Koti Uutisia Syyria: Jatkamme taistelua Amerikan, Ranskan ja Britannian iskuista huolimatta

Syyria: Jatkamme taistelua Amerikan, Ranskan ja Britannian iskuista huolimatta

8
Syyrian presidentti Bašar al-Assad.

Syyrian presidentti Bašar al-Assad totesi viikonloppuna, ettei länsimaiden toteuttama ohjusisku tule vaikuttamaan millään tavalla hallituksen sotatoimiin. Syyrian hallitus on selvinnyt voitokkaana raa’asta sisällissodasta sekä murskannut Israelin ja länsimaiden tukemat ääri-islamistiset “kapinallisryhmät”.

Yhdysvallat toteutti hyökkäysuhkauksensa ja ampui liittolaistensa kanssa toistasataa ohjusta Syyriaan sen jälkeen, kun juutalainen lobby oli painostanut Trumpia iskemään. Sionistien epäonneksi Syyrian ilmatorjuntajärjestelmä hävitti noin 70 prosenttia ohjuksista ennen kuin ne ehtivät tehdä tuhoa.

Assadin mukaan väkivalta paljastaa Yhdysvaltojen heikkouden. Amerikkalaiset taistelivat sisällissodassa häviäjien puolella, eikä edes sata rakettia kyennyt kääntämään sionistien tukemien Isisin ja al-Qaidan sotaonnea Syyriassa. Assad totesi, että “länsi on menettänyt kokonaan luottamuksensa liittolaisiinsa, sillä terroristit eivät ole kyenneet saavuttamaan tavoitteitaan”.

Yhdysvallat yritti käydä hyökkäyksen yhteydessä myös informaatiosotaa valehtelemalla, että ohjukset ammuttiin kohteisiin, joissa valmistetaan “kemiallisia aseita”. Kansainväliset viranomaiset ovat kuitenkin jo vuosia sitten vahvistaneet, että Syyria on hävittänyt joukkotuhoaseensa sopimusten mukaisesti. Mikäli Amerikka olisi todella löytänyt Syyriasta joukkotuhoaselaboratorioita, olisi asiasta uutisoitu näyttävästi jo kauan sitten.

Ainoat ohjusiskuja julkisuudessa juhlistaneet tahot ovat olleet sionisteja ja ääri-islamisteja. Juutalaisvaltio Israel sekä islamistidiktatuurit Saudi-Arabia, Qatar, Oman, Bahrain ja Turkki kertoivat tukevansa Syyrian pommittamista.
 

Lähde: Al-Manar

8 KOMMENTIT

 1. Täysi tuki presidentti Assadille – Lähi-idän sekulaareimmalle valtionpäämiehelle!

 2. Assad on koko lähi-idän “länsimaisin”, järkevin ja muutenkin paras valtionpäämies, silti häntä haukutaan kansanmurhaajaksi ja diktaattoriksi, kun taas Israelin ja Saudi-Arabian johtajista ei sanota mitään.

  “Ullatus”

  Toivon että Syyria saa pitää pintansa ja että Assad saisi loputkin terroristit kuriin ja rauhan maahan jo lähiaikoina.

 3. Putinin Venäjä todennäköisesti/varmasti toimittaa Syyrialle S-300 IT-järjestelmät, hyvinkin nopeasti koska Venäjän armeija jatkuvasti saa uudet S-400 ja vanhat S-300 on varastoituna, ja niitä on paljon. Ongelmana on Syyrialaisten miehistöjen koulutus – se vaatii n. 6 kk.
  Iranilaisilla on jo S-300, joten on mahdollista, että tilapäisesti puolen vuoden ajan iranilaiset miehistöt olisivat Syyriassa puolustamassa maata ISA/Israelin hyökkäyksiltä.

  Viimeisessä hyökkäyksessä n. 70% risteilyohjusta oli ammuttu alas (71/103) vanhoilla S-75 ja S-125 järjestelmillä, jotka seuraavat vain yhden kohteen kerrallaan. Sen sijaan S-300 pystyy samanaikaisesti seurata kuusi kohdetta ja ampua ne alas paljon tehokkaammin, joten USA/Israel joutuisi käyttämään moninkymmenkertaiset Tomahawkien määrät. USAnkin valmistuskapasiteetti ei ole rajaton. Täten Syyriasta tulee liian kova pala purettavaksi.

 4. Syyrialla on kyllä uudempaakin kalustoa esim. Buk-M2, SA-6, 9M311-1M Tunguska (SA-19) ja Pantsir-S1 (SA-22).

  Ammutuista tai torjutuista ohjuksista ja niiden määristä emme voi kuitenkaan olla varmoja ja koko homma vaikutti teatterilta, minkä USa ja Venäjä olivat sopineet kulisseissa salaa.

  Mielenkiintoista oli myös se että Venäjä oli hyvin passiivinen ja laittoi omat ilmatorjuntajärjestelmät hyökkäyksen aikana ei-aktiiviseen tilaan oikein vielä oman ilmoituksenkin mukaan.

  Venäjä ei myöskään ole torjunut aiemmin yhtään Israelin tai Usan hyökkäystä Syyrian joukkoja vastaan.

  Venäjä tuskin toimittaa Syyrialle S-300 huhuista huolimatta, koska se nuolee Israelin Peetä niin kuin Usakin…

  • Ja mistä Syyrialaiset saivat kaikki mainitsemasti vehkeet? Ja kuka koulutti syyrialaiset käyttämään ne? Ja miksi ne on yhden ja saman maan valmistamia? heh-he-he, ilkeitä kysymyksiä.

   Tämä torjuntavoitto on SYYRIALAISTEN OMA. Ei toisen ystävällisen valtion sotilaiden, vaan OMIEN, syyrialaisten sotilaiden voitto. Siksi se innostaa Syyrialaisia taisteluun ja voittoon, siksi he iloitsevat omasta voitosta.

   Onko se “sopimus” Venäjän ja USAn välillä kun VF:n pääesikunnan päälikkö julkisesti ilmoitti ennen iskua, että mikäli uhataan venäläisiä niin ammutaan alas sekä ohjukset että niiden kantajat. Sanottu vain kerran – eikä USA uskaltanut ampua kohti venäläisiä.

   S-300 koskevien huhujen levittäjänä on Venäjän Pääesikunnan operatiivisen päähallinnon päällikkö Sergei Rutskoi:
   https://topwar.ru/139846-u-sirii-net-zrs-s-300-rossiya-mozhet-ispravit-eto-upuschenie.html

   • Ei tuossa ole mitään ilkeitä kysymyksiä, Venäjä on toimittanut Syyrialle jonkin verran sotamateriaalia, mutta siis todellisuudessa erittäin pieniä määriä, kun 95% sotakalustosta on edelleen Neuvostoliiton aikana toimittamaa.

    Monet Venäjän Syyrialle lupaamat uudet aseet jo v. 2006 tilatut ovat edelleen toimittamatta mm. S-300, Mig-29 uudet versiot, Mig-31 ilmaherruushävittäjät, Iskender-ohjukset, jne…

    Venäjä on kyllä estänyt täysmittaisen Usan hyökkäyksen Syyrian kimppuun toistaiseksi, mutta sallinut sodan Syyriaa vastaan jatkua pitkitettynä ja koko sotaa ei ole edes syttynyt jos Venäjä olisi alussa seissyt Syyrian rinnalla, mutta tämä kaikki tapahtui siksi että myös Venäjääkin johtaa Talmudistinen Jutskujengi ja sotateatteri on sovittu etukäteen vuosia sitten…

   • Gospodin Ruskoi sanoo että Venäjä harkitsee asian uudelleen esiin ottamista. Eli todellakin levittää huhua muttei lupaa mitään varmaa. Kyllä nyt jännittää mutta en silti pidättele henkeä odotellessani sillä voi olla olla että happi loppuu kesken. Nääs kun judejengi sanoo että ette myy ettekä lainaa saati sitten lahjoita tai loppuu tuki. Niin Putain tottelee…

Comments are closed.