Koti Uutisia Syyrian armeija aloittaa laajan hyökkäyksen Isis-joukkoja vastaan

Syyrian armeija aloittaa laajan hyökkäyksen Isis-joukkoja vastaan

4

UK_Syyrian_armeija

Syyrian armeija on ilmoittanut aloittavansa laajamittaiset hyökkäykset Isis-joukkoja vastaan. Toimien tarkoituksena on vallata takaisin tärkeitä kaupunkeja ja alueita.

Syyrian armeija on ollut valmiina hyökkäykseen useamman vuoden, mutta viimeisimmät Venäjän ilmavoimien pommitukset ovat mahdollistaneet hyökkäyksen aloittamisen, kommentoi Syyrian armeijan kenraali Ali Abdullah Ayyoub.

 

 

Lähde: RT

4 KOMMENTIT

  1. Toivotan presidentti al-Assadille onnea Yhdysvaltojen ja Israelin (sekä näiden paikallisten satrappien, kuten Saudi-Arabian) luomaa Islamilaista valtiota vastaan käymässä sodassa. Tällä jihadistiryhmällä on käytössään kirjaimellisesti tuhansia ja tuhansia moderneja panssarintorjuntaohjuksia, kuten videopalveluihin ladatuista videoista on nähtävissä. Menetykset tulevat olemaan suuria. Toivon myös presidentti Putinilta kovaa kättä asian hoitamisessa, mielestäni Yhdysvaltojen uhittelusta piittaamatta olisi tärkeää saada Venäläisiä sotilaita myös maan päälle Syyriaan. Syyria on tänä päivänä kansainvälisen siionisminvastaisen taistelun keskipiste, ja jokaisen kansallissosialistin ja kansallismielisen tulee tukea Kv.j:n golemia vastaan käytävää sotaa.

  2. Käsittääkseni Syyrian armeija on aloittanut laajan hyökkäyksen ei ISIS joukkoja vaan suoraan Usraelin, Naton, Cian ja Mossadin tukemia “maltillisia” kapinallisia vastaan, mikä onkin järkevää tässä vaiheessa koska näillä on hallussaan kaikkein tärkeimmät Srategiset alueet Syyrissa ja ISIS hallitsee lähinnä Syyrian aavikoita missä ei ole juuri mitään tärkeää.

  3. Venäjä teki viikossa sen mihin jenkeillä olisi pitänyt mennä vuosi. Nyt saa IS selkäänsä.

Comments are closed.