Koti Uutisia Rikos Synagogat piilottelevat laittomia siirtolaisia Amerikassa

Synagogat piilottelevat laittomia siirtolaisia Amerikassa

2

Juutalaiset synagogat ovat alkaneet majoittaa Amerikassa laittomia maahantunkeutujia, jotta viranomaiset eivät kykenisi lähettämään rotumuukalaisia takaisin kotimaihinsa. Yhdysvaltojen siirtolaiskeskustelu on kärjistynyt sen jälkeen, kun maahanmuuttovirasto ja tulli päättivät aloittaa tehokampanjan laittomien tunkeutujien kiinniottamiseksi ja häätämiseksi.

Juutalaislobbaajien mukaan laittomien siirtolaisten kiinniottosäiliöt ovat 2000-luvun “keskitysleirejä”. Juutalaiset ovat perustaneet maahanmuuttovirastoa vastaan uuden Never Again Action -järjestön, jonka nimi viittaa väitettyyn “holokaustiin” toisessa maailmansodassa.

Juutalaislobbaajat ovat julistaneet, että rajojen sulkeminen laittomilta tunkeutujilta on “uusi holokausti”. Ainut poikkeus lobbaajien mukaan on Israel, jolla on erivapaus harjoittaa rotuerottelua ja tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa.

Israelilaislehti Haaretz kirjoittaa, että amerikkalaiset synagogat ovat alkaneet perustaa laajoja verkostoja viranomaisten etsimien tunkeutujien piilottamiseksi. Never Again Action -aktivistit aikovat uhmata viranomaisia varmistaakseen, että valkoisten kansanmurhaan johtava väestönvaihtopolitiikka jatkuu Yhdysvalloissa.

Järjestön johtohahmoihin kuuluva Sophie Ellman-Golan painotti medialle, ettei Never Again Action tyydy ainoastaan vastustamaan maahanmuuttoviraston tämänhetkistä tehokampanjaa. Lisäksi Ellman-Golan ja hänen järjestönsä vaativat, että Yhdysvallat lopettaa kokonaan kaikkien laittomasti maahan saapuneiden kiinniotot ja palautukset. Juutalaiset vaativat myös “pysyvää suojelua” 11 miljoonalle maassa tällä hetkellä laittomasti asuvalle rotumuukalaiselle.

Lähde: Haaretz

2 KOMMENTIT

  1. “Never again” — se on helppoa, sillä sitä ei ole koskaan tapahtunutkaan…

    https://mvlehti.net/2016/04/29/toinenkin-etsintakuulutettu-sotarikollinen-kangasalan-paivakerhossa/

    Suomessa laitetaan vain lastentarhaan pedofiilit, kurkunleikkaajat ja muut vaaralliset viholliset. Suomalainen pikkutyttö on nätti. Sieltä irakilainen kyllä löytää sitten sopivan pikkuvaimon itselleen, jonka vanhempia ei kiinnosta missä lapsi menee. Eli alkoholistivanhemmat useimmissa tapauksissa. Sellaiset jotka lähettävät lapsensa tarhaan, vaikka ovat molemmat kotona vailla työtä.

    Surullista että joitakin vanhempia ei kiinnosta tai ovat jopa mielissään siitä että lapsensa saavat multikultuurisen kasteen mahd. nuorina. 15-vuotiaana saavat sitten jo muuttaa irakilaisen luokse asumaan.

  2. “Holokaustilla” on kyllä aina hyvä vedota vaikka ties mihin paskaan.

    Lopulta juutalaisten tarinoinnit tulevat vielä toteuttamaan itsensä, kun ihmiset saavat tästä sonnasta tarpeeksi — ja lykkäävät “valitun kansan” – siis Saatanan valitseman – sinne juhannuskokkoon paistumaan.

Comments are closed.