Koti Uutisia Suurlähettiläs: monikulttuurisuus tekee suomalaisista epärehellisiä

Suurlähettiläs: monikulttuurisuus tekee suomalaisista epärehellisiä

4

Suurlähettiläänä toiminut ja nykyään korruptiota tutkivan Transparency Suomi -järjestön hallitukseen kuuluva Ilari Rantakari puhui keskiviikkona radiossa korruptiosta ja epärehellisyydestä. Maahanmuuton ja kansainvälistymisen myötä Suomen poliittinen kulttuuri rapautuu.

UK_monikulttuurisuus_eparehellisyys

Ilari Rantakaria haastateltiin Yle Puheen Docventures-sarjan jaksossa, jossa puitiin korruptiota niin Suomessa kuin myös esimerkiksi Afrikassa. Kun Rantakarilta kysyttiin, miksi suomalaisista on tullut aiempaa epärehellisempiä, totesi hän tärkeimmiksi syiksi “monikulttuuristumisen ja globaalistumisen”. Eniten epärehellisyyttä on korruptiotutkijan mukaan monikulttuurisella pääkaupunkiseudulla.

Haastattelussa Rantakari kertoi, että eräs syy luonnonresursseiltaan rikkaan Afrikan köyhyyteen on paikallisten haluttomuus säästää rahaa. Palkka tuhlataan yleensä heti sen sijaan, että suunniteltaisiin tulevaisuutta. Ilmiö kietoutuu myös korruptioon ja on samalla syy sille, miksi Afrikassa on häkellyttävän paljon keskeneräisiä rakennuksia. Afrikassa varakkaat ihmiset lähettävät jälkikasvunsa ulkomaille kalliisiin kouluihin, vaikka he voisivat rakentaa kotimaalleen parempaa kollektiivista tulevaisuutta sijoittamalla rahat oman koulujärjestelmän kehittämiseen.

Yllä kuvattua periytyvää piirrettä kutsutaan toisinaan korkeaksi aikapreferenssiksi (High Time Preference), joka on tutkimusten mukaan erityisen yleistä mustien joukossa. Korkea aikapreferenssi tarkoittaa välittömän tyydytyksen valitsemista paremman tulevaisuuden sijaan. Aiheesta on kirjoittanut jo aiemmin Kansalliseen Vastarintaan Sebastian Lämsä:

“Älykkyyden ohella myös luonteenpiirteissä on eroja rotujen välillä. Impulsiivisuus, itsekuri sekä kyky suunnitella tulevaisuutta vaikuttavat merkittävästi ryhmien ja yksilöiden kykyyn pärjätä yhteiskunnassa. Yhdysvalloissa suoritettiin psykologinen koe, jossa lapsille annettiin mahdollisuus valita ottaako pieni suklaapatukka nyt vai suurempi viikon päästä. Mustat lapset valitsivat useammin pienen suklaapatukan nyt kuin myöhemmin. Valkoisilla keskimääräisesti suurempi osa valitsi suuremman patukan viikon päästä.”

Rantakarin haastattelun voi kuunnella täältä.

4 KOMMENTIT

  1. Itse olen ihmetellyt tätä samaa ongelmaa, kaukokatseisuuden puutetta. On hyvä että siitä on tehty oikein tutkimuskin koska olen aina ihmetellyt että eikö heillä on kykyä tai ymmärräystä ajatella yhtään minuuttia eteenpäin. Tai edes niitä seurauksia joita päätöksistä ja teoista seuraa. Vaan kaikki mikä juuri sillä hetkellä tuntuu hyvältä idealta, toteutetaan. Ja sitten kun esim. se suklaapatukka on syöty, jäädään ihmettelemään mistä saisi lisää. Ja jos joku hyvää hyvyttään sellaisen antaa, niin sekin syödään saman tien ja sama itku ja parku alkaa taas.

    Pitäisiköhän Afrikkaankin saada talvi niin heidän olisi pakko ajatella ainakin puolen vuoden päähän. Näin luonto muokkaisi heitä.

    • Seurauksista ei piitata. Kyse on juutalaisten palvelemisesta. Päättäjät ovat heidän väkeään ja tuhoavat surutta Suomen. Kyse on rikollisuudesta eikä tyoeryydestä.

  2. Suomalaisuuden rapautuminen on siis hyvässä vauhdissa. Vielä kun ruohonjuuritasolta alkava yleinen epärellisyys/korruptio levittäytyy poliiseihin yms. virkamiehiin sekä poliitikoihin, niin yhteiskunta muuttuu yhtä toimimattomaksi ja turvattomaksi kuin jossain banaanitasavallassa. Tietysti tämä kaikki sopii hyvin kulttuurimarxismin ideaan, kun funktionaalinen valkoinen yhteiskunta lasketaan kolmannenmaailman tasolle; jos tasoeroja ei voi kaventaa nostamalla Afrikan elintasoa, niin sama tulos saadaan laskemalla Euroopan tasoa.

    Vaikka en olekkaan mikään hardcore kansallissosialisti, niin kannatan kyllä jonkinlaista valkoista kulttuurivallankumousta, sillä nykymenolla kaikki lentää historian roskakoriin, ja tulevaisuus on musta – niin kuvainnollisesti kuin kirjallisestikin.

Comments are closed.