Koti Uutisia Pohjoismaat SVT poisti artikkelin, jossa muslimeja kutsuttiin juutalaisten suurimmaksi uhaksi

SVT poisti artikkelin, jossa muslimeja kutsuttiin juutalaisten suurimmaksi uhaksi

5

Ruotsin vastine Yleisradiolle eli SVT on poistanut artikkelin, jossa muslimeja kutsuttiin juutalaisten suurimmaksi uhaksi. Näin tehtiin, koska artikkelin kirjoittaja ja hänen perheensä ovat saaneet vastaanottaa tappouhkauksia.

Artikkelissa, jonka otsikkona oli “Natsit eivät ole suurin uhka juutalaisille”, kerrottiin Ruotsiin pesiytyneestä fundamentaalisesta islamismista ja siitä, kuinka se on suurin uhka maan juutalaisille.

SVT:n päätös poistaa artikkeli sen sijaan, että se kertoisi muslimien uhkailusta, on herättänyt ihmetystä myös maan muun median keskuudessa. Esimerkiksi nettilehti Samhällsnytt, joka edustaa vaihtoehtoista mediaa sanoo, että jos uhkaukset juutalaista artikkelin kirjoittajaa vastaan olisivat tulleet kansallissosialisteilta, olisi SVT uutisoinut asiasta isoilla otsikoilla.

Lähde: Nordfront

5 KOMMENTIT

 1. Todellisuudessa muslimit ovat juutalaisten työkalu valkoisen rodun hävittämisessä.
  Suunnitelma on käytännössä aukoton ja toimii kuin sveitsiläinen kello: Vihollinen №2 usutetaan Vihollisen №1 kimppuun. Tuloksena on, että Vihollinen №1 on tuhottu taistelussa ja Vihollisen №2 on heikennety.
  Juutalaisen NWO suunnitelman mukaan valkoinen rotu (Vihollinen №1) on hävitettävä niin, että uudessa uljaassa maailmassa vain juutalaiset ovat “valkoinen” rotu, hallitseva sellainen. Väriliset rodut (Vihollinen №2) pakotetaan taisteluun valkoisia vastaan ja rodulliseen sekoitukseen. Tuleva värillinen orjarotu on sitten uusi sekarotuinen rotu niin, että goyim eivät voi järjestäytyä ilmeisellä, rotuun perustuvan tuntomerkin mukaan. Yhtenäisellä juutalaisella “valkoisella” rodulla olisi ylivoimainen älyllinen kyky suhteessa vähä-älyisiin hajanaisiin värillisiin orjiin. Se kyllä olisi paratiisi Maan päällä, ilman sotia nälkää ja täydellisessä sopusoinnissa luonnon kanssa. Teollisten eläinten oikeuksia omaavat goim-orjat – nekin olisi tavallaan onnellisia, koska kaikki onnettomat (liian älykkäät) goyim-elukat olisi poistettu laumasta ja teurastettu. Mutta miten tätä paratiisia, a.k.a. Pax Judaica, voisi saavuttaa?

  1. Valkoisiin maihin tuodaan värillisiä eri rotuisia, mieluummin sellaiset, jotka näkyvät ja kuuluvat kauas katukuvassa, mahdollisimman röyhkeät ja agressiiviset (negroidi- ja muslimi- urokset). Tällä valinnalla saavutetaan sitä, että paikalliset goyimit alkavat pitää näitä röyhkeitä “tummaihoisia” ja “muslimeja” tulokkaita omina vihollisina – mutta paikallisiksi tarkasti naamioituneet, melkein huomaamattomat juutalaiset ovat täten täydessä turvassa! Koska tyhmät valkoiset goyim jopa alkavat vilpittämästi uskoa, että “juutalaiset ovat meidän puolellamme!”

  2. “Tummaihoiset” ja “muslimit” tuhoavat valkoisia yhteiskuntia: terrorilla, loisimisella ja geneettisellä sekoittamisella; prosessin viimeisessä vaiheessa avoimella rotusodalla. Tässä on tärkeä annostella “tummaihoisten” ja “muslimien” ja valkoisten voimasuhteet päämäärän saavuttamiseksi.

  3. Lopulta rotusodasta kärsineet ja väsyneet, lukumäärältään harventuneet goyimit polvistuvat ja rukoilevat juutalaisia: “Tehkää meistä orjia, mutta antakaa meille ruokaa!”.

  4. Juutalaiset suostuvat olla hallitsijoina, rauha tulee Maahan. Suodattamisen jälkeen, henkiin jätetyt sekarotuiset ja vilpittömästi alistautuneet goyimit saavat onnellisen elämän: rehua, rauhan, oikeus seksiin bordellissa hyvästä käytöksestä, 3D TV-laatikon (pakollinen) ja älypuhelimen, jalkapallo ja jääkiekko pelit ja muuta, jos nostaa orjien tuottavuutta. Kaikki älyä, luovuutta ja suunnittelua vaativat työt hoitavat juutalaiset johtajat, insinöörit, tiedemiehet, muusikot yms.
  5. Goyim-laumojen viisaat isännät sitten päättävät, minkäkokoisia pitää olla goyimlaumat, mitkä ominaisuudet on saavutettava tai karsittava goyimien jalostuksessa, jotta olla aina tasapainossa luonnon kanssa (500 mln se on ehdoton yläraja!). He päättävät, mitä yksinkertaista ammattia goyimien pitää oppia. Niskuroivat, liian älykkäät tai vanhat goyimit poistetaan ja likvidoidaan, yhteiskunnan rauhan varmistamiseksi; mikään ei mene hukkaan ja Soylent Green’ista tulee herkullinen lisä päivittäiseen goyimien rehuannokseen.

  Nyt ollaan vaiheessa 2 ja hyvin menee, goyimit tottelevat.

 2. Paljon ennen vuotta 2015 mm. TV7 kerrottiin kuinka juutalaisväestöön kohdistui jatkuvaa uhkailuja sellaisissa kaupungeissa kuten Oslo, Kööpenhamina, Malmö ja Tukholma ja uhkailijat eivöt olleet paiksllisia kuulapäitä vaan muslimiaktivisteja. Ranskan juutalaisväestöllä on muuttoliike Israeliin päin ollut vuosia ja sama uhkatekijä. Turvattomuudesta kaiketi kertoo sekin että Israelin armeijan vapaaehtoistyöhön johon mm. meikäläiset seniori-ikäiset mummut osallistuu niin suurin osa osallustujista on USA:sta ja Ranskasta. Meilläkin on ajan kysymys milloin joku saa ramadanin aikana valaistuksen ja hyökkää esim. Helsingin juutalaisyhteisöä vastaan. Siinä mielessä vaikka en juurikaan arvosta kansallissosialismia huomautan ettei PVL ole osoittanut mitään sellaisia toimia mikä olisi tulkittava antisemitistiseksi väkivallaksi tai yllytykseksi siihen. Uhka kohdistuu aivan toisesta osoitteesta siltä missä väkivalta on eettisesti hyväksyttyä parempaa väkivaltaa.

  • ISIS ei koskaan hyökännyt juutalaisia tai Israelin kohteita vastaan. Sen sijaan satoja tuhansia goyimeja on murhattu. El Komendantilta tämä tilastollinen seikka jäi huomaamatta.
   Sen sijaan ISISiltä valloitetuilta tukikohdista löytyi länsimaalaiset ja israelialaiset aseet ja a-tarvikkeet. Mieti El Komendantti, miksi niin?

 3. Ainakin suurimpia avustajia oli Irakin armeija joka lähti pakoon perinteistä arabien juoksumarssia. Hölmöintä oli kun Irakin armeijalle annettiin hummereita (ei krapuja) ja muuta huippukalustoa alkaen pistooleista ja kivääreistä aina vimpan päälle oleviin asejärjestelmiin. Sitten Obama ja Clinton aseistivat jokaista joka kertoi taistelevansa Al Assadin hallintoa vastaan, taistelihan ne taistelivat vielä usa vastaan. Amerikkalaiset ovat ennenkin ostaneet Israelista aseita taisi olla saudien rahoittamana jos joku muistaa iran contra koplauksen ja afganistanin mujahdeenit, dollareilla saa tussareita vaikka pohjoiskoreasta. Vanha lähi-itäläinen sanonta mooses on mooses ja busines on busines.

Comments are closed.