Koti Uutisia Suunniteltu suurmoskeija lisännyt kirkosta eroamisia

Suunniteltu suurmoskeija lisännyt kirkosta eroamisia

9

UK_moskeija

Kirkosta eroaminen on jälleen lisääntymässä. Tällä kertaa syynä on evankelis-luterilaisen kirkon rooli Helsinkiin suunnitellun suurmoskeijan tukijana.

Eroakirkosta.fi-palvelun tiedottaja Petri Karisma arvioi kuluvan heinäkuun olevan “kaikkien aikojen toiseksi paras”. Syynä viimeaikaisille eroamisille on ollut erityisesti se, että kirkko on antanut tukensa Helsinkiin suunnitellun suurmoskeijan rakentamiselle.

“Aikamoisia purkauksia sieltä tulee. Se on tietysti se, että kun kirkko on ollut tässä mukana jollain tavalla ja tukenut sitä. Ihmiset selkeästi, ainakin osa, ovat hyvin voimakkaasti islam-vastaisia, eivätkä halua Suomeen minkäänlaista islamia” Karisma kommentoi MTV:lle.

Kirkosta eroaminen on vaivatonta ja sen voi tehdä osoitteessa http://eroakirkosta.fi/.

9 KOMMENTIT

 1. https://www.youtube.com/watch?v=Sz42hBg4jys Adolf Hitler Defending Christianity

  Hitler ymmärsi mitä oikea kristinusko oli toimimista oman kansan hyväksi,Eikä suinkaan kanaanilaisten rahanlainaajien nuoleskelua kuten tämän päivän kirkko opettaa.

  Tämän huomasi myös truth militian Keith.

  http://christogenea.org/ A Discussion with Keith of Truth Militia

  http://truthmilitia.com/

  Kannattaa kuunnella keith on truth militiasta haastattelu christogeneasta,Keith aikoi todistaa William finckin huijariksi ja luki vuodessa raamatun ja tutki christian identitya ja huomasi sen olevan absoluuttinen totuus ja ettei jeesus ollut juutalainen joka on suurin valhe.

 2. Olen itsekin alkanut harkita kirkosta eroamista. Kirkko ei aja enää niitä arvoja ja asioita, joita sen pitäisi vaan keskittyy enemmänkin ulkopuolisten auttamiseen ja itsensä tuhoamiseen. Uskoni Kristukseen ei ole horjunut, päinvastoin voimistunut kun näkee mitä tässä maailmassa tapahtuu.

  • Kirkosta eroaminen ei tarkoita uskosta luopumista. Nyt on hyvä aika erota ja tehdä selväksi, ettei kannata homottavaa ja musuttavaa mätää kirkkoa.

   Voimme perustaa oman kirkon, missä on vielä arvot kohdallaan.

   • Kristinuskon arvot eivät ole koskaan kohdallaan. Paras kun siirtyy uskomisesta kansallissosialismin hengellisyyteen.

    • Mitä on kansallissosialismin hengellisyys? Haen kaukaa, tarkoitatko pakanallisuutta? Kyllä minusta kristilliset arvot ovat olleet(ja ovat vieläkin) kunnollisia, kirkon arvot ovat kuitenkin läpimätiä koska kulttuurimarxilaiset kirkon sisällä. Niin tosiaan, kyllä evankelis-luterilaisuus kulkee kansallissosialismin mukana ihan yhtä hyvin kuin pakanallisuus, en ole nähnyt uskollani olevan mitään merkitystä aatteen kanssa.

     • Siinä missä kristinusko perustuu täysin uskon asialle, aivan kuin ihmisoikeudet ja muu höpötys mitä moderni maailma on keksinyt. Siinä tullaan juurikin siihen pointtiin että kaikki uskonnot ovat ihmisen keksimiä, ei luonto niitä keksinyt, missä taas rotujen ja kansojen eroavaisuudet ovat luonnosta peräisin. Esimerkiksi, voitko ottaa ihmisoikeudet tai kristinuskon mikroskoopin alle tutkittavaksi? Et voi koska ne ovat täysin USKON asioita, mutta voitko ottaa eri ihmisrodut mikroskoopin alle tutkittavaksi? Kyllä voit koska ne ovat oikeasti olemassa eivätkä vaadi minkäänlaista mielikuvituksen tai uskon voimaa ollakseen olemassa. Ei tietenkään kristinusko ihan läpimätä ole, ristiretket yhdisti Euroopan aikoinaan muslimeita vastaan ja olihan Lapuan liike/IKL varsin kristillinen liike mutta LL/IKL olivat kristillisiä liikkeitä koska silloin kristinusko oli vielä osa suomalaista kansanmielisyyttä, mutta kirkko uskon kanssa on degeneroitunut sellaiseksi mitä ei enää pidä pelastaa ja se kuuluu jo menneisyyteen, ja olemmehan kansansosialisteina vallankumouksellisia, emmme halua tuoda takaisin vanhaa maailmaa vaan uuden jossa ihminen nähdään aivan uudessa valossa, saimme siitä jo pienen vilauksen Hitlerin Saksan kautta.

      Ainoa usko mitä kansansosialisti tarvitsee on uskoa siihen, että jonain päivänä me voitamme tämän taistelun juutalaisten ohjaamia kapitalisteja ja marxisteja vastaan.

     • Muistathan että “kristilliset arvot” ovat olleet normeja jo ennen Jeesuksen syntymää. Tai paljon ennen kuin ensimmäiset raamatun otteet on kirjoitettu.

      Henkilökohtaisesti kannattan uskon vapautta, mutta asiasta saa myös keskustella ja kritisoida, suuntaan tai toiseen.
      Suomen evankelis-luterilainen kirkko on mädättynyt ja en ymmärrä miten joku voi antaa tukensa sille. Jos ei ole tosiuskovainen: eroa, jos taas olet: löytyy Suomesta useampi oikeasti kristillinen seura.

   • Kuten kansallissosialistithan perustivat oman kirkkonsa nimeltä positiivinen kristinusko.

  • Itse erosin kirkosta 2001 taisi olla, eikä tälläiset moskeija hankkeet kyllä saa liittymään takaisin. Kirkko tekee politiikkaa ja on hylännyt Lutherin opetukset jotka oli juutalaisuuden vastaisia. Kannattaa lukea kirja : “Havahtuminen” niin tajua että ei se kirkko ole muutakuin puinen risti jota muka pitäisi kumartaa että he saavat sinun rahasi. Uskoa voi mihin haluat ilman maallista kirkkoakin. Kaikki on mukana globalisaatiossa, kirkko, poliisi, poliitikot, media varsinkin.

Comments are closed.