Koti Uutisia Suomi Ensin! -mielenosoitus tänään Helsingissä

Suomi Ensin! -mielenosoitus tänään Helsingissä

6

Helsingin Rautatientorilla osoitetaan tänään mieltä laittomien maahanmuuttajien karkottamiseksi. Suomi Ensin! -liikkeen järjestämä tapahtuma alkaa kello 18.

Tapahtuma on jatkoa koko viikon kestäneelle maahanmuuttovastaiselle mielenosoitusleirille, joka pystytettiin protestiksi laittomasti Suomessa olevien “turvapaikanhakijoiden” mielenosoitusleirille.

Viime yönä alkuperäinen “Suomi-Maidanin leiri” purettiin poliisin vaatimuksesta, mutta järjestäjät jatkavat mielenilmaisua uudessa paikassa Rautatientorilla kello 18 alkaen.

Voit lukea tapahtumasta tarkemmin sen Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/events/383150352060758/

 

Aiheeseen liittyen: Äärivasemmistolainen häiriköi kansallismielistä tapahtumaa – yllyttää nyt identiteettivarkauteen

6 KOMMENTIT

 1. Toivottavasti mahdollisimman moni saapuu paikalle!

  En pidä tämän Suomi Ensin porukan aiemmasta riidanhakuisuudesta, mutta vaikuttaisi siltä, että he ovat viime aikoina kehittäneet ulosantiaan parempaan suuntaan.

  Kansallismielisillä olisi nyt hyvä tilaisuus näyttää, että poliisin mielivaltaan ja kommunistien häirintään reagoidaan yhdistämällä rivejä ja lisäämällä volyymia!

 2. Ihan oikein että tekin mainitsette tämän.tällä hetkellä tärkeintä ei ole se että onko se pvl:llän Suomi ensin vai kenen tahansa muun järjestön järjestämä mielenosoitus tai mikä tahansa protesti kuhan sinne menee mahdollisimman moni. Jos tällä hetkellä mahdollisimman moni ei rupea toimimaan kansallismieliset toiminnassa niin saattaa olla että olemme kymmenen vuoden päästä mennyttä tämän ulkomaalaisvyöryn takia siksi tärkein vastustus on mennä järjestöön opetella kyseenalaisia asioita, olla mahdollisimman monen samanmielisen kanssa yhteistyössä vaikka erimielisyyksiä olisi ja opetella selviytymisiä jos se pahin tilanne tulee vaikka pistää siihen vastaan kuin viimeistä päivää

 3. Meidän kaikkien isänmaallisten on pidettävä yhtä, ihan kaikkien. Näin saamme suuremman voiman ja näkyvyyden, koska se ei todellakaan jäisi keneltäkään huomaamatta. Erimielisyydet voi unohtaa siksi aikaa, että saadaan tärkeimmät asiat kuntoon, eli meidän maamme asiat. Täällä on liian moni asia kulkemassa kohti tuhoa. Me isänmaalliset tarvitsemme nyt toisiamme enemmän kuin koskaan, jokaisen isänmaallisen pitäisi tuntea se rinnassaan. Meillä on toivoa niin kauan, kuin meillä tahtoa/halua ja hakeudumme yhteen, näytämme suuret rivimme, tuomme totuuden esiin ja emme vaikene. Yhteistyö ja sama tavoite, kohti sitä tukien ja auttaen toisiamme. Nyt on aika nousta ja näyttää se, että meitä isänmaallisia on paljon ja haluamme takaisin sen, mikä meille kuuluu.

 4. Jos “leiri” on vielä ensi kuussa pystyssä, niin aion kyllä käydä tervehtimässä porukkaa. On muutakin asiaa sinne suunnalle.

  Joo laajemmat mielipide-erot kannattaa jättää tämän asian kanssa sivuun. Tänä aikana on hyödyllistä tukea tuon kaltaista toimintaa mielestäni vaikkakin ei olisi samaa mieltä monista muista asioista.

 5. Keskiviikkona 22.2. Helsinkiin menee SuomiEnsin porukan lisäksi Reformipuolue. Paljon on kutsuttu porukkaa paikalle ja toivottavasti ne käyvät sielä joilla on mahdollisuus. Pohjanmaalta asti saapuu henkilöitä mielenilmaukseen.

  Nyt olisi mahdollisuus osoittaa pientä solidaarisuutta, käydä juomassa kupponen kuumaa ja ehkä halutessaan täyttää kannattajakortit. Sillä vaikka ihan kaikissa asioissa ei ollakkaan kaikkien isänmaallisten kanssa samaa mieltä, niin pienikin liikahdus oikeaan suuntaa tarkoittaa että paluuta nykytilanteeseen ei ole.

  Kukaties, sieltä saattaa liittyä järjestöön joku uusikin kasvo.

Comments are closed.