Koti Uutisia Suurihmissalakuljettaja napattu “pakolaisena” Liverpoolissa

Suurihmissalakuljettaja napattu “pakolaisena” Liverpoolissa

0

UK_Owda

Ihmissalakuljettajaliigan pomo, jonka ryhmä toi jopa 50 000 laitonta pakolaista Eurooppaan ja teki miljoonia puntia voittoa, on pidätetty Liverpoolissa.

Valtion tuilla elävä 26-vuotias Jamal Owda pyöritti laitonta bisnesimperiumiaan pakolaisten asuntoyksiköstä lähellä Liverpoolia. Vaikka hän oli virallisesti “palestiinalainen” pakolainen, joka eli alle 40 punnalla viikossa, hän matkusti kaikkialle taksilla. Hän vei usein prostituoituja tunneiksi takaisin kotiinsa ja eli rajusti erilaista elämäntyyliä kuin mitä olisi voinut olettaa tukien varassa elävältä henkilöltä.

Owda pidätettiin osana salakuljetuksen vastaista poliisioperaatiota ja häntä epäillään jopa sadan pakolaisen tuomisesta Eurooppaan päivässä Kreikan kautta. Syytetty maahanmuuttaja aiotaan lähettää takaisin Kreikkaan, missä häntä odottaa jopa 20 vuoden vankeustuomio. Owdan asianajaja on kuitenkin vannonut taistelevansa luovutusmääräystä vastaan vedoten siihen, että se “loukkaa [Owdan] ihmisoikeuksia”.

Vaikka sata pakolaista päivässä on pieni määrä koko pakolaisvyöryyn verrattuna, se kuvastaa ihmissalakuljettajien pakolaiskriisiä pahentavaa vaikutusta.

Lähde: Breitbart