Koti Uutisia Suuri EU:n vastainen mielenosoitus järjestettiin Roomassa

Suuri EU:n vastainen mielenosoitus järjestettiin Roomassa

2

 

UK_Rooma1

Kymmenentuhatta italialaista kansallismielistä otti osaa CasaPound Italian järjestämään invaasion ja EU:n vastaiseen mielenosoitukseen Roomassa eilen lauantaina.

Marssi alkoi Rooman päävastaanottokeskuksesta Piazza Vittorio -aukiolla, minkä jälkeen marssi jatkui Colosseumin suuntaan. Matkan varrella osanottajat huusivat iskulauseita kuten “Pysäyttäkää invaasio, tämä on kotini!” ja sytyttivät soihtuja Italian väreissä. Italialaiset kantoivat kankaita, joissa luki “Nouse Italia, taistele ja voita”, “Italialaiset ensin” ja “Puolusta Italiaa Piaven sankarien hengessä” viitaten italialaisten suureen voittoon Piave-joen taistelussa 1918.

Liikkeen johtaja Gianluca Iannone piti puheen Colosseumin varjossa: “Tahdomme vahvan valtion, joka pitää huolta omista kansalaisistaan ja lapsistaan. Olemme yksityistämistä vastaan, haluamme italialaiset etusijalle ja vastustamme hallitsematonta maahanmuuttoa”, Iannone lausui. “Tämänpäiväinen marssi on vastaus niille, jotka haluavat määrätä, mitä voimme sanoa ja tehdä omassa kaupungissamme”, hän jatkoi.

UK_Rooma2

UK_Rooma3

Lähde: The New Observer

2 KOMMENTIT

  1. Loistavaa toimintaa! Kansan pitää näkyä kadulla ja vastustaa tätä paskasysteemiä, ELÄKÖÖN VOITTO!

Comments are closed.