Koti Uutisia Ulkomaat Suomi avaa suurlähetystön Bagdadiin 30 vuoden tauon jälkeen

Suomi avaa suurlähetystön Bagdadiin 30 vuoden tauon jälkeen

4

Suomi on avaamassa uuden suurlähetystön Bagdadiin Irakissa. Suomella ei ole ollut maassa suurlähetystöä sitten vuoden 1991. Maamme ulkoministeri Timo Soini kertoo, että syy lähetystön avaamiselle on se, että Suomessa asuu niin paljon irakilaisia.

Soini kauppaa suurlähetystön avaamista kansalle sillä, että se voisi jotenkin helpottaa kielteisen päätöksen saaneiden tuvanpaikanhakijoiden palauttamista.

– Kielteisen turvapaikkapäätösten saaneiden paluukysymykset ovat myös Suomen ja Irakin kahdenvälisten suhteiden agendalla, kertoi Soini.

Näiden mahdollisten palautusten ohella suurlähetystön avaamista motivoidaan kauppasuhteiden parantamisella.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

  1. Mistähän syystä täällä asuu niin paljon Irakilaisia. Eikö nyt olisi jo aika alkaa palauttamaan näitä parasiitteja takaisin, kun maa on demokratisoitu.
    En kuitenkaan usko että näin tulee tapahtumaan, päinvastoin, nyt on avattu maahanmuuttorekry Bagdadiin.
    Lähetystön todellinen avaamisen syy on se, että maa on sionistisen peukalon alla ja siellä operoi terroristijärjestö USA:n joukot.

    • Niimpä, niin kauan kuin täällä on Perskeko, äärisuvaitsevainen hallitus ja nykyiset valtapuolueet niin mistään palautuksista isommissa määrin on ihan turha haaveilla.

  2. Kyllä on aivan tarpeeksi kauan kateltu näitä 30v irakilaisia partalapsia loisimassa ympäri kauppakeskuksia ja toreja, takaisin kotiin!

    • Helvetti mitä apinointia. Suurlähetystö sinne ja tänne ekaksi ja vaikeat palautukset, vaikka niin helppo tänne tulla.

Comments are closed.