Koti Uutisia Suomessa järjestetään työnseisaus Turun terrori-iskun vuoksi

Suomessa järjestetään työnseisaus Turun terrori-iskun vuoksi

8

Turun tapahtumat ovat poikineet mielenosoitusten lisäksi myös muunlaisia reaktioita. Esimerkiksi turkulaisyritykset R.V. Group Oy ja Rakennuspalvelu Väkeväinen Oy ovat ilmoittaneet pitävänsä työnseisauksen terrori-iskun vuoksi. Yrittäjä Jani Väkeväinen kertoo Facebookissa:

“Toivomme, että saisimme omalla esimerkillämme mahdollisimman paljon yrityksiä mukaan tähän työnseisaukseen, joka järjestetään 18.9.2017, jolloin emme tee työtä koko päivänä emmekä myöskään tuota omalta osaltamme verorahaa Suomen valtiolle!

Meidän arvomaailmaamme suomalaisena yrityksenä ei kuulu, että joudumme elämään pelossa omassa maassamme nimeltään Suomi. Samalla katsomme myös, että Suomen hallitus on epäonnistunut ajamassaan turvapaikkapolitiikassa.”

8 KOMMENTIT

 1. Ihan kelvollinen ajatus. Muistakaa, että jokainen sentti on JUUTALAISILTA yksityispankeilta otettua KOROLLISTA VELKAA.

  Laitan vielä kertaalleen tähänkin, kun sopii aiheeseen:

  Yksinkertaisia pointteja rahataloudesta ja rahan syntymekanismista:

  • MIKÄÄN MÄÄRÄ kulutusta TAI toisaalta säästöjä ja leikkauksia EI pelasta meitä tuholta tässä korolliseen velkaan perustuvassa huijaussysteemissä. Olemme aina lopulta saman ongelman äärellä: meillä ei ole tarpeeksi rahaa. Toki pärjäämme nyt luottokortteinemme ja pikavippeinemme, mutta mitä sitten, kun juutalainen kiristää hinnat niin ettei enää ole varaa ruokaan eikä puhtaaseen veteen?

  • Ennen jokaista palkan-, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu. Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne.

  • Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN. Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE, VOITTOATAVOITTELEMATTOMALLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä!

 2. • Se jolla raha on (se joka rahan luo) laatii säännöt, ja se joka laatii säännöt, saa lopulta kaikki rahat. (Kaikki omaisuus ulosmitataan pilkkahintaan/ryöstetään perintöveroilla ym. kestämättömillä maksuilla ja ihmiset päätyvät orjatyövoimaksi juutalaisille. Verorahoillamme maksetaan sionistisille yksityispankeille lainojemme korkomenoja!)

  • Kaikki talouskriisit ja sodat luodaan keinotekoisesti. Markkinoita ohjataan täysin kulloinkin haluttuun suuntaan eli ne eivät ole mikään ihmisen tahdosta riippumaton, itsenäinen entiteetti! Sisäpiiri so. juutalainen, kansainvälinen pankkimafia tietää etukäteen kaikki pörssikurssien muutokset ymv. sillä he omistavat pörssit, luottoluokittajat jne. – ja nekin ovat itsessään YRITYKSIÄ.

  • Uusi, pankista lainattu raha tehdään KIRJANPITOTEMPULLA TYHJÄSTÄ. Sitä ei ole siihen hetkeen asti ollut olemassa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankki missään nimessä lainaa siellä jo olevia eli sinne asiakkaiden tallettamia rahoja, sillä niistä rahoista pankki maksaa talletuskorot asiakkailleen!

  • Toisen on hävittävä (-), jotta toinen voi voittaa (+). Molemmat (kaikki) eivät voi voittaa.

  • Mikä on meidän läntisen maailman mätä moraalinen selkäranka, johon kaikki valheellisesti perustuu? No, “holokaustiin”, tietty!

   “Holokausti” on jo terminä perustavanlaatuisesti erheellinen, sillä se tarkoittaa kaiken polttamista. Koko käsite on pelkkä juutalaisten talmudistinen uhrilahjamyytti, jota yritettiin jo pakottaa I maailmansodassa. “Lopullisesta ratkaisusta” – joka on myöskin juutalaisten keksintö! – löytyy runsaasti näyttöä sanomalehti- ja aikakausijulkaisuista jo niinkin aikaisin kuin aivan 1800-luvun lopulta ja runsain mitoin 1900-luvun alkupuoliskolta.

   Hollywoodin avulla nämä sadut sitten kaulitaan helppouskoisten hölmöjen mieliin totuuksina. Jos et edes sitä tajua, että voittajat kirjoittavat historian, olet auttamattomasti hukassa. Pelottaa oikein ajatella millaisia harhakuvia kansalaisilla mahtaakaan olla Suomen historiasta!

   “Juutalaisista” vielä yksi asia: hehän eivät edes ole semiittisiä. Seem oli Nooan valkoinen poika, jonka jälkeläisiä me, VALKOISET EUROOPPALAISET, olemme. “Anti-semiittinen” tarkoittaa siis anti-valkoista, jossa ei ole rahtuakaan järkeä. Neekerit ja arabit/juutalaiset ovat Nooan kahden muun pojan, mustan (Haam=”palanut”) ja ruskean (Jaafet), perillisiä. Normaalia juutalaishapatusta, siis! Nämä maattomat roistot ovat juudealaisia arabikoiria (Juudean autiomaan mukaan, jossa he majailivat) ja edomialaisia, kuten raamattu heidät tuntee.

   • Miettikää esim. “holokaustin” kieltämistä ja kansallissosialismia koskevia lakeja Euroopassa: sionistinen eliitti ja rikolliset juutalaispankkiirit selvästikin pelkäävät totuuden leviämistä, kun kutsuvatkin sitä “vihapuheeksi”! Hirveä salailun, peittelyn ja painostuksen ilmapiiri. Pahinta myrkkyä sionisteille ja vapaamuurareille on juutalaisten itsensä esittämä epäusko koko holokausti-valhetta kohtaan. Tutustukaa esim. sellaiseen herraan, kuin revisionisti David Cole! Monet juutalaiset koomikot ovat myöskin käsitelleet väitettyä holokaustia ihmeen kevyesti, joka ei sovi mitenkään sodan voittajien kirjoittaman “virallisen totuuden” vaatiman painoarvon kanssa yksiin.

    Juutalaiset ovat itsekin myöntäneet että “tuhoamisleirejä” kaikista keskitysleireistä oli vain muutama eli siellä ei monella uunilla ole poltettu EDES heidän mukaansa. Ihmisen krematointi vie kahdeksan tuntia. Jos 10 000 000 ihmistä poltettiin, siinä olisi mennyt 80 milj. tuntia. Jos uuneja näillä tuhoamisleireillä olisi yhteensä ollut kymmenen, olisi polttamisessa mennyt yli 913 vuotta! Jos uuneja olisi ollut sata, olisi polttamisessa mennyt yli 91 vuotta! Jos uuneja olisi ollut tuhat(‼), olisi polttamisessa mennyt siltikin yli yhdeksän vuotta! Melkoinen savupilvi Euroopan yläpuolella! Onneksi internetin syntymistä edes “Protocols of Zion” ei pystynyt ennustamaan. Kuten hakkerietiikan ensimmäinen sääntö kuuluu: “Information wants to be free!”

    • Eli kahdeksan tuntia menee ruumiin polttamisessa, mutta Auschwitzin kaksi uunia polttivat 25 000 ruumista päivässä!!!! (Todellinen teho olisi 6/pvä‼)

     Materiaali- ja dokumenttitodisteiden loistaessa poissaolollaan, juutalainen maailmanvalta vetoaa ihmisiin koskettavilla mutta täysin sepitetyillä Hollywood-nyyhkytarinoilla, tekaistuilla TV-dokumenteilla, lehtijutuilla sekä erikoisjulkaisuilla, joissa jaksetaan aina rummuttaa Saksan ja saksalaisten pahuutta. Ottakaa ihmeessä selvää, mitä esim. JFK sanoi Hitleristä, Saksasta ja maailmaa johtavasta näkymättömästä eliitistä!

 3. Ihan kiva. Tarkoittaako tuo työnseisaus sitä, että ko. firmoille työskentelevät duunarit eivät saa palkkaa?

 4. Lakko on hyvä ja täysijärkinen reaktio Turun muslimin jihad -terroriskuun, joka sai suvakit ja kommunistit aina ns. presidenttiä ja ns. hallitusta myöten suoltamaan täyttä paskaa.

Comments are closed.