Koti Uutisia Kotimaa Suomi on EU:n “rasistisin” maa

Suomi on EU:n “rasistisin” maa

11

Tuoreen tutkimuksen mukaan Suomi on EU:n “rasistisin” maa. Suomessa 63 prosenttia afrikkalaistaustaisista maahanmuuttajista sanoo kokeneensa “rasismia” ihonväristään johtuen. Toiseksi “rasistisin” maa EU:ssa on Luxemburg, jossa 52 prosenttia kertoi kokeneensa “rasismia”. Vastaavat luvut Ruotsissa ja Tanskassa olivat 41 prosenttia.

Poikkeus tilastoissa oli Suomen poliittinen poliisi, joka ajaa kansamme tuhoamista. Kuten muussa, mitä tulee sionistiseen agendaan, Suomen viranomaiset ovat maailman huippua. Vain 18 prosenttia Suomessa asuvista afrikkalaisista koki, että heidät oli pysäytetty ihonvärin perusteella. EU:n vastaava keskiarvo on 44 prosenttia.

Lähde: Uusi Suomi

11 KOMMENTIT

 1. “Tuoreen tutkimuksen mukaan Suomi on EU:n ”rasistisin” maa”.
  TÄMÄ TUTKIMUS ON VÄLITTÖMÄSTI TOIMITETTAVA KAIKKIIN AFRIKAN JA LÄHI-IDÄN MAIDEN MEDIOILLE!
  Lisäksi varoitus “Älkää matkustako Suomeen, se on täynnä vaarallisia rasisteja”.

  • Jep
   Torniontielle ruotsin puolelle kylttejä myös, varoitetaan vaarallisista suomalaisista rasisteista jotka saattavat hetkenä minä hyvänsä tehdä jotain rasistista.

  • Olen aina sanonut että olkaa mahdollisimman tylyjä ja röyhkeitä kerjäläisille ja mutiasille. Kyllä ne oppivat luikkimaan vittuun täältä.

 2. Hienoa kuulla että maahantunkeutujille tehdään selväksi, etteivät nämä ole tervetulleita.

 3. Miksi tätä kysytään neekereiltä? Hehän niitä rasisteja ovat. Onkai luonnolista,ettei bambumajaan oteta raiskaavia lisäsuita. Yhtä selvää on,että polpo vihaa suomalaisia.

  • “Ei kun he ovat niitä oikeita x” auttaa vaan hyödyllisiä idiootteja ja heidän herroja sillä että se antaa termille painoarvoa, en käyttäisi sitä.

 4. Apinat pois Suomesta niin ei ole ongelmia apinain kanssa. Erittäin helppo ratkaisu. Saa käyttää.

Comments are closed.