Koti Uutisia Kotimaa Suomi mainittu: Hususta kansainvälinen julkkis

Suomi mainittu: Hususta kansainvälinen julkkis

2
“Ensimmäinen valtuuston kokouksessa. Tuli minulle osoitettu posti tänne stadin valtuuston, jossa tuo lappu ja hirttoköysi.”

Torilla tavataan? Valehteleva SDP-poliitikko Ibrahim Husu” Hussein on päässyt nyt myös nauttimaan kansainvälisestä julkisuudesta, sillä hänen valheistaan on kirjoitettu ainakin Yhdysvalloissa sekä Ruotsissa.

Husu on nyt siis omalta osaltaan viemässä Suomi-kuvaa maailmalle kuin Nokia aikanaan. Husu muistetaan aikaisemmin elävistä lauseistaan kuten “ehkä totuuden puhuminen vain kuuluu luonteeseeni.”

Husu päätyi otsikoihin hänen järkeiltyään, että paras tapa taistella rasismia vastaan on valehdella rasismikokemuksista ja aika monesta muustakin asiasta ja jäädä näistä valheista kiinni. Husu ilmeisesti ajatteli tämän vähentävän somaleihin kohdistuvia stereotypioita.

2 KOMMENTIT

  1. Neekereiden luonteenpiirteisiin kuuluu valehtelu ja kehittymättömyys, neekeristä ei tule koskaan aikuista samallatavoin kuin valkoisesta. Tämän vuoksi olisi täysin perusteltua sijoittaa heidät reservaatteihin tai suljettuihin leireihin, tällöin yleinen yhteiskuntarauha ja järjestys olisi parempi.

  2. Tyhmyys ihmisen tyhmentää.Somalit ovat harvinaisen röyhkeää kansaa mutta yksinkertaista.Eräiden Suomalaisten vikana on ääretön sinisilmäisyys näiden ja mehmettien itkuvirsiä kohtaan.Kun tämä lopulta huomattaisiin niin onko sitten jo liian myöhäistä, taitaa olla jo

Comments are closed.