Koti Uutisia Kotimaa Suomi ottaa vastaan yli 500 “pakolaista” Syyriasta

Suomi ottaa vastaan yli 500 “pakolaista” Syyriasta

24

Suomen kansaa vihaava maan ylin eliitti on päättänyt ottaa vastaan 530 syyrialaista “pakolaista”. Kyseiset “pakolaiset” ovat niin kutsuttuja kiintiöpakolaisia, joita Suomi on sitoutunut ottamaan vastaan kansaa vihaavien “johtajiemme” allekirjoittamien sopimusten mukaan. Nyt Suomeen tulevat pakolaiset ovat jo turvassa Turkissa, mistä heidät jostain syystä täytyy kuljettaa aina Suomeen asti maamme veronmaksajien elätettäviksi.

Turkissa turvassa olevista “pakolaisista” Suomi valitsee ne, jotka se aikoo päästää maahan. Valintaprosessissa on mukana edustajia Maahanmuuttovirastosta, työ- ja elinkeinoministeriöstä, poliisista ja YK:n pakolaisjärjestöstä. Rotumuukalaisten maahantuontia paikan päällä valvomaan on myös menossa Suomen kansaa vihaava sisäministerimme Kai Mykkänen.

Lähde: Ilta-Sanomat

24 KOMMENTIT

  • Tyhmät suomalaiset lampaat äänestävät kansanpetturi Kai Mykkästä valtaan. 5260 lammasta antoivat oma “Bee-e-e” tälle kansanpetturiksi.

   • Niimpä. Sitä monesti olen ihmetellyt, että kuinka tyhmiä monet nykysuomalaiset ovat.

 1. Juuri muutama päivä sitten Syyrian ulkoministeri sanoi (YK puheessaan), että kaikki Syyrialaiset pakolaiset ovat tervetulleita takaisin kotimaahansa. Samalla hän pyysi ystävällisesti kutsumattomia ulkomaisia sotavoimia poistumaan maasta.

 2. Tyhmät suomalaiset lampaat jopa ovelasti laskevat, että hyötyvät näistä pakoloisista:
  “Valintaprosessissa on mukana edustajia … työ- ja elinkeinoministeriöstä
  ja Hölmölän “kilpailukyky” “paranee”.

 3. Pakolaisia otetaan vastaan samaan aikaan, kun kymmenet tuhannet syyrialaiset ovat palaamassa takaisin kotiin alueille jotka hallitus on ottanut takaisin hallintaansa.

  Miksi?
  Suomi on yhtenä mukana kotiuttamassa Syyriasta USA:n rahoittamia terroristeja. “Pakolaisten” määrän on oltava huomattavasti suurempi kuin piilotettavien terroristien, koska heidät on tarkoitus sekoittaa massaan.

 4. Moniosaajatarve työmarkkinoilla on suuri, siksi nuorisotyöttömyys pyritään poistamaan eläkeiän nostolla ja Lähi-idän tuliaisilla. Moni näistä moniosaajista osaa monia asioita, kuten kävellä toinen käsi taskussa toislla nenää kaivaen. Jotkut jopa jauhavat purkkaa kävellessään. Ja kun heistä ainakin 0,1% työllistyy, tosin monikin pimeästi, saadaan huimasti nettoverotulojakin.

 5. Paskaahan ne on kaikki puolueet mutta ihmetykseni on suuri kun Kokoomus on vajonnut jopa SDP:tä alemmas vaikka molempien puolueiden kenttäväki on paljolti vähintään isänmaallisia maahanmuuttokriitikoita, jotka on huijattu tappelemaan taloudesta sillä välin kun mokutus kiihtyy. Herätystä vain ei heissä tapahdu ennen kuin Suomi on mennyt.

  • Kokoomus ajaa ihan samanlaista rappiota kuin muutkin valtapuolueet, kuten myös perusjuntit (PS)

 6. Meille veronmaksajille tulee jälleen lisää maksettavaa. Enkä tarkoita veronmaksajilla eläkeläisiä, valtion- tai kunnan virmaiehiä/viranhaltijoita tai globaalien/ulkomaalaisten yritysten työntekijöitä vaan ihan suomalaisien yritysten työntekijöitä ja omistajia.

  Poikkeuksetta ilmoitetaan että “tämä maksaa suomalaisille noin 10c/vrk”. Mutta tahallinen virhe tehdään siinä että kulu on laskettu kaikkien Suomessa asuvien kappalemäärän mukaan. Siis myös eläkeläisten-, valtion/kutnien virkamiesten ja viranhaltijoiden-, työttömien-, lasten- ja opiskelijoiden mukaan. Työelämässä ei ole kuin ehkä 27% kansastamme. Loput kuuluvat näihn edellä mainittuihin ryhmiin joiden eläkeet/palkat tulevat “julkiselta momentilta”. Eli yrittäjien ja yksityisten yritysten työntekijöiden veroista.

  Ja kun tiedetään etteivät globaalit yritykset (Telia, Elisa, Vatenfall, Skansa, If, Nodera, Danke Bank, Ncc, TUI, Stora (13 00e)…) maksa veroja Suomeen, niin suomalaisten tulisi mitä pikimmin ryhtyä käyttämään vain niiden yritysten paleluksia jotka maksavat veronsa Suomeen. Se pienentää meidän kaikkien tuloveroprosentteja.

  Menoja on kuitenkin helpompi karsia. Jos tarkastellaan näitä kahta parasiittia jotka kuvassa ovat niin heidän yhteenlasketulla vuositason menoilla yhteiskunnalle saatettaisiin saada jokusia pakolaisia Suomeen. Mutta tarvitseeko Suomi pakolaisia toiselta puolelta maapalloa? Ja miten ne soputuvat tänne jossa hiekan sijaan on lunta? Auringonpaisteen sijaan kaamos? Ja muslimiyhteiskunnan sijaan kristillinen yhteiskunta? Kielikin on outo.

  On ikävä tosiasia että suomalaisten geeniperimä halutaan tuhota tällä tavoin “johtajiemme” toimesta. Se osoittaa sen miten jossain on päätetty muodostaa eurooppaan tyhmä työläisten sekarotuinen ihmisrotu. Ja se näkyy jo kouluissa joissa kaunokirjoitus jätetiin pois, parin vuoden päästä jää tekstauskin pois eikä ammattikouluissa opeteta enää matematiikkaa tai fysiikkaa tai kemiaa. Prolen ei tarvitse osata lasketa, riittää että hän osaa jotenkunten ammattinsa.

  Loppukevennykseksi tarina tosielämästä. Eräs tuttavapariskunta otti avioeron. No, kuten yleensä tapana on, mies muuttaa talosta pois. Mutta kuinka ollakkaan, miespä tapasi Syyrialaisen nuoren naisen joka oli puolet miehen iästä. Normaalisti pakolaisten “sugar mommyt” onnittelevat toisiaan tällaisista liitoista mutta miten tässä tapauksessa? Voi sitä paskamysrkyä ja katkeruutta joka asiasta syntyi kun he menivät kihloihin. Kauhisteltiin että “on vain pari vuotta vanhempi kuin oma tyttärensä”. Rotumme tulevaisuutta silmälläpitäen asia oli huono. Mutta aivan loistava esimerkki maassamme vallitsevasta kaksinaismoralismista jota kulttuuri-marxilaiset johtavat ja joukolla hyökkäävät niitä kohtaan jotka eivät ymmärrä olla feministeille mieliksi. Niimpä toivottelin onnea. Sillä onhan hänellä jo suomalaisia lapsia. Niin, ja mikä parasta, kyse ei ollut edes pakolaisista vaan perheestä joka on aikoinaan muuttanut tänne.

  Mielenkiinnolla odotan kumpaako sukupuolta ja mitä ikähaarukkaa ovat nyt tänne tulevat pakolaiset. Se että ne muodostavat tänne oman yhteiskuntansa ja siten “sillanpääaseman maahamme” uusille tulijoille on varmaa. Ja se on kohtalokasta suomalaisille. Tulevaisuutemme on musta.

 7. Miksi kaiken pitää ensin kaatua täysin niskaan, että asiat muuttuvat parempaan suuntaan? Joo kielletään oikeasti kansasta välittävät ryhmät ja annetaan lisää ääniä näille kansanpetturikusipäille…

  Lampaat luulevat, että seuraavalla äänestyksellä on jotain merkitystä. “Nyt on aika äänestää SDP ja muu vasemmisto takaisin valtaan, koska he sentään välittävät vähäosaisista, kyllä tämä äärioikeistolaisuus on jo nähty mihin se vie.” Vastarintaliikkeen kielto: “Todella hyvuä uutisia, onneksi sentään suomalaiseen oikeusvaltioon voi luottaa, ei päästetä ulkomaalaisia ryhmiä tuhoamaan suomalaista demokratiaa!”. Kyllä hävettää näiden tyhjäpäiden puolesta.

  Montakohan vuotta, montakohan tuhatta monikulttuurista raiskausta ja väkivaltarikosta, montakohan terrori-iskua ja montakohan syrjäytettyä valkoista suomalaista myöhemmin kansa vihdoin tajuaa kääntyä tinkimättömien ja periksiantamattomien radikaalien kansallismielisten puoleen? Se on uskomatonta, miten tyhmäksi nykysukupolvet on kasvatettu, isoisiemme ja isoäitiemme uhraukset ja raskaat työt on jo käytännössä unohdettu ja rakas isänmaa myyty ja tuhottu. Siitä voivat olla nämä itsekkäät rikollispoliitikot varmoja, ettei nämä kansanpetturinaamat unohdu koskaan. Kansanpetturit juhlivat nyt Vastarintaliikkeen kieltoa, mutta unohtivat yhden hyvinkin merkittävän asian: Kansallissosialismi ei kieltämällä tai edes tappamalla kuole, taistelu jatkuu kunnes se voitetaan. Jokainen vastoinkäyminen ja hyökkäys globalisteilta lisää taistelutahtoa ja vastarintaa. Lippu pysyy korkealla, tuli mitä tuli. Eläköön voitto!

 8. Surullista mutta totta, eliitti taitaa vain haluta kunnon lampaita.

 9. Tätä on suomalainen demokratia. Kuvassa on “oikeistolainen ministeri”, joka syleilee EU:n kulttuurimarxisteja yhdessä Poliisiylihallituksen johtajan kanssa.

  Mitä puoluetta vaaleissa voi äänestää, jos haluaa muutosta parempaan? Sallikaa minun nauraa.

  Ns. vasemmalla ovat vihreät ja punaiset, jotka kilpailevat keskenään siinä, kuka heistä on seinähulluin ja myy kansansa aivan ilmaiseksi. Keskellä ovat sipilät ja muut kristityn kansan “valitut”, joille vain pankkitili edustaa Isänmaata. Ja oikealla siis ovat mykkäset, stubbit ja kataiset.

  Ai niin, ja sitten ovat halla-aholaiset ja entiset soinit, jotka “erottautuvat” polvistumalla avoimesti sionistien edessä imien valitun kansan sanomaa silmät ummessa posket punaisina onnesta.

  No, kansa, valitse näistä se, joka auttaa kansaa. Tragikoominen farssi, jota tullaan tulevaisuudessa pitämään keskiaikaan verrattavana pimeydessä vaeltamisena. Että KAIKKI menevät tähän sionistiseen sontaan, se on, kaikella kunnioituksella, käsittämätöntä.

  Yksikään Suomen puolue ei ansaitse yhdenkään kansalaisen ääntä. Jokainen puolue on kontallaan globalistin edessä ja jokainen puoluejohtaja huoraa kansaansa.

  Siksi Vastarinta, nyt ja aina!

 10. Kuvassa kaksi äärimmäistä “sankaria” runsailla tilipusseilla pönkitettynä; nuokin saavat koko rahan edestä harmia aikaiseksi suomalaiselle veronmaksajalle. Hyi!

  • Niimpä. No luotiliivejä tuo kansanpetturi tulee tarvitsemaankin. 😅

    • Niin, tulkitsevat sen lupaukseksi ja sitten saapuvat valkotakkiset sedät…

     And They’re coming to take me away Ha Ha
     They’re coming to take me away ho ho he he ha ha
     to the funny farm where life is beautiful all the time, and I’ll be happy to see those nice young men in their clean white coats
     and they’re coming to take me away ha ha

     Noh, pakanapartio tulee sut sieltä funny farmilta vapauttamaan, jahka saadaan trabantti tulille.

  • Korsetti ryhdistää, kun ei ole selkärankaa. Eipä tuollaisista ilmeisesti NIJ I-tason liian lyhyistä liiveistä juuri muuhun olekaan… 😀

 11. “Nyt Suomeen tulevat pakolaiset ovat jo turvassa Turkissa, mistä heidät jostain syystä täytyy kuljettaa aina Suomeen asti maamme veronmaksajien elätettäviksi.”

  No veikkaan että Sipilän Jussi on saanut tämän aikaiseksi kommenteillaan joilla lupaa majoittaa ihan henkilökohtaisesti pakolaisia luoksensa, siitähän uutisoitiin pitkin lähi-itää josta pakolaisten tulva juuri suomeen räjähti.

Comments are closed.