Koti Uutisia Kotimaa Supo tiedotti ulkomaisista vakoojista ja terroristeista – media keskittyy “uusnatseihin”

Supo tiedotti ulkomaisista vakoojista ja terroristeista – media keskittyy “uusnatseihin”

21

Suojelupoliisi julkisti tänään ensimmäisen kansallisen turvallisuuden katsauksensa. Julkistamiseen liittyi myös tiedotustilaisuus suomalaiselle valtamedialle. Tilaisuuden yhteydessä Supo lobbasi parhaansa mukaan uusien tiedustelulakien puolesta, jotta se pääsisi vakoilemaan myös kansalaisia, joita ei epäillä rikoksista.

Uutisoinnissa media yritti luonnollisesti siirtää huomion maahanmuuttajaterroristeista “uusnatseihin”. Vaikka sekä katsaus että tiedotustilaisuus käsittelivät lähes pelkästään ulkomaalaisia vakoojia ja terroristeja, antoivat median otsikot täysin päinvastaisen kuvan:

Kuvakaappaus: Iltalehti.
Kuvakaappaus: Yle.

Supon katsaus oli erittäin suppea kahden sivun dokumentti. Kotimaisista oppositiojärjestöistä Supo mainitsee ainoastaan Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen, jota katsauksessa kuvaillaan seuraavin sanoin:

“Kansallisen turvallisuuden näkökulmasta huomionarvoisin ääriryhmä on uusnatsistinen Pohjoismainen Vastarintaliike (PVL). Turun hovioikeus piti ennallaan Pirkanmaan käräjäoikeuden päätöksen PVL:n lakkauttamisesta. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.”

Lähteet: Yle, Iltalehti

21 KOMMENTIT

 1. Median on pakko uutisoida näin. Muuten Dimmu141, Oula, Koomikko Kivi ja joukko sukupuolensa kanssa kadoksissa olevia mielenterveyspotilaita jyrähtää.

   • Hehän eivät muuta teekkään. Jos tuota nyt vainoksi voi kutsua. Olisi kiva nähdä tämä Dimmu141 joskus oikeasti väittelemässä jonkun poliittisen vastustajansa face to face. En usko, että hän haastetta vastaan ottaisi. Jos Oula ei pärjää tällaisessa keskustelussa, niin vielä huonommin heikkohermoinen Gurbanov.

 2. Huomioitavaa on se, että lehdistö kertoo asioista esittämättä julkaisua tai sopimusta. Tällöin on helppo kertoa muunneltu totuus asiasta. GCM-sopimus ja Supon katsaus ovat näköjään toisarvoisia ja niitä ei tarvitse lehtijutuissa lukijoille esittää.

 3. Keltainen lehdistö taas vauhdissa. Isoilla aakkosilla otsikko jossa ei ole mitään mainittavaa.

  Otetaampa lause “Vihamielinen vaikuttaminen voi heikentää yhteiskunnan…”. Mitä siinä sanotaan?? Sanalla VOI on suuri merkitys. Se VOI heikentää tai VOI olla heikentämättä. Sana VOI tekee koko lauseesta merkityksettömän. Toisaalta, jos mietitään ketkä vaikuttavat vihamielisesti yhteiskunnassamme niin se ei ole PVL, kyllä se on matut.

  Seuraava lause:”Kansallisen turvallisuuden näkökulmasta huomionarvoisin ääriryhmä on uusnatsistinen Pohjoismainen Vastarintaliike (PVL)”. Tarinan kirjoittajalle kysymys:”Minkä normiston mukaan PVL on “ääriliike”, kuka on tuon normiston kehittänyt ja koska se on kansainvälisesti hyväksytty?”. Toinen kysymys kuuluu:”Miksi PVL on kansallisen turvallisuuden osalta huomionarvoisin ryhmä?? Onko se siksi että se on kaikkein valmistautunein suomalaisiin ja Suomea koskeviin uhkiin? Vai onko se siksi että viikottaiset treenit sekä jatkuva itseopiskelu luo vankemman perusta Suomen tulevaisuudelle?

  Sitten… “vihakampanjoinnista”… kirjoittajan tekstissä lukee:”…ilmenee yhä enemmän vainoamista ja vihakampanjointia, jonka kohteina ovat muun muassa viranomaiset, toimittajat ja tutkijat.” Tekstissä kuvattut henkilöt ovat omalla julkisuuskuvallaan astuneet “julkisuuden henkilöiksi”. Tällöin heidän tulee kestää kritiikkiä. Kritiikki ei ole vihapuhetta eikä maahanmuuttovastaisuutta. Kritiikki kumpuaa henkilön pätemättömydestä anta lausuntoja, hänen asemansa asettamien toimenpiteiden luokattomasta suorittamisesta, henkilökohtaisten mielipiteiden käyttämisestä virallisina laiunkohtina ja ties kuinka monesta muusta asiasta. Kritiikki kohdistyy julkisuuden henkilöihin siinä vaiheessa kun jo kansa ymmärtää että ko. henkilö lausuu perättömiä, lausuu tyhmyyksiä tai ei ole tehtäviensä tasalla.

  Saattaa olla että nyt listatut henkilöt/ryhmät eivät nauti suuren kansan luottamusta. Silloin on hyvä mennä itseensä ja miettiä sitä, mitä tuli tehtyä väärin.

 4. Ja kissan paskat. Vallanpitäjät pelkäävät sitä päivää kun säyseät ja nöyrät hallintoalamaiset muuttuvat sangen vittumaisiksi. Suomen kansa on nöyrää ja alistuvaista tiettyyn rajaan asti, meillä ei ole varoventtiiliä joten kun pihinä alkaa kuuluu on syytä poistua takavasemmalle joutuin. Kyllä se korpikommunistinkin mitta tulee täyteen siinä missä kaikkien muiden. Ne pelkäävät jos kansa marssii kaduille ja huutavat kuten 1989 Dresdenissä “Me olemme kansa, te ette ole kansa”.

 5. SUPO on jokseenkin turpa pullasorsa -elin, jossa muutama sosiaalidemokraatteihin kuuluva “nimikko karju” vetää kovaa liksaa pöyhistellen pyrstöään kuin riikinkukko, mutta koko komialta kuulostava instanssi on sivustaseuraaja ja “eihän se nyt niin pahasti käynyt” -lausunto toimisto, joka jälkikäteen käy muslimiterroristien “pahaa kakkua” ihmettelemässä ja toteaa syvällä rintaäänellä jo valtiovallan ylimpien eunukkien perästä toistamassa kuin papukaija sen, ettei “Saa vihastua” eikä “ottaa lakia omiin käsiin”, vaan “on oltava vastuullisesti hiljaa ja osoittaa erittäin loivaa surua tapahtuneesta, ettei muslimeille tule paha mieli ja teurasta tästä “täydestä” toisen mokoman “valkoista roskaväkeä” taivaan tuuliin, joka nyt vain tulee kuin syksy ja sen lehtien variseminen puista, joka kaikesta kesän loppumisen tuskasta antaa aihetta ihailuun, koska se punaa koko maiseman “rikkaaseen väriloistoon” väristyttäen katukuvaa siten, että aina niin murjottavat suomalaisetkin osaavat näyttää suruaan suomalaisen hiljaa ja kiittää Herraa, että sitä on siunattu esivallalla ja valtiojohdolla, joka esittää kuollutta ja on aivan hiljaa silloin kuin pitäisi toimia, mutta kuitenkin ymmärtäen historian ja menneidyyden painolastin niin hyvin, ettei nosta kättäkään ylös puollustaakseen omaa kansaansa, silllä siitä on monet sodat ja kurjuuden ajat alkaneet kun noustu puolustamaan omia valtiorajoja ulkomaalaisia tunkeutujia vastaan, mutta nämä kaiken oppineet ja historian virheet välttääkseen eivät tee mitään muuta kuin syyttävät omaa kansaansa siitä, että se “antaa pelolle” vallan ja syyllistyvät sellaiseen primitiiviseen reaktioon kuin haluta puolustaa omaa ja maanmiestensä henkeä ja terveyttä, sillä aivan kuten kansallisvaltiot on tämä sotia aiheuttava eläimellinen vaistotila syynä siihen, että niin monta viatonta maahantunkeutujaa kuolee ennen taikaseinäisesti näkemättä ainoakaan suomalaista pikku neitsyttä, saatika tuon “virheen korjaamiseen”.

  Iltapaskat ovat jo kauan sitten ohittaneet sellaiset julkaisut kuin “pahkasika” ja “Mad” -lehden.

  • Parahin tyhjänlässyttäjä »juha.», tuollaisista lehdistä en ole kuullutkaan, mutta Pahkasikaa ja MADia löytyy kokoelmista varmasti enemmän kuin monelta.

   Leo (se hintti Leo), Jussi ja Flyin’ Finn ovat kaikki pelkkiä tyhjänlässyttäjiä. Jättäkää näiden reppanoiden ulostukset omaan arvoonsa.

   • No Sinàhan Sé vapaana radikaalina käyt nyt pistämässä se vastaanottokeskuksen tuleen, kun sitä olet täällä uhonnut ja videoit urotekosi. Minä tuen liikettä taloudellisesti kun olen tällainen vässykkä, se tarkoittaa bitcoineja kerran kuussa. Saatan tehdä jotain muutakin asian eteen, vaan en uhoa tekemättömillä urotöillä.

   • No, ole sitten se mies kun olet se mies! Sitä en tiedä onko tämän sivuston linja se, ettei tänne saa muiden laittaa kirjaimia peräkkäin kuin ne, jotka ovat kovassa ytimessä. Ajat ovat nyt ne mitkä ne ovat, mikä saa “muutkin” kirjoittamaan sinne minne vielä saa kirjoittaa suoraan mielipiteitänsä ilman, että niitä sensuroidaan tai lopetetaan kommenttiosiot silloin, kun mielipidejakauma alkaa osoittamaan kyseisen julkaisun omaa agendaa vastaan eli globalisteja ja kulttuurimaxisteja.
    Jos tämäkin “palsta” halutaan pitää “puhtaana”. On silloin annettava oikeudet kommentteihin vain niille, jotka ovat kyseisen liikkeen täysjäseniä.
    Tämäkin riitely sataa kommunistien ja kapitalistien laariin niin, että ropisee, sillä olen käsittänyt, että vastarintaliike tekee suhdetoiminta työtä toreilla ja turuilla jakamassa lentolehtisiään kaikille, jotka vain ovat niistä kiinnostuneita. Ainoa rajoite ovat vain poliisi ja antifa. Se, että jatkuva vaino vastarintaliikettä vastaan saa niskavillat pystyyn ja ärsytetyiksi ne, jotka ovat ottamassa eturintamassa iskuja vastaan ei kuitenkaan saisi olla syy siihen, että karkaa kaikkien päälle, vaikka kuin vituttaa.

    • Tuo Minähän se (+10 nimimerkkiä) ei nyt ainakaan ole liikkeen jäsen. Hän on Psykiatrisen osaston potilas.

     • On se, jos sitä pelkää. Mainostettu, ehkä kuviteltu iso fyysinen koko ei läheskään aina korreloi rohkeuden kanssa.

 6. Supo on ihan virallisestikin poliittinen poliisi jo lähtökohtaisesti. Tämä kulloisenkin eliitin juoksupoika on kunnostautunut aikaisemmin mm. Alpo Rusin syrjäyttämisessä sorsalaismafian käskyttämänä

 7. Hommatkaahan jokainen hakaristipaita itsellenne ja pistäkää päälle kun menette kauppaan jne. Seuraavalle marssille lisää vain hakaristilippuja. 40 kpl voisi olla hyvä.

Comments are closed.