Koti Uutisia Kotimaa Supo: Terrorismirikosten näyttökynnys on liian korkea

Supo: Terrorismirikosten näyttökynnys on liian korkea

4

Entistä enemmän mielivaltaista valtaa itsellensä himoava poliittinen poliisi ja Suojelupoliisi tahtovat jälleen kerran lieventää kansalaisten oikeussuojaa. Kuten aikaisemmin, vaatimukset nojautuvat ”terrorismiin”, jota ollaan käytetty ympäri Eurooppaa kansalaisten oikeuksien tuhoamiseen.

Supon päällikkö Antti Pelttari pelottelee kansalaisia muun muassa sillä, että Suomen ”liian korkea näyttökynnys” saattaa houkutella Suomeen radikalisoituneita henkilöitä. Asia voitaisin tietysti ratkaista sillä, että esimerkiksi muslimimaista ei päästettäisi Suomeen yhtäkään henkilöä. Rajojen sulkeminen ei kuitenkaan tunnu Pelttaria kiinnostavan, joten voidaan olettaa, että häntä ei myöskään tosiasiassa kiinnosta ratkaista koko ongelmaa.

Itä-Suomen yliopiston rikos- ja prosessioikeudenprofessori Matti Tolvanen ei hyväksy Pelttarin väitteitä. Hän huomauttaa, että kaikissa rikoksissa on yhtä korkea ”näyttökynnys”.

– Näyttökynnys on kaikissa rikoksissa lain mukaan sama. Jos tuomioistuimelle jää varteenotettava epäilys syyllisyydestä, niin syyte on hylättävä. Se on hyvin yksiselitteistä. Erilaisiin rikoksiin ei voi soveltaa eri näyttökynnyksiä.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

  • Törmäsin ilmiöön että tietyistä henkilöistä ei ole MITÄÄN työhistoria- tai muuta dataa netissä. Kaksi joista kannattaa yrittää penkoa tietoa:

   Markku Siren, Rikoskomisari, Helsingin Poliisi, Tiina Keskimäen tapauksessa tehnyt ainakin 5 TUTKIMATTA JÄTTÄMIS -päätöstä.

   Harri Saaristola, Rikoskomisari, MV-lehti -keissin tutkija

   Btw, Helsingin poliisilla ja syyttäjävirastolla on KIRJALLINEN; JULKINEN SOPIMUS, että suurin osa rikosilmoituksista tapetaan!

   Lisää korruptiota:

   https://www.youtube.com/watch?v=1YDIRifwJJA

 1. Mitenkäs tuo “näyttökynnys” ylittyi Vastarinnan kohdalla? Mitkä olivat ne poliisihallituksen “faktat” jotka tukivat heidän ajamaansa agendaa? Nythän myöhemmin jopa poliisi itse on joutunut varoittelemaan kansalaisiaan raiskaavista matuista ja niiden aikaansaamista lieveilmiöistä. Entäs sitten käännökset juutalaisten omista 2pyhistä” kirjoituksista? Tai totuuden kertominen historiallisista tapahtumista?

  Vähän samanlainen näyttökynnys kuin eräässä oikeudenkäynnissä:”Me emme tutki toisen maailmansodan tapahtumia koska se olisi voinut tapahtua ja se riittää”.

 2. On kyse laajan rintaman yhteiskunnan kaappaamisesta väkivaltaisille ja anarkistisille tahoille.

  EU-Neuvosto linjasi juuri että islamia ei saa kytkeä terrorismiin (!)

  Ja nyt on KOMMUNISTI tulossa SUPO:n johtajaksi Suomessa! Hei haloo! No, ainakin Tarja Halonen ja Li Andersson ovar riemusta masu kipeinä.

Comments are closed.