Koti Artikkelit Suomi valmistautuu tappavaan leikkauspolitiikkaan, vain pankit turvassa

Suomi valmistautuu tappavaan leikkauspolitiikkaan, vain pankit turvassa

4

Suomen vasemmistolaiset hallituspuolueet ovat kaikessa hiljaisuudessa ryhtyneet laatimaan listoja ennennäkemättömistä koronaleikkauksista. Suomalaisten hyvinvointia tullaan tuhoamaan säälimättömällä vimmalla, jotta ulkomaalaisilta pankkiireilta otettujen koronalainojen korot voidaan kattaa.

Sosiaalidemokraatit ja Vasemmisto pääsivät Suomessa valtaan samalla kaavalla kuin aatetoverinsa eri puolilla Eurooppaa: Lupaamalla hyvinvointia rehellisille duunareille ja vähäosaisille. Aatetovereidensa tavoin Suomen vasemmistolaiset hallituspuolueet aikovat kuitenkin vetää maton äänestäjiensä alta heti, kun finanssieliitti vaatii korkojen maksua.

Sanna Marinin hallitus on “hoitanut” koronakriisiä pahimmalla mahdollisella tavalla. Osana Euroopan unionia Suomi on ottanut veronmaksajien nimissä valtavasti velkaa ja toisaalta syytänyt kansalle kuuluvaa rahaa Euroopan keskuspankin kautta ylikansallisille pankeille ja suuryrityksille. Velkaelvytyksen avulla Marin on pelannut omalle hallitukselleen aikaa ja taannut itselleen samalla mukavan toimeentulon kovapalkkaisena pääministerinä. Hupi ei kuitenkaan kestä enää kauan.

Velkaelvytyksen kääntöpuolena ovat tappavat leikkauslistat, joita on alettu panna täytäntöön muun muassa vasemmistopuolueiden tärkeimmässä voimakeskuksessa, Kemissä. Koska Suomi ei tahtonut kustantaa korona-ajan elvytystä omalla kansallistetulla valuutalla vaan ulkomailta lainatulla velkarahalla, ainut tapa selvitä korkotaakasta on tuhota suomalaisten terveys, infrastruktuuri, koulutus, palvelut ja turvallisuus. Säästyneet rahat Marin lähettää hallitustovereidensa kanssa ulkomaalaisille pankkiireille, joille koronakriisi on ollut kultakaivos.

Vasemmiston sydänmailla Kemissä “työväenpuolueet” laativat jo huhtikuussa brutaalin leikkauslistan, jossa sakset kohdistuvat nimenomaan vasemmiston omaan poliittiseen kohdeyleisöön. Tavalliset palkansaajat, perheelliset, pienyrittäjät, opiskelijat ja vanhukset saavat vasemmistolta massiivisen puukon selkäänsä samalla, kun Euroopan keskuspankki ampuu veronmaksajille kuuluvia euroja finanssielitistien tileille ilman mitään rajoituksia.

Ilta-Sanomien tutkima kemiläinen leikkauslista käsittää lähes 100 kohtaa ja toista kymmentä miljoonaa euroa. Sanna Marin ja Li Andersson eivät ole ymmärrettävistä syistä tahtoneet itse esitellä listaa julkisuudessa.

Kemin saksilistan pääkärsijöitä ovat lapsiperheet, terveyspalveluiden asiakkaat, koululaiset ja vanhukset. Tulevaisuudessa potilaat tullaan potkimaan nopeammin ulos sairaalasta, kouluja suljetaan ja vanhusten hoitoa vähennetään. Lisäksi vasemmisto aikoo taata korkomaksut ulkomaalaisille pankkiireille leikkaamalla urheilu- ja kulttuuripalveluista. Esimerkiksi kirjastojen, museoiden ja uimahallien aukioloa tullaan rajoittamaan tuntuvasti.

Hallitus ja sen huutosakki ovat luonnollisesti keskittyneet hurraamaan koronarajoitusten purkamistoimenpiteille ja “paluulle normaaliin”. Ainoat ryhmät, jotka tulevat “palaamaan normaaliin” ovat kuitenkin globaalit rahaelitistit ja näitä palvelevat petturipoliitikot. Muille leikkaussyksy tulee merkitsemään matkaa helvettiin.

Lähde: Ilta-Sanomat

4 KOMMENTIT

 1. Tulevaa kriisiä tuskin tullaan selättämään äänestämällä ja demokratialla. Tässä tarvitaan tekijämiestä, jonka valta ei riipu kansan äänistä. Demokratia ei ole paras keino hallita vaan paras, jolla valta ei vaihdu vaaleissa. Puolueet ovat käytännössä samaa mieltä asioista, vain detaljeissa ja puolueitten nimissä on eroja. Puolueet vasemmalta oikealle ja siinä välillä, ajavat aina todellisten vallanpitäjien asiaa, keitä he sitten ovatkin. Finanssieliitti, juutalaiset, Bilderberg, Illuminati tai jokin nimetön, tuntematon taho.

 2. “Esimerkiksi kirjastojen, museoiden ja uimahallien aukioloa tullaan rajoittamaan tuntuvasti.”

  Onneksi asun maalla, niin ei tarvitse nekruja ja hiekka-apinoita katsella. Enpä tahtoisi samaan altaaseen mutiaisten kanssa mennä. Kuvottava ajatus.

  Hauskaa miten siellä nyt otsa hiessa piirrellään jotakin kahdenkymmenen miljoonan leikkauksia, jotka ovat pelkkää kosmeettista pelleilyä, jos mietitään ihan hetki tuota asiaa. 20 milj. on summa jolla ei kovinkaan kauaa vaikkapa kaikkia suomen maahantunkeutujaloisia elätetä täydellä ylläpidolla. Kuinka monta päivää maamme somaleita, afgaaneja ja irakilaisia paapotaan tuolla rahalla? Ei montaakaan päivää.

  Mutta kun se summa leikataan suomalaisilta vähävaraisilta, sairailta, työttömiltä, lapsilta, opiskelijoita, eläkeläisiltä ja veteraaneilta, niin se onkin ihan kiva karkkiraha eliitille ja heidän kätyreilleen. 20 000 000 euroa ei ole yhtään mitään. Katsokaa vaikka valtion budjetista millaisille käsittämättömille asioille syydetään miljoonia aivan tuosta vain. 20 milj. olisi uskomattoman helppoa leikata kaikenmaailman käpyjen lähettämisestä Afrikkaan ym. kehitystyöstä ja vastaavasta hullusta turhuudesta. Sen summan saisi säästettyä sormia napsauttamalla.

  Yksinkertaisia pointteja rahataloudesta ja rahan syntymekanismista:

  • MIKÄÄN MÄÄRÄ kulutusta TAI toisaalta säästöjä ja leikkauksia EI pelasta meitä tuholta tässä korolliseen velkaan perustuvassa huijaussysteemissä. Olemme aina lopulta saman ongelman äärellä: meillä ei ole tarpeeksi rahaa. Toki pärjäämme nyt luottokortteinemme ja pikavippeinemme, mutta mitä sitten, kun juutalainen kiristää hinnat niin ettei enää ole varaa ruokaan eikä puhtaaseen veteen?

  • Ennen jokaista palkan-, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu. Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne.

  • Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN. Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE, VOITTOATAVOITTELEMATTOMALLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä!

  • Se jolla raha on (se joka rahan luo) laatii säännöt, ja se joka laatii säännöt, saa lopulta kaikki rahat. (Kaikki omaisuus ulosmitataan pilkkahintaan/ryöstetään perintöveroilla ym. kestämättömillä maksuilla ja ihmiset päätyvät orjatyövoimaksi juutalaisille. Verorahoillamme maksetaan sionistisille yksityispankeille lainojemme korkomenoja!)

  • Kaikki talouskriisit ja sodat luodaan keinotekoisesti. Markkinoita ohjataan täysin kulloinkin haluttuun suuntaan eli ne eivät ole mikään ihmisen tahdosta riippumaton, itsenäinen entiteetti! Sisäpiiri so. juutalainen, kansainvälinen pankkimafia tietää etukäteen kaikki pörssikurssien muutokset ymv. sillä he omistavat pörssit, luottoluokittajat jne. – ja nekin ovat itsessään YRITYKSIÄ.

  • Uusi, pankista lainattu raha tehdään KIRJANPITOTEMPULLA TYHJÄSTÄ. Sitä ei ole siihen hetkeen asti ollut olemassa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankki missään nimessä lainaa siellä jo olevia eli sinne asiakkaiden tallettamia rahoja, sillä niistä rahoista pankki maksaa talletuskorot asiakkailleen!

  • Toisen on hävittävä (-), jotta toinen voi voittaa (+). Molemmat (kaikki) eivät voi voittaa.

 3. Heh. Laskun maksun aika lammaskansalle. Kyllä kannatti liittyä euroon.. suo-maalaista on niin helppo kusettaa

Comments are closed.