Koti Artikkelit NYT: Eläköön vastarinta! Eläköön voitto!

NYT: Eläköön vastarinta! Eläköön voitto!

44
Mielenilmaisu on päättynyt.
Juuri nyt! Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen mielenosoitus Helsingissä. Mielenilmaisu on muistutus järjestelmälle siitä, ette kieltotule estämään kansamme taistelua pettureita vastaan.

 
Eläköön vastarinta! Eläköön voitto!
 

44 KOMMENTIT

 1. Miksei tästä ilmoitettu? Olisin halunnut osallistua, olen kumminkin tukijäsen ja osallistunut kolmeen viimeiseen mielenosoitukseen.

  • Kaikesta ei loogisesti tämän kansanpetturijärjestelmän vuoksi voi kaikille kertoa.

   • Poliisikin olisi halunnut ehtiä paikalle riittävän isolla joukolla, jotta anttifantitkin olisivat uskaltaneet esiintyä.

 2. Itsekin olisi miellään ollut mukana marssimassa, mutta tämä taisi ollakin vain ydinryhmän tilaisuus.
  Hyvältä näytti meininki.

    • Olette tervetulleita osallistumaan rauhanmarsille meidän kanssa. Kuin hyväksytte rauhan ja rakkkauden niin tiedän että tulette muuttumaan ihmisinä harmoonisemmaksi , kannamme Israelin lippua ja marsimme Helsingin katuja rauhan ja rakkauden nimessä. Talmundin kautta löydätte rauhan. Uskon että olette sisimissään vielä ihania ihmisiä. Ihanaa syksyä kaikesta vihasta huolimatta

     • Niin, eikös siellä Talmudissa juuri sanota, että parhaatkin ei-juutalaiset tulee tappaa?

      Kill the Goyim by any means possible.
      Choshen Ha’mishpat 425:50

      Everyone who sheds the blood of the impious [non-Jews] is as acceptable to God as he who offers a sacrifice to God.
      Yalkut 245c

      Extermination of the Christians is a necessary sacrifice.
      Zohar, Shemoth

      Tob shebbe goyyim harog – Even the best of the Goyim (Gentiles) should be killed.

  • Mitä hävettävää siinä, että vastustamme Pahuutta? Pitäisi olla ylpeä, että elämä ei mene hukkaan ja ollaan mukana jalomielisessa taistelussa oikeudenmukaisuuden puolesta.

   Teidän, Pahuuden palvelijoiden, pitäisi hävetä, mutta te ette pysty siihen – koska omantunnon sijaan teillä on “Chutzpah” ja rajaton ahneus ja vallanhimo.

 3. Hienoa että te pystytte jo saamaan yllätysmiekkariin noinkin paljon porukkaa! Erittäin hyvä juttu.

  Ei ne suotta ole teitä pikavauhtia kieltämässä kun ne tietävät itsekin minkälainen voima teistä on kehittymässä.

 4. Hienoa Vastarintaliikkeen miehet ja naiset! Eläköön voitto! Toivottavasti me tukijäsenet ja muutkin pääsemme yhteiseen marssiin lähiaikoina!

 5. Milloin Oulussa? Kovin on ollut hiljaista kansallismielisellä rintamalla täällä.

  • Oletko itse liittynyt ja ollut aktiivinen vai odotteletko, että muut tekevät työt puolestasi?

   • Ja yllättävän paljon myönteistä kommenttia Vastarinta onkin saanut siellä tällä kertaa, kannatus sen kuin lisääntyy, hyvä niin!

    • Valemedialla on yleensä sellainen tapa, että jos tämän kaltaisen uutisen kommentointi jätetään auki niin sieltä siivotaan “väärät” mielipiteet.

     • Kuten yhdessä iltalehden PVL:ää koskevassa uutisessa kommentointi oli jätetty auki ja siellä oli useita PVL:ttä ylistäviä kommentteja, toisella kerralla kun katsoin uutisen kommentointiosioo, niin nämä kaikki kommentit oli mystisesti kadonnut, ja seuraavalla kerralla ei pystynyt enää kommentoimaan. 🙂

 6. perhana oisin mielelläön osallistunut, mutta ilmeisesti porukkaa riitti ja hyvö niin

 7. https://www.aamulehti.fi/uutiset/pahinta-on-etta-juha-sipila-puhui-bolshevistisesta-rauhallisuudesta-harkitusti-demokraattisen-maan-politiikkaan-ei-kaivata-yhtaan-murhaavaa-kylmaverisyytta-201002295

  Kommentti: “Pahinta on, että Juha Sipilä puhui bolshevistisesta rauhallisuudesta harkitusti”
  Politiikan toimittaja Lauri Nurmi ihmettelee Sipilän tapaa puhua bolshevistisesta rauhallisuudesta harkitusti ja ihaillen. Sipilä totesi perjantaina keskustan puoluekokouksessa kuulijoilleen, että sote-uudistus pitää nyt viedä bolshevistisella rauhallisuudella maaliin

  Hyvät ihmiset tämä kansa ei herää vaikka paskoisi naamalle! Vapaamuurarit tulee telottaa teitä, koska jos eivät teloita niin ajatelpaaka kun ihmiset OIKEASTI herää, niin kenelle tulee tulee todella tukalat oltavat??

 8. Upeaa ja erittäin kunnioitettavaa toimintaa PVL! Tässä rapistuneen, kieron ja valheellisen maailman keskellä on myös jotain valoakin vielä jäljellä – ja se on PVL ja rohkeat aktivistit, jotka uhmaavat tätä läpimätää, korruptoitunutta ja valheiden kyllästämää yhteiskuntaa.
  Ja sinä joka käskit PVL:n hävetä, niin häpeäppä itse, koska sinulla todellakin on ainakin 6-triljoonaa syytä hävetä!

 9. Poliisi ei siis ehtinyt missään vaiheessa häiritsemään marssijoita. Hyvä niin.

  Mutta mistä ne keksi olla satamassa vastassa? Kuunteleko poliisi puhelimia vai onko niillä musta-lista ihmiistä joiden liikkumista seurataan?

  Tulee mieleen että Vastarinnan henkilöitä kyllä saadaan kiinni ja kotietsintöjä suoritetaan mutta huumeet ja kuriirit sekä rikolliset pääsevät kulkemaan esteettä. Kuka priorisoi järjestelmää?

  • En nyt muista kytän nimeä mutta se kuitenkin ilmoitti hymyssäsuin jossain ylen ohjelmassa että se ei ole ongelma vaikka Liike menisi maan alle kun kielto tulee koska kyllä niillä on keinot toiminnan ja ihmisten seuraamiseen. Uskon että kun kyseessä on Vastarintaliike ja siihen kuuluvat ihmiset niin ei resursseista ole pulaa.

   • Ainakin paikallistasolla..heh…vallankumoukselliset ja yhteiskuntavastaiset yhteydenpidot suoritetaan löyhän kaveriporukan kesken, käteisellä hankituista prepaid-liittymistä. Mikäli on niin paljon asiaa, että pitää oikein mailia raapustaa, tämä suoritetaan gmailin sähköpostilla, joka avattu/perustettu, jonkun kirjaston koneelta. Löyhällä kaveriporukalla kaikilla salasana… esim.1sarvinen@***.com ja salasana alpakka69 😀 Viestiliikennettä ei ole, sillä kaikki käyvät vain lukemassa luonnokset ja nimikirjaimillaan kuittaavat lukeneensa.

    Touhun alussa naureskelin foliohattuilulle…..enää en 🙂

    • Mulla sama tuon foliohattuilun kanssa. Koskaan ei voi tietää kuinka aktiivista se seuranta ja keneen se kohdistuu joten jos oletat että se on aina kovaa (vaika se ei olisi) niin silloin ei tule virheitä eikä löysäiltyä. Seurannassa mitä et huomaa on sekin pointti että alat löysäilemään ja tekemään virheitä kun ei mukamas ole mitään mitä varoa. Esim. mitä haittaa sinulle on siitä että oletat että puhelintasi kuunnellaan vaikka sitä ei kuunneltaisi mutta mitä haittaa se tekee että et oleta sitä kuuntelua ja sinun puhelintasi kuunnellaankin. Nämä nyt on semmoisia mille on oma paikka ja aikansa.

     • Kannattaa aina olettaa että on seurannan alla. Käänykän signaalit joista pääsee kun ottaa akun irti. Puhelimet jätetään kauas siitä paikasta jossa keskustellaan. Tietokoneiden mikrofonit ja kamerat, niiden piuhat katkaistaan ja käytetään erikseen kytkettyjä laitteita jos tarvitaan. Ja muutenkin, paikoissa joissa ollaan, ollaan kaukana muista. Lippiksetkin ovat hyviä suojia. Käteisestä puhumattakaan.

      Kun sitä yrittää niin sitä pystyy olemaan melko hyvin piilossa järjestäytyneeltä rikollisuudelta. Ei kokonaan mutta paljon jää kysymysmerkiksi.

Comments are closed.