Koti Artikkelit Kulttuuri Suuri Kadulle.com-kirjapäivitys!

Suuri Kadulle.com-kirjapäivitys!

9

Kannatuskauppamme Kadulle.com on saanut listoillensa seitsemän kirjauutuutta. Listalla on niin syvällisempää, historiallista kuin myös kuntoiluaiheista kirjaa.

kcom_linjoilla

Pyrimme jatkuvasti laajentamaan valikoimaamme sellaiseksi, että kaikki kansallismieliset löytävät sieltä itselleen ostettavaa. Voit esittää tuotetoiveita esimerkiksi alla olevassa kommenttikentässä. Kaupan kautta voit myös kätevästi tukea Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen toimintaa Suomessa ostamalla liikkeen tukijäsenyyden TÄÄLLÄ.

Alla on lista uutuuksista kuvauksineen.

A Handbook of Traditional Living

A Handbook of Traditional Living on inspiroiva novellikokoelma kaikille heille, jotka tahtovat seistä vastavirrassa terveet arvot hukuttamaan pyrkivässä nykymaailman virtausten pyörteessä. Opus tarjoilee Julius Evolalle ominaista maailmankuvaa sekä käytännön ohjeita traditionalistiseen elämään, niin yksilöille kuin yhteisönä toimiville liikkeille.

Lue ja liity kapinaan nykymaailmaa vastaan!

Julius Evola: Notes on the Third Reich

Kuuluisan traditionalisti ja kulttuurifilosofi Julius Evolan syväluotaava ja moniulotteinen analyysi Kolmannesta valtakunnasta ja kansallissosialismista. Analyysi on tiukkaa ja erittäin kokonaisvaltaista, sisältäen niin suoranaista ylistystä kuin pientä kritiikkiä. Kaiken kaikkiaan kirja on ehdoton hankinta kaikille kansallissosialismin syvemmästä luonteesta kiinnostuneille!

Julius Evola: Metaphysics of War

Novellikokoelma, jonka teema on yksinkertainen: sota. Tässä kokoelmassaan Evola keskittyy lukuisten traditiopohjaisten esimerkkien kautta selostamaan, kuinka kokea sota. Teos esittää myös, kuinka ideaalin soturin tulisi laajentaa sama asenne taistelukentiltä myös rauhan aikaan.

Si vis pacem, para bellum!

Ernst von Salomon: The Outlaws

Marraskuu 1918: Ensimmäisen sodan veteraanit palaavat tappion nöyryyttäminä Saksaan huomatakseen, että kaikki, jonka puolesta he taistelivat, on nyt kommunistien pilkkaamaa. Kaikki veteraanit eivät kuitenkin suostu laskemaan aseitaan, mikä johtaa kuuluisten vapaajoukkojen muodostamiseen.

16-vuotiaan vapaaehtoisen silmin kuvattu mukaansatempaava aikalaiskertomus rintamalla kaikkensa antaneista miehistä, jotka eivät suostuneet alistumaan nöyryyttävään tappioon. Heidän mielissään oli polttava rakkaus kansaansa kohtaan sekä ennen kaikkea vastavallankumous uudesta vihatusta hallituksesta. Mihin kaikkeen tämä palava rakkaus ja sinnikkyys johtikaan…

Kerry Bolton: Revolution from Above

Tri Bolton osoittaa, kuinka väitetty kilpailu marxismin ja kapitalismin välillä on aina ollut harhakuvitelmaa ja kuinka ne tosiasiassa toimivat läheisessä yhteistyössä. Marxismi, kommunismi ja liberalismi ovat olleet ennen ja nyt kansainvälisen kapitalismin hyväksikäyttämiä sätkynukkeja. Tässä pelissä pintapuoliset erimielisyydet ovat puhdasta harhaa.

Bolton osoittaa terävästi, kuinka kapitalismin perimmäinen tavoite on luoda maailmanlaajuinen kollektivistinen kuluttamiseen arvonsa pohjaava yhteiskunta ja ettei marxismi ole muuta kuin yksi työkalu sen saavuttamiseen.

Thomas Rode Andersen: Functional Training

Unohda näennäisen trendikkäät ja kiiltävät kuntosalit, arvostettu Functional Training on täällä! Kirja ei tarjoile uusia saati maailmaa mullistavia ohimeneviä ihmetreenejä, vaan yksinkertaisia ja tehokkaita harjoitteita, jotka voi muutamalla apuvälineellä toteuttaa lähes missä tahansa.

Toiminnallinen ja erittäin käytännönläheinen opas kattaa kaiken: motoriikan, kestävyyden ja voimaharjoittelun, unohtamatta selkokielistä ravinto-oppia ja kehonhuoltoa. Kirjan liikkeet ja harjoitusohjelmat ovat kaikki skaalattavissa harjoittelijan tason mukaan, joten niin vasta-alkaja kuin kovakuntoinen treenaaja saavat itsensä takuulla hapoille! Kirjassa on myös herkullisia ja takuulla terveellisiä reseptejä. Ehdoton hankinta jokaiselle hyvinvoinnistaan huolta pitävälle.

Ylös, ulos ja toiminallisen harjoittelun pariin!

Martti Luther: Juutalaisista ja heidän valheistaan

Luterilaisen kirkon oppi-isän, tohtori Martti Lutherin klassinen teos Juutalaisista ja heidän valheistaan ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1543. Kirjassaan Luther kuvaa oman elämänkokemuksensa perusteella juutalaisia ja näiden toimintaa varsin suorapuheisesti.

 

Kadulle.com

9 KOMMENTIT

  1. Mahtavaa! Sieltä löytyikin heti ostettavaa oman hyllyn täytteeksi.

Comments are closed.