aivan samaa mieltä, siinä on mies ryhdin kera.

 5. Siis puolustaako Vastarintaliike Kim Jong-unia, vai mikä nyt on homman nimi? Pohjois-Korea on täysin epäonnistunut ja jälkeenjäänyt valtio, jossa kansalaisten elinolosuhteet ovat huonoakin huonommat ja vapautta siellä ei ole. Tämäkö on hyvä esimerkki itsenäisestä ja vahvasta kansallisvaltiosta? Kim Jong-un on vähintään henkensä velkaa rääkätylle kansalleen. Tuen Al-Assadia sionisminvastaisessa taistelussa, mutta en Kim Jong-unia missään olosuhteissa, enkä tiedä mitkä ovat syyt näiden kahden valtiojohtajan tapaamiselle.

  • P-K kuuluu niihin harvoihin maihin, joilla globaalin pankkivallan otteesta irti oleva oma pankkitoiminta. Juuri siksi sitä demonisoidaan tarinoilla äitiensä kohduista ulos leikatuilla lapsilla ja valtavalla nälänhädällä.

   Tsunamin satoja uhreja hampaista tunnistanut oikeushammaslääkäri Helena Ranta kävi suljetussa maassa ja sai matkustaa hyvin vapaasti lasten hampaita hoitaen. Vaikka Pohjois-Korea on diktatuuri, kaikki ei ole kuten sionistien omistama media väittää. Rannan reportaasi ei oikein sopinut valtamedian maasta luomaan “saippuaa ja lampunvarjostimia” -versioon.

   Ylipäätään kehotan suhtautumaan kriittisesti valtamedian uutisointiin niistä maista (jopa diktatuureista), joihin sionismin kuristusote ei vielä yllä.

  • Nollatoleranssi aika hyvin summasikin sen.

   Tuosta oman kansan rääkkäyksestä niin mitä Kim hyötyy siitä ns rääkkäyksestä(joka siis ei todellakaan ole sitä mitä valtamediassa sanotaan)? Siellähän vissiin pitäisi olla elossa ainoastaan Kim ja lähipiiri ainakin jos mediaa lukee kun kuulemma kaikki ovat työleirillä? Sen sijaan oman kansan rääkkääjiä löytyy jokaisesta länsimaasta poliittisesta johdosta jotka on vieläpä “demokraattisesti” valittu sinne. Ainakaan Kim ei pyri vaihtamaan kansaansa niinkuin joka ikinen länsimaalainen petturipoliitikko…

   P-Korean sotauhka nyt on aivan mediasirkusta, maa ei ole ollut minkäänlaisessa konfliktissa sitten Korean sotien kymmeniä vuosia sitten. Eikä tämä ole mitään puolustelua vaan jokaisen pitäisi osata ajatella omilla aivoillaan ja kyseenalaistaa valtamedian väitteet ja valheet.

   Jälkeenjääneitä maita nyt on vaikka kuinka paljon entä pelkkä P-Korea kuten 1.Koko vitun afrikka 2.Taco taco burrito burrito- maat 3. Apauttiarallaa 2/3 Aasian maista.

   • P-Korea on kommunistidiktatuuri, mutta oletteko kuullut sanontaa: The enemy of my enemy is my friend. 🙂

   • Juu, valtamedialla on valmis käsikirjoitus hurjista keskitysleiritarinoista ja siitä kuinka länsi “vapautti” Pohjois-Korean ihmispoloiset “demokratiaan” sateenkaarilippujen kera. Valtaosa ihmisistä uskoo tämän silmääkään räpäyttämättä, koska propagandaa on tehty niin kauan.

 6. Hänellä on siihen täysi oikeus. Kuka tai mikä maa voi syyttää häntä siitä ja millä lihaksilla – tai paremminkin aivoilla. Jos Assadin kanssa ei Yhdysvallat tai Lännen eli EU(nukki) halua leikkiä on turha nostaa meteliä tai kinttuaan (jalka) sen takia, että matka vie Pohjois-Koreaan.
  Pohjois-Korea on se mikä se on ja suljettuna pienenä taloutena yhä hengissä ja toimintakelpoinen, vaikka ilmeisesti kansan tulotaso ei ole korkea, mutta ei se siitä ainakaan parane, jos Maailmanpankki ts. juutalaiset pääsisivät sinne. Onko köyhyys vain juutalaisten alaisuudessa se oikea ja ainoa tapa olla köyhä. Maa, jolla on ydinase ei ole mikä sattuu maa vaan sillä on MUNAA!!!
  Onko Suomella?

  P.S. Melkeinpä naurattaa kun ajattelee mitä Knessetissä tuumataan.

Comments are closed.