Koti Aktivismiraportit Suomiareena-aktivismia Porissa

Suomiareena-aktivismia Porissa

1

Poliittisen keskustelutapahtuma Suomiareenan ensimmäisenä päivänä maanantaina Porissa jalkauduttiin jakamaan Vastamedia-lehteä sekä uutta julistemateriaalia tapahtumavieraiden nähtäville. Maanantai oli sekä vasemmistoliiton, perussuomalaisten että perussuomalaisista hiljattain irtautuneen Sinisen vaihtoehdon puoluepäivä, joten kansanpettureita oli paikalla poliittisen kartan molemmista laidoista.

Aivan kaikki perussuomalaisia kuuntelemaan tulleet tuskin kuitenkaan uskovat vakaasti puolueen uuden, “maahanmuuttokriitikkona” julkisuudessa profiloituneen, pohjimmiltaan piinkovan globaalin sionistisen pankkivallan vahtikoiran ja Suomen kansan vihollisen Jussi Halla-Ahon muuttavan mitään. Tai sitten he ovat tyytyväisiä siihen, että puolue on pettänyt kaikki vaalilupauksensa, myynyt maansa ja harjoittanut koko hallituskautensa äärimmäisen epäisänmaallista, poliisivaltioon tähtäävää ja kaikki rajat repivää politiikkaa.

Tämän vuoksi puolueen “Sata vuotta sananvapautta”-nimisen keskustelutilaisuuden jälkeen jätettiinkin ihmisten luettavaksi radikaalia ja aidon kansallismielistä sanomaa, jonka perussuomalaiset haluavat muiden puolueiden joukossa saada laittomaksi levittää.

Yhteydenotot: pori[at]vastarinta.com
1 KOMMENTTI

  1. Tyylikästä sionisminvastaista materiaalia ja esimerkillistä toimintaa!

Comments are closed.