Koti Artikkelit Vastarintaliike Suoria lähetyksiä vappumarsseilta!

Suoria lähetyksiä vappumarsseilta!

14

Pohjoismainen Vastarintaliike järjestää Ruotsissa tänään kaksi kansallissosialistista vappumarssia samaan aikaan Ludvikassa ja Bodenissa. Vastaavaa ei ole tehty koskaan aiemmin Pohjolassa.

Kansallissosialistit ovat marssineet Ruotsissa jo useana perättäisenä vappuna.

Meille vappu ei ole työntekijöiden taistelu työnantajia vastaan, sillä kannatamme kansanyhtenäisyyttä. Kansallissosialisteille vappu merkitsee yhdistyneen kansakunnan taistelua aitoja kapitalisteja eli kansainvälistä finanssieliittiä vastaan.

Voit seurata mielenosoitusten kulkua suorana alla olevilta videoilta!

Nordfront TV:

Monokulttuuri FM:

14 KOMMENTIT

 1. Todella hienoa toimintaa!🙂👍 Harmi kun en päässyt mukaan, mutta Helsingin miekkariin tuun.🙂

 2. Hienosti organisoitu, kahdessa kaupungissa samaan aikaan isot marssit, porukkaa näytti olevan hyvin kummassakin miekkarissa. Todella hienoa toimintaa Vastarintaliike!🙂

 3. Pelkästään Junekselle ja Tiinalla oli yli 550 katsojaa samanaikaidesti (he olivat Bodenissa siis). Vaikuttavaa toimintaa!

  • Junes ja Tiina ovat hallittua oppositiota. Alt-Kiken edustajia siis, täysin pro Israel juutalaisten sätkynukkeja. Junes on rodunsekoituksen tulos. Pariskunta on irvokas esimerkki juutalaisen propaganda tehokkuudesta: nainen on valkoinen ja mies joku marokonjutskun jälkeläinen.

   • moderaattori voisi poistaa tällaiset turhat viesti. Herätys siellä moderoinnissa!!

 4. Mietin että olikohan poliiseilla hanurit ja kainalot kipeinä kun ne käveli sen näköisinä.

 5. Jos joku paremmin Ruotsia osaava henkilö voisi Suomentaa noi puheet niin olisi jätte bra. 🙂

 6. Vastarintaliike marssii vahvassa myötätuulessa !

  Osallistujia kahdessa marssissa yhteensä yli 600 henkeä ja suoraa lähetystä seurasi yli 11.000 ihmistä. Ja mikä vielä parempaa: päivän aikana liikkeen tilille napsahti yli 75.000 Ruotsin kruunua, joka on n. 8000 euroa.

  Vastarintaliike pystyi tyylikkäästi ja jämäkästi järjestämään tilaisuuden kahdella paikkakunnalla ja ns. “vastamielenosoittajat” (tyypilliseen tapaan lähinnä murrosikäisiä tai sen tasolle jääneitä aikuisia kiljumassa älyttömyyksiä) eivät saaneet edes ääntään kuuluville. Puhumattakaan paljon puhutusta antifasistijoukkiosta. Eliitti EI SAA KANSAA LIIKKEELLE. Eliitti on voimaton.

  Vastarintaliike saavutti taas molemmilla paikkakunnilla tuhansia ihmisiä, jotka nyt tietävät, että vastarinta elää. He tietävät, että he eivät ole yksin, heidän kanssaan, heidän tukenaan on todellinen vastarinta, todellinen Isänmaa.

  Tämä on tärkeintä. Kansa tietää, että vastarinta elää ja voi hyvin ja että se ei lähde mihinkään, se on tullut kansan keskuuteen jäädäkseen. Se on läsnä, sillä on silmät ja korvat ja se ei unohda vääryyksiä ja rikoksia. Yksikään kansan- ja maanpetturi ei voi enää olla varma siitä, että taskussa olevat (((eliitin))) maksamat verirahat eivät polta häntä karrelle. Rahaa voi tulla tilille, näennäisesti asiat voivat olla hyvin, mutta eliitti ja sen lakeijat eivät enää nuku hyvin. Mielessä on kysymys ja epäily: “Jos kuitenkin… jos sittenkin… mitä sitten… mihin menen…?”

  Ja näin on hyvä, näin kuuluukin olla.

  Samaan aikaan sotahullu Israel ajaa seuraavaa sotaa. Siinä on eliitti. Siinä on heidän maailmansa: loputon sota, loputon väkivalta. Se on kaikki, mitä tällä surkealla läpimädällä eliitillä on: sota.

  Voitto on vuorenvarma. Se kuuluu jo keväisessä tuulessa, se kimmeltelee aurinkoisen päivän meren aalloissa, se näkyy tuntureiden yli.

  Rotat pakenevat, kun se aika tulee.

 7. Hyvin osasi posliini tällä kertaa suojata kokoontumisvapauden, saitte rauhassa marssia ja pitää puheet.
  Ehkä ruotsissa poliisi on alkanut pikku hiljaa kyllästymään antifan ja muun punarintaman röyttyämiseen, etenkin sivullisille aiheutuneiden vahinkojen vuoksi.
  Toki tekevät aiemmin esitettyjä pidätyksiä, mutta olettaisin että aika pitkin hampain.
  En tiedä onko ruotsin poliisilla poliittista hallintoa, mikä suomeen tuli -09 ja politisoi poliisin toiminnan samalla poistaen siitä toimivimmat osat.

 8. Hatunnosto ja terveiset villelle, tietysti kaikille muillekkin suomalaisille jotka ruotsiin reissasi taas jaksatte painaa pitkää päivää ja tukea kansallissosialismia. Ens vuonna itekkin taas mukana. -H88

 9. Upeeta. Joku ruotsia osaava voisi tehä tähän tekstitykset niin voisi jakaakkin tätä.

Comments are closed.