Koti Uutisia Suurloosin äänitorvi valehtelee Vastarintaliikkeestä

Suurloosin äänitorvi valehtelee Vastarintaliikkeestä

5
Heikki Hakala. Kuvaa manipuloitu (ehkä).
Heikki Hakala. Kuvaa manipuloitu (ehkä).

Helmikuun 11. päivä suomalaisen poliittisen journalismin ruumis kääntyi haudassaan, kun Etelä-Suomen Sanomat (ESS) ja Itä-Häme uutisoivat Vastarintaliikkeen katutapahtumasta Heinolassa suorastaan psykedeeliseen sävyyn.

Viime lauantaina 13 Vastarintaliikkeen aktivistia kävi Heinolassa keskustelemassa paikallisten kanssa kunnan järjettömästä maahanmuuttopolitiikasta. Muutamaa humalaista arvostelijaa lukuun ottamatta tapahtuma oli täynnä rauhallista vuoropuhelua, jonka aikana useat heinolalaiset ilmaisivat epäluottamuksensa kunnallispoliitikoihin. Valtamediaa tapahtuman rauhallisuus ei kuitenkaan miellyttänyt. ESS:n mukaan Vastarintaliike on viime aikoina “nostanut päätään” Päijät-Hämeessä.

Aktivistien toiminnasta turhautunut ESS kirjoitti, että “äärioikeiston isku” oli Heinolassa “poikkeuksellisen rauhallinen”. Aktivistien lukumäärä oli uutisessa pudonnut yli puolella kymmenellä, ja järjestön nimi vaihtoi muotoaan tekstin eri kappaleissa. ESS muistutti lukijoita Hartolan markkinoiden tapahtumista vuonna 2012, jolloin tuntemattomaksi jäänyt kansallismielinen taltutti kommunistin, joka yritti varastaa materiaalia Vastarintaliikkeen torikojusta. ESS:n uutisessa välikohtaus sälytettiin toki Vastarintaliikkeen syyksi. Torikojua kuvattiin oudosti “uusnatsien ja Suomen vastarintaliike -nimisen yhdistyksen” järjestämäksi.

Itä-Hämeen toimittaja Heinolan katuaktivismissa.
Itä-Hämeen toimittaja Heinolan katuaktivismissa.

Uutisoinnin punaiseksi langaksi oli valittu Heinolaa koskevan artikkelin kirjoittaneen Janne Kujalan henkilöllisyys ja asuinpaikka. ESS:n ja Itä-Hämeen salapoliisit totesivat, että vuonna 2005 Kujala olisi muutanut pois edellisestä asuinkunnastaan Hartolasta ja että viimeisin tieto hänen asuinpaikastaan on vuodelta 2012. Se, miksi tämä on tarpeellinen tieto alun perin Heinolan katuaktivismia koskevan uutisen kannalta, jää epäselväksi. ESS:n mukaan aktivistien henkilötietojen vaikea saatavuus on todiste siitä, että Vastarintaliike toimii “julkisuudelta salassa”. Salaiseen toimintaamme kuuluu tulevaisuudessakin katutoiminta keskipäivällä suurten kaupunkien keskustoissa lippujen ja megafonien kanssa. Säännöllisiin “iskuihimme” kuuluvat keskustelemisen lisäksi esimerkiksi luentoillat ja urheilupiirit.

Ilmeisesti uutisoinnin heikko taso hävetti ESS:n ja Itä-Hämeen toimittajia itseäänkin, sillä Vastarintaliikettä koskeneiden artikkeleiden kirjoittajaksi ei kukaan uskaltautunut ilmoittautua omalla nimellään. Syy ESS:n penseälle suhtautumiselle kansallismielisyyttä kohtaan selviää pienellä pohjatyöllä. Lehden päätoimittaja on avoimesti vapaamuuraritaustainen Heikki Hakala. Hakala ei ole mikä tahansa “tervaaja” rikkaiden poikien saunakerhossa, vaan hän on titteliltään Suomen vapaamuurareiden suurloosin tiedotustoimikunnan puheenjohtaja. ESS:n jalanjäljissä mainittakoon, että julkisten osoitepalveluiden mukaan Hakala asuu Lahdessa. Itä-Hämeen päätoimittaja puolestaan on nimeltään Jari Niemi.

5 KOMMENTIT

 1. Suurimpia kansanvihollisia ovat monesti hyväosaiset keski-ikäiset valkoiset miehet. Kaiken maailman Kontulat ja Koivulaaksot kalpenevat heikkihakaloiden, thomaselfgrenien ja kariharjujen kaltaisten kelmien rinnalla.

 2. Suurläskiposki vinkuu kuin sika. Ns. “toimittajat” kirjoittaa ei uutista, vaan omaa mielipidettä joka ei perustu mihinkään. Jätkät ei oo päässy parempiin lehtiin töihin. Vaan vinkunaa mahtuu maailmaan.

 3. Monet rapparit kuuluvat myös illuminaatteihin. Nyt, kun illuminaattien maailmanjärjestys on “katonnostoseremoniaa vailla” valmis, he paljastuvat usein syyllisiksi tiettyihin agressioihin rakkaudestaan numeroihin ja okkultismiin:

  Tietyt numerot ja päiväykset ovat osoittautuneet toistuvan tietynlaisten tapahtumien ja järjestöjen yhteydessä. Tutkitaan hiukan, jos ei muuten, niin ainakin viihteenä.

  Eräällä sivustolla on tutustuttu valtaapitävien numero-harrastukseen (onko harrastus vai mitä?). Muistakaamme että numerot eikä muukaan symboliikka ole itsessään hyvää tai pahaa. Pahaksi joku muuttuu vasta kun se sovelletaan pahantekoon:

  USA:n dollarin setelissä on vuosi 1776 mainittu roomalaisin kirjaimin. Nimenomaan 1 tammikuuta 1776 oli okkultistisen kalenterin mukaan paras mahdollinen hetki potkaista käyntiin pitkäveteinen toimenpideohjelma jonka lopputuloksena saadaan koko maapallo pienen eliitin totaaliseen hallintavaltaan.
  Numero 8 edustaa okkultismissa rajattomuutta (infinity). 888 + 888 = 1776. Otsikossa mainittu tämän päivän päiväys on numerot ynnäämällä 8
  Halukkaat voivat etsiä tämän päivän uutisista tms. jotakin perustavanlaista tapahtumaa tai muuta sellaista jonka luulisi numero-addikti -eliitin haluavan tapahtua juuri tällaisena heille “hyväenteisenä” päivänä. 
  9/11 liittyy monen ihmisen mielessä erääseen kaksoistornien tuhoutumiseen. On monta teoriaa ja näkemystä siitä miksi ne tuhoutuivat, miten, ja kenen toimesta. Tuo 9/11 on joka tapauksessa mielenkiintoinen numeroyhdistelmä. Numero 9 on illuminaateille tärkeä, koska se edustaa “Jumala-Koodia”. 
  Kaksoistornien tuhon päiväys täsmää okkultistisen kalenterin Kahdeksannen aallon Toisen Päivän kanssa. Pahuutta edustavat katsovat tällaisena päivänä voivansa padota maksimaalisesti ihmiskunnan pahuutta vastustavaa positiivista energiaa aiheuttamalla suurta shokkia ihmiskunnalle. 911 on hätäpuhelimen numero USA:ssa.
  Numerologiassa numero 9 liittyy Hallitsijaan, ja 11 on Mestaruuden numero. Päiväyksellä halutaan viestittää että Illuminaatilla on ote ihmiskunnasta.
  11.4.1994 tapahtui terroriteko Espanjan Madridissa. Osaat itse laskea tuon päiväyksen numeroita. Päiväyksen numerologinen juuri on 11. 
  Hollannissa murhattiin juuri pääministeriksi vaalien kautta nousemassa ollut Pim Fortuyn 6.5.2002. Täsmälleen 911 päivää myöhemmin oli uhrina Theo Van Gogh.  Päiväys oli 2.11.2004. 211 on Hollannin hätäpuhelinnumero.
  Theo Van Gogh murhattiin koska teki rainan jossa kuvattiin miten pahasti Islamilainen, naiselle askeettinen sharia-avioliitto syrjii naista. Herra Muhammed, joka Theon murhasi, jätti paperin murhapaikalle. Siinä kehotettiin “pyhään sotaan”.

 4. “Otsikossa mainittu” päiväys on

  02.02.2020

  Voitte tarkistaa tuona päivänä tapahtuneet Englannin ja Belgian puukko-iskut numeroiden valossa?

  Saatteko lisää vahvistusta sille että ISIS on deep state -väkivaltaa eli on kyse rikoksista ihmiskuntaa vastaan?

 5. Suurloosin äänitorvi valitsi okkultistisen päivän tälle uutisoinnille.

  11.2.2014

  11 meillä jo on.

  2 + 2 + 1 + 4 = 9

Comments are closed.